Kirli Çıkılar )))

Allah bereket versin.aradaki farka sevinmedim değil buna da şükür
sirkeci Almanyaya gitme durumum var.kısmet işte bakalım
herkese teşekkür ederim.Allah razı olsun sizlerden.hayırlısıyla bi atlatsaydım.bn de çıkıyorum artık.hepinizi öptüm canlar.iyi geceler

aaaa kızlar benim maaaşımada tahminimden çok zam gelmiş. 237 tl. ne oluyo ya anlamadım ben...

kızlar ben 7 nin 3 ündeyim mebbis de öyle görünüyor ama bordro da 7/2
yanlışlık var dimi
yoksa normalde öyle mi oluyor:44:
ahhh ahhh bi doğru iş yapsalar şaşcam zaten. zamanı gelir düşürmezler dereceyi aklı nerde bu memurların anlamıyorum. geçen sen nerdeyse bir yıl geriden gitmişim hem de mebbis de de değişmemişti.
şimdi sadece bordroda, beni şu maliyecilerle yüz yüze getirmeseler bari orda maliyedeki dantel ören kadınlara sinir oluyorum.

Son düzenleme:

birilerinin maaşı cumhurbaşkanı maaşına endeksli olur memurlarınki enflasyona; hele enflasyon hesaplamasında baz alınan ürünler şaka gibi akıllara zarar...

o zamlar hep ağıza sakız edildi akademisyenlere de aynı iyileştirmeden bahsedilip duruyor komik bir şey yapılır yıpranma payı yasası gibi birileri daha katılır peşine

sonra insanlar burda yapamayınca yurtdışına çıkar adı olur beyin göçü...

halbuki bizim börtüböceğe bak
ne kadan sıcakkanlı insan canlısı sevimli konuşkan geveze demi
isteyince oluyor demek ki

ya ben pek kötü öğrenciydim zaten okuldan kaçardım hep
dersaneye bi tek deneme sınavları için giderdim uğramazdım onun dışında
konu hiç çalışmadım zevk için matematik fizik sorusu çözerdim
öss de sözelden 2 yanlışım vardı 2si de tarihti sayısalda bi kimya bi fizk yanlışım vardı
kimya yanlışım dillere destan turnusol kağıtlı asit bazlı soru hayatım boyunca ezberleyememiştim
kim kimi neye boyar die soruyu görünce ben bunu yanlış yapıcam dedim hatta sınavın ortasında canım sıkılmıştı da
aman seneye bi daha girerim demiştim sınav sabahı ya benim çok uykum var biraz daha uyucam die geziniyordum
gençlik böyle bişi işte deli miymişim ne :) hayatım boyunca hep böyle rahat oldum okul konusunda

hayırlı sabahlar hatunlar. nasılsınızz

ben 2gündür girmiyorum sayfalar uçmuş resmen okuyamadımda
ne var ne yok:S

çatlayın zekiyim diyosun yani
piki

günaydınlar günaydınlar günaydınlar
hayırlı mutlu sağlıklı bereketli günler inşallah amin

çok ya oku oku bitmiyor

ben hassan sabah alamut kalesini okumuştum. çok değişik bi kitaptı. yaşanılmış bir olay.. selçulular döneminde. ben çok ama çok begenmiştim..

ahmet ümiti severim özellikle kawim kitabına bayılmıştım. polisiye romandı. neredeyse katile hayran kalcaktım:)

uçurtma avcıları var.. oda ciddi anlamda güzel dostluk hikayesi. ben okuyup, üstüne not düşüp arkaşıma hediye etmiştim..

günaydın hanımlar sizin kirli çıkılar topiği göreli gram altın biriktirmeye başladım bugün de 4 gram aldım toplamda 66 gram oldu

Günaydın kirli çıkılar,nasılsınız?
Burası bende nasıl bi bağımlılık yapmış olacak ki,rüyamda bile burayı gördüm
Sevimsiz_25 yemek yaparken video çekmiş ve burada paylaşmış,ben de rüyamda bu topikte onu izliyodum

kızlar bişey isticem..

nasıl evlendiniz sizler..mantık evliliğimi , ask evliğimi. ne tavsiye edersiniz bu konuda:S bu aralar bişeyler yaşıyorumda:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…