Kirli Çıkılar )))

okulda artık normal çay içmeme kararı aldım çünkü eşim çay içmeyi çok seviyor evde günde 3 defa çay demlenir bu şekildede ben çok fazla çay içer oluyorum her çay da artı şeker demek bende bitki çayları içmeyi düşünüyorum ama kimisi hazır sallama çay alma diyor kimise aktardan al diyor yawwww hiç mi hazır olanın sağlıklısı olmaz elimizi neye atsak kuruyor haberlerde ekmek bile ne şekilde üretiliyor diye çıkıyor

bu gün kiraz sapı çayını aldım liptonun ilk defa gördüm ama ödem atmak için iyi oldugunu duymuştum yazdan kiraz saplarımı ayıracağım artık
kullanıyormusunuz bitki çayı bazen şunu düşünüyorum bitki çaylarının hazır olanını miktarını tazeliğini özel ayarlıyorlar ama aktardan alsan az demlesen çok demlesen sıkıntı diye duymuştum

bu aralara ne kadar bilgi kirliliğiyle dolmuş beynim

müsadenle bn bu çocuğa yuh demek istiyorum.kitap bile okumamış ya.tvde dinlerim türkiye birincilerini.bn herşeyi ölçüde yaptım der.yeri geldi sinemaya gittim der.bnce bu şekilde olmalı.iyi ki o çocuk sağlığından olmamış.çok abartmış ya.ne diyim güzel yerlere gelir İnşallah ama bndan sonraki hayatı böyle devam etmez umarım

al benden de o kadar ben de hic istemem
kardesim de son sinifa kadar yatti 1 soru cozmedi gezi tozdu basketbol oynadi gitar kurslarina gitti son sinifta calisti bi tek ama o yilin sampiyonu oldu

bence cocuklarimiz asiri calismayla sampiyon olacaklarsa hic olmasinlar zeki ise zaten istemese de sonuc geliyor

allright sen yazınca fark ettim ben hayatımda hiç kereviz yemedim özellikle yememek değil hiç annem yapmadı misafirliklerdede denk gelemdi kısacası hiç tanışmamışız kerevizle
nedir bu kereviz tadı nasıldır faydası filan nasıl yapıyorsunuz yemeğini

kerevizi tıpkı karnıbahar yemeği gibi yaparım

kereviz patates havuç tavuk eti de koyarım

öle bir çocuk yok
ancak öyle olur demek istiyor

allrıght herkes kardeşi gibi olamaz bence
iyi bir temel lazım bunun için
zaten kardeşinde varmış ki son sene kasıp yapmış
senelerce yatıp da mümkün değil
amaan olmayıversin bizimkiler de değil mi ya
maşallah bu arada

kuzenlerimi özetlemiş burdaki yazı ikisi de dereceyle girdiler; birisi bu yıl mezun olacak tıptan insanla doğru dürüst iletişimleri yok
işleri insan nasıl yapacaklar anlamıyorum

allright sanırım bebek beklerken ben de senin gibi olurum çünkü şimdiden avm deki o tarama cihazlarından kaçıyorum

bıdık ben patates havuç soğan ve kerevizi küp küp doğrayıp yağda çeviriyorum üzerine de 1 su bardağı portakal suyu ekliyorum servisten önce de kerevizin yeşil saplarını (maydonoz gibi düşün) doğrayıp üstünü süslüyorum

seyyahcm yanlış algılamışım bn :) bu aralar çok düşünceliyim

annem de kereviz bilmezdi
butun aileye ben alistirsim
patates gibi kullaniyorum cogu zaman
etli ya da tavuklu salcali sicak turlusu yapilir
nefis olur
ben cogunlukla aci bir yemek yapmissam yanina soguk soguk zeytinyaglisini yaparim
kup kup patates,kereviz,havuc dograrim cigden.bezelye de eklerim. hic kavurmadan su,zeytinyagi 1 limon suyu,tuz. birazcik da seker eklerim
hepsini piririm sogutup zeytinyagli olarak yerim.
ama kisin butun corbalara eklerim az az haslayyip o da cocuktan sonra oldu

yarın pazardan alıp bir deneyeceğim bakalım kerevizde beni sevecek mi

kızlar malum eminevim çekilişi bize çıkmadı en az 10 ay buradayız ikinci çekilişte 10 ay sonra çıkmazsa 2,5 yıl bu evde oturacağız çıkarsa Allah kerim
oturdugumuz evin solanu şu şekilde bütün odalar giriş kapısı filan direk salona çıkıyor bizde malum salonda oturuyoruz ve duvarların rengi bildiginiz klasik mavi
eşyalar pek kendimi göstermiyor gibi geldi eşimin de içini daraltıyormuş boyatalım bu odayı diyor
ama boyası birde boyayanı ne kadar tutar birde değer mi o kadar masraf yapmaya kararsız kaldım siz olsaydınız ne yapardınız

EVDE DETOKS NASIL YAPILIR?
En sağlıklısı, mevsim sebzelerini katı meyve sıkacağından geçirerek elde edeceğiniz sebze suları ve salatayla yapacağınız birkaç günlük detoks olabilir. Örneğin; 4-5 salatalık, 8-10 parça ıspanak, 1 kabuğu soyulmuş limon, fındık kadar zencefili katı meyve sıkacağından geçirerek sağlıklı bir sebze suyu yapabilir ve gün boyu 4-5 kez bunu içebilirsiniz. 2 günün sonunda hem kendinizi çok daha iyi hissedecek hem de kilo kaybı yaşayacaksınız. Gün içinde bitki çayı ve su içmeyi de ihmal etmemeniz gerek.

iyi akşamlar kızlar,
yarınki yemeğimi de yaptım , çok mutluyum çoook okuldan geldiğimde hazır yemek bulmak gibisi yok :)
bir de benim yaramaz kuzu bir uyusa tam olacak ama cadı uyumuyor ki habire bir şeyler anlatıp duruyor :) birazdan da öğrencilerimin çalışma kağıtlarını okuyup bitirebilirsem ki yoğun ve hastalıklı bir haftadan dolayı epey birikti benden mutlusu olmaz herhalde

seyyah çiğ şekilde lahana maydonoz nane ıspanak sıkılıp üzerine de limon sıkarak tüketebilrisn tadı biraz garip oluyor ama faydalı

arkadaşlar, demin ebodroya baktım.ocak 2013 açılıyor.bn artışı 50 olarak beklerken 100 artmış.anlayamadım bi tuhaflık var sanki.15inde görecez artık

halbuki bizim börtüböceğe bak
ne kadan sıcakkanlı insan canlısı sevimli konuşkan geveze demi
isteyince oluyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…