Bide burda yağlı kağıt kullanan arkadaşlar gördüm.Yağlı kağıtlarda domuz yağı kullanılıyormuş diye okudum bi yerde,o zamandan beri yağlı kağıt almıyorum.Aslında çok pratik bişey,tepsi tertemiz kalıyor ama huylandım bi kere.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda,sizce doğruluk payı var mıdır?
önceden de yazmıştım tekrar özet geçeyim bizimkisi görücü usulü başladı aileler tanıştırdı sonra bir dönem görüşmedik sonra görüşmeye başladık sonra da ailelere biz hazırız de hadi npıyorsanız sıra sizde dedik. İlk baita mantık gibiydi sonra aşka dönüştükızlar bişey isticem..
nasıl evlendiniz sizler..mantık evliliğimi , ask evliğimi. ne tavsiye edersiniz bu konuda:S bu aralar bişeyler yaşıyorumda:S
orda bişey yapamazsın da akşam eşin bi çiğnesin seni
yok yok tehlikeli masaj yapsın rahatlatıcı bi yağla
kızlar bişey isticem..
nasıl evlendiniz sizler..mantık evliliğimi , ask evliğimi. ne tavsiye edersiniz bu konuda:S bu aralar bişeyler yaşıyorumda:S
Günaydın kirli çıkılar,nasılsınız?
Burası bende nasıl bi bağımlılık yapmış olacak ki,rüyamda bile burayı gördüm
Sevimsiz_25 yemek yaparken video çekmiş ve burada paylaşmış,ben de rüyamda bu topikte onu izliyodum
Günaydın kirli çıkılar,nasılsınız?
Burası bende nasıl bi bağımlılık yapmış olacak ki,rüyamda bile burayı gördüm
Sevimsiz_25 yemek yaparken video çekmiş ve burada paylaşmış,ben de rüyamda bu topikte onu izliyodum
önceden de yazmıştım tekrar özet geçeyim bizimkisi görücü usulü başladı aileler tanıştırdı sonra bir dönem görüşmedik sonra görüşmeye başladık sonra da ailelere biz hazırız de hadi npıyorsanız sıra sizde dedik. İlk baita mantık gibiydi sonra aşka dönüştü
e bu akşam sporum var spor sonrası uzanırım bir mat a ordaki antrenörlerden birine ezdiririm
AŞK
ayaklarımı yerden kesen, nefesini hissettiğimde başımı döndüren erkeğimle evlendim.
flört döneminde,bana sarıldığında bir kaç defa bayılma tehlikesi ve boyun krampı yaşadım ama değdi beee
rüyadan bhsedince hatırladım ben de geçenlerde karanfilcenin evindeyimreelde daha kendini görmedim rüyamda evini gördüm
Sevimsiz_25le karanfilce birbirlerini merak ettiklerini yazmışlardı galiba,sevimsiz de"ben pek beyaz tenli değilim ama kara kaşlı kara gözlü denilen tipteyim"demişti.Ben de anlattığı tipte birini gördümBaşında da beyaz bi yemeni vardı
Sevimsiz_25le karanfilce birbirlerini merak ettiklerini yazmışlardı galiba,sevimsiz de"ben pek beyaz tenli değilim ama kara kaşlı kara gözlü denilen tipteyim"demişti.Ben de anlattığı tipte birini gördümBaşında da beyaz bi yemeni vardı
ben sarışın değilim kiben sirkencubini resmini görene kadar beyat tenli siyah saçlı filan hayal ediyordum. hani kavak yellerindeki kız var ya onun gibi ama sarışın çıktı çok şaşırdım
ben de kendi ten rengim hakkında bi fikrim yok sarışın desen değil esmer desen değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?