yarın pazardan alıp bir deneyeceğim bakalım kerevizde beni sevecek mi
kızlar malum eminevim çekilişi bize çıkmadı en az 10 ay buradayız ikinci çekilişte 10 ay sonra çıkmazsa 2,5 yıl bu evde oturacağız çıkarsa Allah kerim
oturdugumuz evin solanu şu şekilde bütün odalar giriş kapısı filan direk salona çıkıyor bizde malum salonda oturuyoruz ve duvarların rengi bildiginiz klasik mavi
eşyalar pek kendimi göstermiyor gibi geldi eşimin de içini daraltıyormuş boyatalım bu odayı diyor
ama boyası birde boyayanı ne kadar tutar birde değer mi o kadar masraf yapmaya kararsız kaldım siz olsaydınız ne yapardınız
aslında şöyle, kürtler pek hoşlanılmayan kesim demiyelim deerzurumda kürt dedikleri kesim galiba pek hoşlanılmayan insanlar...
benim komşuda var nerelisiniz diye sorunca erzurumluyuz ama kürtlerinden değiliz demişti..bende anlamdım kürt olsan nolur dedim
aman yok bizim oranın kürtleri aman aman yapmıştı..halen anlamam:)dediğin gibi insan olmak yeter..
ben bilmiyordum :26:HAMİLEYKEN LENS YASAK DEĞİL Mİ
ARAKDAŞIM HAMİLEYKEN DOKTOR TAKMA DEMİŞTİ GÖZ OKSİJEN ALMIYOMUŞ SANKİ
selincim ben de ellosadan sultan lokumu almistim ama denemedim guzel oldu mu sevdiniz mi
ayy babamin bilgisayarinda soru isaretini bulamadim iyi mi >)))
muzluydu di mi
kızlar ben de denedim ama muzlu sevmediğim için ikinci yapışımda vanilaylı puding kullandım, içine de damla sakızı attımellerine sağlık nefis görünüyor.tarifi ellosanın mutfağı'ndan mı aldın?bn de ona bakıyordum.bn muz aromalı pek sevmiyorum, tadı nasıl ki?bir gün bunu yapayım.elmalı top yapacaktım bugün.malzeme olmayınca kaldı.yarın yaparım artık
allright sen yazınca fark ettim ben hayatımda hiç kereviz yemedim özellikle yememek değil hiç annem yapmadı misafirliklerdede denk gelemdi kısacası hiç tanışmamışız kerevizle
nedir bu kereviz tadı nasıldır faydası filan nasıl yapıyorsunuz yemeğini
annem de mayonez yerine ceviz içi koyarbıdıkcım kereviz salatası da çok güzel olurrendeleyip yoğurt ve mayonezle karıştır
bıdıkcım kereviz salatası da çok güzel olurrendeleyip yoğurt ve mayonezle karıştır
arkadaşlar, demin ebodroya baktım.ocak 2013 açılıyor.bn artışı 50 olarak beklerken 100 artmış.anlayamadım bi tuhaflık var sanki.15inde görecez artık
ben kerevize bayılırım :) ama burda aldığımız kerevizler hem çok pahalı hem de çoğunun içi geçmiş çıkıyor
bu arada ben de mavi renk duvardan pek haz etmem.. hatta bugüne kadar sadece bir kere mavi badanalı ev beğendim o da buradan evim güzel evimde sanırım thirtyfour' un eviydi.. eşyalarıyla çok uyumluydu... ancak sizin 10 ay sonra taşınma durumunuz varsa bence boya için acele etmeyin .. çekilişte yine çıkmazsa o zaman eşyalarına uygun bir renkte boyarsın canım :)
akıllıbıdık ben de yemedim kereviz
hatta enginar da yemedim
ikisini de merak ediyorum bak
arkadaşlar, demin ebodroya baktım.ocak 2013 açılıyor.bn artışı 50 olarak beklerken 100 artmış.anlayamadım bi tuhaflık var sanki.15inde görecez artık
farmasi size yatacak o farklar zam farkları mı? Yanisi bütün 657 ye tabilere yatıyor mu?
bn de enginar ve kereviz yemedim.nedense alan olmuyor.
seyyahım sağlığmla ilgili sıkıntı var.bu ay kontrole gitmem gerekiyor ve bn her defasında strese giriyorum çok geriliyorm.cnm belki acımıyor ama katlanamayorum.hastaneye adımı attımmı heyecanlanıyorum.hayırlısıyla atlatırım İnşallah.bide pasaport işi var.vize almam gerekiyor bnm.ya çıkmazsa korkusu var.yoksa bunun dışında iyiyim.öyle canımı sıkan birileri yok çok şükür
bn de enginar ve kereviz yemedim.nedense alan olmuyor.
seyyahım sağlığmla ilgili sıkıntı var.bu ay kontrole gitmem gerekiyor ve bn her defasında strese giriyorum çok geriliyorm.cnm belki acımıyor ama katlanamayorum.hastaneye adımı attımmı heyecanlanıyorum.hayırlısıyla atlatırım İnşallah.bide pasaport işi var.vize almam gerekiyor bnm.ya çıkmazsa korkusu var.yoksa bunun dışında iyiyim.öyle canımı sıkan birileri yok çok şükür
Ersağ canım..canım sana şunu tavsiye edeyim
sanırım su içmeyi sevmiyordun
sudan da tam fayda görebilmen için miden doluyken su içme derim
yemek yerken veya hemen sonrasında içersen hem şişer rahatsız olursun
1-1,5 saat ara ver, sonra iç
haa, tabiki susuzluktan kuruma yemek yerken, bi iki yudum insanı tatmin ediyor
sonra alışacaksın zaten
ya da şöyle yap, yemekten önce iç bir iki bardak, sakın ayakta içme
ama yemeğin kokusunu alan mide sindirim için enzim salgılıyor, dikkat et de suyu içince bu enzimleri de silip süpürmesin
sonra sindirim zorlaşır.
yaa selin anway ürünlerindeki kimyasal maddeler fazla mı?
karanfilce de bi ürün demişti ama sanki
ben yarıyıl tatilinde temizlik yaptırcam, şöyle pencere, duvar her yer elden geçsin
ama durulama gerektirmeyen bitkisel ürünler var, bilgisi olan var mı bu konuda?
şu linki vereyim sana, belki yardımcı olur, röportaj yapılmış kadınla
http://www.kadinlarkulubu.com/genel...gercek-tipsagliginiz-icin-mutlaka-okuyun.html
ooo bıdıkçım, sen de kendini kirli hissediyorsan bu yaptıklarınla, ben kendimi atayım artık bi yerlerden
kız selin bak bizi bunalıma sokma
ben zaten cam silmeye kalksam bez cama yapışır bu havada
-30 derece oluyor geceleri, ee bu durum aylarca devam edebiliyor
inşallah tatilde biraz ılınır havada, temizlik yaptırabilirim rahatça
hımm, havuz gözlüğü demek, sakız çiğneyin dediklerini de duymuştum
ben lens kullandığım için benim gözüm hiç yanmaz soğan doğrarken
şu an patileden ve brokoliden var biraz, keşke verebilsem şurdan
ben yedim ama gel şu an bi de bana sor
yemek borumun yanması sırtıma vurdu
biri tornavidayla orayı oyuyor sanki
hımm, o da güzelmiş selin
zaten kadın tutarım diye düşünüyorum
biraz da eşime yaptırırım
sen pis kalmazsın bence, bi şekilde halledersin
kayınvalidem erzurumlu, biz de erzurumluyuz
ama biz dadaşız, onlar kürt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?