KIZIMIN BÖYLE OLMASINI İSTEMİYORUM
Ygs birincisi
4 bölümden 40'ar tane toplamda 160 soruyu 160 dakika içinde çözmüş öğrencidir.
Heyecan yapmamış, stres yapmamış, tek bir tane soruyu bile yanlış okumamış, her bir soruyu 1 dakika içinde yanıtlamış, 160 dakika boyunca şöyle bir gerinip vücudunu esnetmemiş, hatta burnunu bile kaşımamıştır.
ÖSYM SINAVLARININ BİLGİLERİ VE SORU ÇÖZÜMÜ
Türkçe bölümünde 30-35 adet paragraf sorusunun hepsini 1'er dakika içinde okumuş , anlamış , doğru cevaplandırmıştır ; istisnasız . ! ve bu çocuk 18 yaşındadır . Günde 18 saat ders çalışabilecek kadar beyni boştur. Hiçbir düşünce beynini işgal etmemiş, hiçbir konuda kafasında merak uyanmamış, bilgisayar oyunlarını bırakınız internete bile girmemiştir.Hatta sınıftan bir kıza bile aşık olmamıştır ki konsantrasyonu bozulsun.. kitap bile okumamıştır ders çalışmaktan!!! hiçbir düşünce akımına ilgi duymamış, hiçbir düşünce üretmemiştir. sadece ve sadece test çözmüştür.!
18 yaşında dünyayı yeni tanıyan bir gencin dünyasını işgal edecek hiçbir şey onun hayatına girmemiştir. ve bu çocuk türkiye birincisidir. istediği üniversiteye girerek akademik kariyer yapabilecek, meslek kazanabilecek, iş bulup hayatını geçindirebilecek imakana sahiptir şu anda. isterse bilim, isterse sanat, isterse düşünce adamı olabilir..
Peki sorabilir miyim: hangi beyinle_? bir robotla mı karşı karşıyayız_? yoksa belli çevreler tarafından seçilmiş sıradan bir çocukla m_ı? normal bir çocuğun bu şekilde hayatının baharını hiçe sayarak çalışması mümkün müdür_?
Ygs birincisi
Heyecan yapmamış, stres yapmamış, tek bir tane soruyu bile yanlış okumamış, her bir soruyu 1 dakika içinde yanıtlamış, 160 dakika boyunca şöyle bir gerinip vücudunu esnetmemiş, hatta burnunu bile kaşımamıştır.
Türkçe bölümünde 30-35 adet paragraf sorusunun hepsini 1'er dakika içinde okumuş , anlamış , doğru cevaplandırmıştır ; istisnasız . ! ve bu çocuk 18 yaşındadır . Günde 18 saat ders çalışabilecek kadar beyni boştur. Hiçbir düşünce beynini işgal etmemiş, hiçbir konuda kafasında merak uyanmamış, bilgisayar oyunlarını bırakınız internete bile girmemiştir.Hatta sınıftan bir kıza bile aşık olmamıştır ki konsantrasyonu bozulsun.. kitap bile okumamıştır ders çalışmaktan!!! hiçbir düşünce akımına ilgi duymamış, hiçbir düşünce üretmemiştir. sadece ve sadece test çözmüştür.!
18 yaşında dünyayı yeni tanıyan bir gencin dünyasını işgal edecek hiçbir şey onun hayatına girmemiştir. ve bu çocuk türkiye birincisidir. istediği üniversiteye girerek akademik kariyer yapabilecek, meslek kazanabilecek, iş bulup hayatını geçindirebilecek imakana sahiptir şu anda. isterse bilim, isterse sanat, isterse düşünce adamı olabilir..
Peki sorabilir miyim: hangi beyinle_? bir robotla mı karşı karşıyayız_? yoksa belli çevreler tarafından seçilmiş sıradan bir çocukla m_ı? normal bir çocuğun bu şekilde hayatının baharını hiçe sayarak çalışması mümkün müdür_?
kistan hazirlik yapanlar bi kac sorum olacak
ispanagi hafif oldurmuyor musunuz banu oyle demis ama dolapta cok yer kaplamaz mi
bi de pirasayi yikayip kurulayip dograyip koysak cikarip pisirdigimizde cig tat gelmiyor mu hafiften pisirmek gerekmez mi acaba?
ben en cok kereviz ve karnabahar tuketiyorum kisin. hele kereviz hic eksik etmem
acaba onlari saklayabilir miyim?
bi de cocuklari kucuk olanlar corbalarina her ne sebze bulusaniz koyun..
kis sebzeleri cok faydali.. haslanmis brokoli karnabahar kereviz her corbada bulunur..aklinizda bulunsun kolay kolay hcbir cocuk yemegin icinde yemiyor cunku..
bazen pirasa ve ispanak da koyarim
bir deeee selinin kullandigi avon firin temizleyiciinden ben de kullanmistim dedigi gibi super ama elime degmisti tahris etmisti cok acayip kimsayal kokmustu burnuma.. sonra huylandim..zaten hamileyken camasir suyu yapilan yere bile girmedim cok dikkat ettim kimyasallara.. mikrodalga calistigi zaman mutfaga bile girmzdim. avmlerde tarayicidan gecmedim..wireless internetimizi kapatmistik. ben cok huyluyum bu tip seylerde cok titizlenirim. hatta ve hatta lens solusyonumdan bile korkmustum ilk 3 ay gozluk takmistim
ve karşınızda sıcak sıcak sultan lokumu:)))
Eki Görüntüle 603705
Eki Görüntüle 603706
Eki Görüntüle 603707
tabak annemin kendi çeyizindendi ben kaptım:)))
ve bu tatlıyı ilk kez denedim:))
allright sen yazınca fark ettim ben hayatımda hiç kereviz yemedim özellikle yememek değil hiç annem yapmadı misafirliklerdede denk gelemdi kısacası hiç tanışmamışız kerevizle
nedir bu kereviz tadı nasıldır faydası filan nasıl yapıyorsunuz yemeğini
müsadenle bn bu çocuğa yuh demek istiyorum.kitap bile okumamış ya.tvde dinlerim türkiye birincilerini.bn herşeyi ölçüde yaptım der.yeri geldi sinemaya gittim der.bnce bu şekilde olmalı.iyi ki o çocuk sağlığından olmamış.çok abartmış ya.ne diyim güzel yerlere gelir İnşallah ama bndan sonraki hayatı böyle devam etmez umarım
Ygs birincisi
helinim hoş geldin canım çok sevindim seni burada gördüğüme
öle bir çocuk yok
ancak öyle olur demek istiyor
allrıght herkes kardeşi gibi olamaz bence
iyi bir temel lazım bunun için
zaten kardeşinde varmış ki son sene kasıp yapmış
senelerce yatıp da mümkün değil
amaan olmayıversin bizimkiler de değil mi ya
maşallah bu arada
kuzenlerimi özetlemiş burdaki yazı ikisi de dereceyle girdiler; birisi bu yıl mezun olacak tıptan insanla doğru dürüst iletişimleri yok
işleri insan nasıl yapacaklar anlamıyorum
allright sanırım bebek beklerken ben de senin gibi olurum çünkü şimdiden avm deki o tarama cihazlarından kaçıyorum
davete icabet gerekir değil mi canım :)
seyyahcm yanlış algılamışım bn :) bu aralar çok düşünceliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?