Kirli Çıkılar )))

ben kerevize bayılırım :) ama burda aldığımız kerevizler hem çok pahalı hem de çoğunun içi geçmiş çıkıyor

bu arada ben de mavi renk duvardan pek haz etmem.. hatta bugüne kadar sadece bir kere mavi badanalı ev beğendim o da buradan evim güzel evimde sanırım thirtyfour' un eviydi.. eşyalarıyla çok uyumluydu... ancak sizin 10 ay sonra taşınma durumunuz varsa bence boya için acele etmeyin .. çekilişte yine çıkmazsa o zaman eşyalarına uygun bir renkte boyarsın canım :)

aslında şöyle, kürtler pek hoşlanılmayan kesim demiyelim de
türkler biraz ırkçı tavır almışlar burda o yüzden
ama farmasinin de dediği gibi hepimiz kardeşiz
evlenince onları daha yakından tanıdım
hiiiçç öyle büyük farklarımız yok
insan olsun yeter

HAMİLEYKEN LENS YASAK DEĞİL Mİ
ARAKDAŞIM HAMİLEYKEN DOKTOR TAKMA DEMİŞTİ GÖZ OKSİJEN ALMIYOMUŞ SANKİ
ben bilmiyordum :26:
selincim ben de ellosadan sultan lokumu almistim ama denemedim guzel oldu mu sevdiniz mi
ayy babamin bilgisayarinda soru isaretini bulamadim iyi mi >)))
muzluydu di mi

kızlar ben de denedim ama muzlu sevmediğim için ikinci yapışımda vanilaylı puding kullandım, içine de damla sakızı attım
böyle daha çok hoşuma gitti

akıllıbıdık ben de yemedim kereviz
hatta enginar da yemedim
ikisini de merak ediyorum bak

bıdıkcım kereviz salatası da çok güzel olur rendeleyip yoğurt ve mayonezle karıştır
kereviz sevmeyenler bile anlamaz ne olduğunu:))

Son düzenleme:
evet e bodrolar düzenlenmiş
Allah bereket versin

arkadaşlar, demin ebodroya baktım.ocak 2013 açılıyor.bn artışı 50 olarak beklerken 100 artmış.anlayamadım bi tuhaflık var sanki.15inde görecez artık

deli mi ne
ne güzel işte tadını çıkar

doğuda yiyecek fiyatları felaket pahalıydı mesela ben incir hastasıyım vanda incirin kilosunu 7,5 aldık o hafat bursaya geldiğimde 2ay kilosu 1 den satıldı ve mükemmüldi tadı diğer yiyeceklerde cabası ben hem sana hem bana kereviz alayım en iyisi pazardan

boya durumu ise eylülde çekiliş var ondada çıkmazsa 10ay sonra birdaha var ozamanda çıkmazsa zaten 2,5 yılın dolmasına ne kalıyor bilemedim işte

akıllıbıdık ben de yemedim kereviz
hatta enginar da yemedim
ikisini de merak ediyorum bak

aaaaa baak ben enginarıda bilmiyorum hatta nette enginar yazıp resmine baktım o kadar desem yalan olmaz çok duydum.... her bişeyin deneyip tadına bakarken niye bunları yapmamışım ki

sürekli öğretmenlere ek bir zamdan bahsediliyordu bi aralar iyileştirme parasından bahsedilirdi hatta öğretmenler gününde bir maaş ikramiye derler ama hep palavra
ancak %3 zam sonra vergi dilimine girer verdiğinden fazlasını alır gider

lifeandi önümüzdeki günlerde 15 günlük farklar da yatar hesaba :))

arkadaşlar, demin ebodroya baktım.ocak 2013 açılıyor.bn artışı 50 olarak beklerken 100 artmış.anlayamadım bi tuhaflık var sanki.15inde görecez artık

kuzu ya sen diyince bende baktım şimdi ne kadar artmış diye 94 -100 lira artmış benimkide :))
gerçi yaprıkları kesintilerin yanında hiçbişe ama şükürler olsun :))))

farmasi size yatacak o farklar zam farkları mı? Yanisi bütün 657 ye tabilere yatıyor mu?

tabi canım bütün herkese yatıyor

maaşa verdikleri zammın yarısı 1 ocaktan geçerli olmak üzere 15 ocağa kadar günün farkı olarak verilir

bn de enginar ve kereviz yemedim.nedense alan olmuyor.
seyyahım sağlığmla ilgili sıkıntı var.bu ay kontrole gitmem gerekiyor ve bn her defasında strese giriyorum çok geriliyorm.cnm belki acımıyor ama katlanamayorum.hastaneye adımı attımmı heyecanlanıyorum.hayırlısıyla atlatırım İnşallah.bide pasaport işi var.vize almam gerekiyor bnm.ya çıkmazsa korkusu var.yoksa bunun dışında iyiyim.öyle canımı sıkan birileri yok çok şükür

iyi geceler canlar Allah rahatlık versin hepimize

geçmiş olsun canım
sağlıktan ötesi yok

sıkıntın her ne ise çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifalar versin en kısa zamanda inşaallah

Ersağ canım..
ben memnunum e azından içim rahat elimi tahriş etmiyor. yağ çözü çok hoşuma gidiyor.
çok ağır temizleyici değil mesela deterjanları ağır lekeleri çıkarmayabilir ama bizde ağır leke yok.
sağlığım için tercih ediyorum.
yahudi malı olan amway e de güvenemiyorum nedense.

Ersa Temizlik ve Kozmetik rnleri Resmi Web Sitesi

benim kyınvalideler de dadaş sanırım yani orda bütün Türkler dadaş mı??
bizimkiler ahıska Türklerindemiş.
Erzuruma gittiğimiz günleri özledim olimpiyatlarda ne soğuktu ama.
hastaneler caddesini biliyor musun ordaydı evleri.

bu arada kızlar benim de maaşım 105 artmış
Allahım bereket versin.
ben de 50 civarı bekliyordum.

uff nasıl uykum var noldu bana hiç de bi iş yapmadım.
bu günkü menümü sayıyım.

ayran aşı çorbası
ıspanaklı börek
torator ( kayınvalidem de amasyalı herhalde )
patates oturtması
havuç salatası
tavuklu pirinç pilavı.
ayva tatlısı

üstüne meyveler çaylar çikolatalar..

haa unutmadan 51.5 çıktım yemekten önce ama aç gitmedim ne aç ne toktum yani aynı geçen ölçüldüğüm gibi.
yemeklerden sonra yüksek çıktım ama onu saymıyorum şiştim ne lavaboya gidebildim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…