ben sirkencubini resmini görene kadar beyat tenli siyah saçlı filan hayal ediyordum. hani kavak yellerindeki kız var ya onun gibi ama sarışın çıktı çok şaşırdım
ben de kendi ten rengim hakkında bi fikrim yok sarışın desen değil esmer desen değil...
o sarışın değil ki
yemek konusu çok önemli senfata katılıyorum
yemek kadar sana karşı tutumu da önemli anlayışlı mı yada sinirle fevri hareketleri olabiliyor mu bunları da gözlemle. Uyumlu ılımlı biri mi yoksa illa benim dediğim benim istediğim diyen biri mi..
bu arada senfat az önce öğrendim kuru fasulye sütle ıslatılınca çoook daha güzel oluyormuş.
bir de davranışlarına dikkat et çok mızmız birisi mi
ama şunu da bil nolursa olsun evlenmeden tam olarak tanıyamıyorsun
sadece evliliğe karar verirken ulen bu bir risk
bu adamla bu riske girmeye değer mi değmez mi
bunu düşünüyorsun.
bazı huylarını nasılsa evlenince değiştirebilirim diye düşünme ben bir huyunda denedim olmuyor
ben hızlı biriyimdir hemen olsun bitsin derim ben ne kadar hızlıysam eşim de o kadar yavaştır o yavaşlık özelliği hala devam ediyor
ya bakıyorum çevreme gezmeye giderken milletin kocası bekler hanımını ama bizde tam tersi hep bekleyen taraf ben oluyorum
asmunikal gördün ki insan sevdiğiyle de evlenir, evlendiğini de sever (görücü usullerinde öyle olmuş) yeter saygı kalsın. aşık oldugun adam da senin olduktan sonra öyle kalbin yerinden çıkmıyor, zemin altından kayıyormuş hissi kalmıyor, her gün görünce alışıyorsun.
karanfilce tutturamadı ama sen kesin benim kaybettiğim ikizimsinasmunikal gördün ki insan sevdiğiyle de evlenir, evlendiğini de sever (görücü usullerinde öyle olmuş) yeter saygı kalsın. aşık oldugun adam da senin olduktan sonra öyle kalbin yerinden çıkmıyor, zemin altından kayıyormuş hissi kalmıyor, her gün görünce alışıyorsun.
ancak sana en büyük tavsiyem yemek seçmeyen bir adamla evlen. tencere yemekleri yesin, sebze yesin. 10 gunluk yemeği yemesin ama 2. ve 3. gun yesin. benim eşim 3. gun asla aynı yemeği yemez. 2. gun yediği kuru fasulye ve nohuttur. onlarda bile 3. gun yemez yani eğer önüne getirdiysem yemeği, gider dışarda pide ve pizza yaptırır. yemek mevzusu bana göre evlilikte en önemli konu. bir de bir şey yaptıgında bayıla bayıla yiyecek adam. eşim sadece eline sağlık der her yemekten sonra (alışkanlık cümlesi) ama çok severek yese bile ayy ne güzel olmuş, bayıldım falan demez asla. derfat eşime sevdiği yemeği hazırladım, süpriz yaptım falan demiş, yemek onu mutlu etmez, buna sevinmez, tatlı hiç yemez. sadece çayı şekerli içer (ben şekersiz içerim), bir de kent bayram şekeri sever. yıllarca o yemiyor diye kek, börek yapmadım, yaptıgımda oturur kendim yerdim (şimdi dondurucuya kondugunu öğrendim, az az çıkarıp yiyorum) ama arkadasları misafir olarak geldiğinde arkadasları yaptıgım hamur işlerini, tatlıları yiyor, demek yenebilecek gibi yapıyorum. hediye tatlı falan geldiğinde biraz yiyip, (o baklavadan sadece 1 dilim alır güzelse, kötüyse 1 ısırık) komşulara falan dağıtırım. dışarda yemeğe bayılır, yediği sabittir, saç kavurma. adana, urfa, beyti falan yemez. dışarda tencere yemekleri yemez. ucuz bir yerde yiyelim desem pintisin falan der. çok şükür kokoreç ve mc don. falan da yer. cipse bayılır. sağlıklı beslenme, ot çöp palavra gelir.
ha bu arada izmirden gelirken turgutlu ile salihli arasında ahmetli diye bir yer var. orada kamyoncuların bir köfte lokantası var, orada durmaya başladık artık, şnanılmaz güzel etleri ve aileler de duruyor yol üstünde. rahatsız eden yok. kamyoncuların oldugu yerde her daim yemekler taze çıkar.
sen bir adamla görüşürken onun seni nerelere götürdüğüne dikkat et. pahalı yere götürseün sana karşı bonkörlüğüne bak (tutumlu kadın neyse de adamın tututmlusu cimriliğe giriyor) ucuz yerlerde yemeği teklif ettiğinde kabul etsin(her ortama girebileceğini gör) sulu yemekleri, sebzeleri yiyor mu hep etçi mi ona bak.
ne çok çekiyorum değil mi? herkesin sınavı başka
amin inşallahseyyah'cım sayende haftaya gülerek başladım. allah da seni güldürsün inşallah
ben işimi hep son dakika, son geceye bırakırım. o yapar kenara koyar
benim için uyku hayattaki en önemli şeylerin başında gelir. o hiç uyuyamaz.
bnm şuan bir karar vermem gerekiyor.. ya sevip , sevdiğim adam..
yada mantıken herşeyi 4 4 lük olan beni seven adam..
kızlar dua istiyorum
kızlar ben 7 nin 3 ündeyim mebbis de öyle görünüyor ama bordro da 7/2
yanlışlık var dimi
yoksa normalde öyle mi oluyor:44:
ahhh ahhh bi doğru iş yapsalar şaşcam zaten. zamanı gelir düşürmezler dereceyi aklı nerde bu memurların anlamıyorum. geçen sen nerdeyse bir yıl geriden gitmişim hem de mebbis de de değişmemişti.
şimdi sadece bordroda, beni şu maliyecilerle yüz yüze getirmeseler bari orda maliyedeki dantel ören kadınlara sinir oluyorum.
bazı huylarını nasılsa evlenince değiştirebilirim diye düşünme ben bir huyunda denedim olmuyor
ben hızlı biriyimdir hemen olsun bitsin derim ben ne kadar hızlıysam eşim de o kadar yavaştır o yavaşlık özelliği hala devam ediyor
ya bakıyorum çevreme gezmeye giderken milletin kocası bekler hanımını ama bizde tam tersi hep bekleyen taraf ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?