Kirli Çıkılar )))

Bide burda yağlı kağıt kullanan arkadaşlar gördüm.Yağlı kağıtlarda domuz yağı kullanılıyormuş diye okudum bi yerde,o zamandan beri yağlı kağıt almıyorum.Aslında çok pratik bişey,tepsi tertemiz kalıyor ama huylandım bi kere.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda,sizce doğruluk payı var mıdır?

her duyduğuma inanamıyorum artık
çünkü karalama da çok
bir bilene sormak lazım ben de kullanıyorum
kim bilir ki :26:

Ben de tekrar kullanmak istiyorum ama ya doğruysa diye almıyorum,içime şüphe düştü bi kere

kızlar bişey isticem..

nasıl evlendiniz sizler..mantık evliliğimi , ask evliğimi. ne tavsiye edersiniz bu konuda:S bu aralar bişeyler yaşıyorumda:S
önceden de yazmıştım tekrar özet geçeyim bizimkisi görücü usulü başladı aileler tanıştırdı sonra bir dönem görüşmedik sonra görüşmeye başladık sonra da ailelere biz hazırız de hadi npıyorsanız sıra sizde dedik. İlk baita mantık gibiydi sonra aşka dönüştü
orda bişey yapamazsın da akşam eşin bi çiğnesin seni
yok yok tehlikeli masaj yapsın rahatlatıcı bi yağla

e bu akşam sporum var spor sonrası uzanırım bir mat a ordaki antrenörlerden birine ezdiririm

ben domuz eti ve yağı pahalıdır diye biliyorum yurt dışına çıktığımzda hep daha pahalı oluyordu fiyatı mantıken böyle tek sefer kullanılıp atılacak bir şeyin içeriğine domuz yağı eklemeleri saçma; onun yerine ayçiçek kanola yağı filan yada ne bileyim daha ucuz bitkisel yağları kullanıyorlardır

ama yine de araştırmak lazım :44:

kızlar bişey isticem..

nasıl evlendiniz sizler..mantık evliliğimi , ask evliğimi. ne tavsiye edersiniz bu konuda:S bu aralar bişeyler yaşıyorumda:S

AŞK
ayaklarımı yerden kesen, nefesini hissettiğimde başımı döndüren erkeğimle evlendim.
flört döneminde,bana sarıldığında bir kaç defa bayılma tehlikesi ve boyun krampı yaşadım ama değdi beee

ben de 2 sefer rüyamda gördüm burayı.

ikinci de allrightı görmüştüm. 3-4 gun oldu. şimdi nasıl gördüğümü hatırlamıyorum. ona bir şey soracaktım, sanırım ondan girdi rüyama

gunaydın bu arada herkeŞlere

Son düzenleme:

o selindir sen yanlış kişiyi görmüşsün. o kadar cok yemek yapıyor ki, yakında eşimi nasıl zayıflattım diye bir konu açacak

ozaman rabbim mutlulugunuza mutluluk katsın
tşkler cvbplar için

ben mantık evliliği yaptım kendi şehrimde kendim gibi düşünen ortak tanıdıklarımız olan biriydi eşim.

ama mantığıma uymayan ve beni etkilemeye çalışanlara duygusal olarak direnip reddettim.
Şimdi pişman değilim.
eşimden hoşlanmıştım huyundan suyundan konuşmalarından en son olur diye kadar verdik ve sözlendik.
ama eğer aşk dersen...
eşime sözlendikten sonra aşık olmuştum çok komikti
çünkü sölenene kadar içimde bi tereddüt vardı olurdu olmazdı diye..

rüyadan bhsedince hatırladım ben de geçenlerde karanfilcenin evindeyim reelde daha kendini görmedim rüyamda evini gördüm

Sevimsiz_25le karanfilce birbirlerini merak ettiklerini yazmışlardı galiba,sevimsiz de"ben pek beyaz tenli değilim ama kara kaşlı kara gözlü denilen tipteyim"demişti.Ben de anlattığı tipte birini gördümBaşında da beyaz bi yemeni vardı

rüyadan bhsedince hatırladım ben de geçenlerde karanfilcenin evindeyim reelde daha kendini görmedim rüyamda evini gördüm

ayyy ne güzel hayra gelsin inşallah..
ben köyü babannemi filan gödüm bugün rüyamda.

akşam teyze kızımla konuştuk çok üzüldüm çok 1 saat uyuyamadım
onun etkisiyle babannemi de gördüm sanırım.

hayırlı sabahlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

onlar merak etmiş birbirlerini, sana ne olur ki

hanımlığımı bozdum bak affedersin kardeşşş

ben sirkencubini resmini görene kadar beyat tenli siyah saçlı filan hayal ediyordum. hani kavak yellerindeki kız var ya onun gibi ama sarışın çıktı çok şaşırdım

ben de kendi ten rengim hakkında bi fikrim yok sarışın desen değil esmer desen değil...

ben sarışın değilim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…