- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
bnm şuan bir karar vermem gerekiyor.. ya sevip , sevdiğim adam..
yada mantıken herşeyi 4 4 lük olan beni seven adam..
kızlar dua istiyorum
kızlar dua istiyorum
ben evden çok geç çıkarım, hazırlanmam 1,5 saati bulur ama bir gr makyaj olmadan çıkarım, önce tüm evi toplarım, dönüşte belki biri takılır, belki geç gelir ve yorgun olurum, yada geri gelemem diye. mutfak ve odalarda dağınıklık olmayacak.
çocugun yedek eşya, mama kıtyafet oyuncak alırım
onu giydiririm
en son kendim giyinirim
bu arada tekrar altını değiştir, bişeyler yedir, su içir
ama eşin neyle oyalanıyor merak ettim.
hızlıca yazdıgım için karmaşık yazıyorum
ben de makyaj yapmam fazla
ben hazırlanırken o henüz hazırlanıyor olsa aslında sorun bitecek
örneğin dişlerini fırçalaması çok uzun sürüyor minimum 4 dakika
sonra bütün kapıları camları ocağı kontrol ediyor (ki öncesinde ben zaten yapmış oluyorum o kontrolü)
başka bir yere takılırsak diye yanına kitap makale bilgisayar çalışabileceği tarzda şeyler alıyor ve aranıyor
tabi benim beklemem 10 dakika filan oluyor ama çatlıyorum bazen
kızlar dua istiyorum
banu sen balıkesir(merkez) de miydin
seni de ankara olarak düşünmüştüm.
Bişey söyleyim ben sunyy66 yı aksaray (il olan) dan yazıyor diye düşündüm. Oralı ve orda oturuyor diye. Yozgatlı olmadıgna eminim ama. 66 dogumlu. Ama neden aksaray bilmiyorum, hiç oraylı ilgili bişey yazdımı acaba
alt katımda çapalılar oturuyor dedi ben yine çakmadım.
Seyyyah deliyle buluşunca sunyy de gelecek deyince aa istanbuldaymış falan oldum
darksea sen mugla merkezde misin
şu da bir gerçek ki sevdiğin adama daha rahat katlanıyorsun
sevmediğin adamaysa ben neden bunu çekiyorum ki
kim bu la diyosun
banu sen balıkesir(merkez) de miydin
seni de ankara olarak düşünmüştüm.
bişey söyleyim ben sunyy66 yı aksaray (il olan) dan yazıyor diye düşündüm. oralı ve orda oturuyor diye. yozgatlı olmadıgna eminim ama. 66 dogumlu. ama neden aksaray bilmiyorum, hiç oraylı ilgili bişey yazdımı acaba
alt katımda çapalılar oturuyor dedi ben yine çakmadım.
seyyyah deliyle buluşunca sunyy de gelecek deyince aa istanbuldaymış falan oldum
darksea sen mugla merkezde misin
Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 26 ziyaretçi)
senfat, sevimsiz_25, _asmunikal_, seyyahalemi+, karanfilce+, banusultan+, sirkencubin+, darkseaa, ozlem_su
a.g benim bölümümde değil; mesaj kutuna baksenin eşin de akademisyen değil mi? a.g. mi yar.doç mu
o da mı biyoloji böülümde
sen yazınca misafirlerin çoğu kaçtıToplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 26 ziyaretçi)
senfat, sevimsiz_25, _asmunikal_, seyyahalemi+, karanfilce+, banusultan+, sirkencubin+, darkseaa, ozlem_su
yazdıklarını silmeden önce okuma fırsatım oldu, bu kadar özeli paylaşmaktan pişman oldun sanırım ama yazmadan edemeyeceğim. senin arkadasından ayrılma nedenlerin çok belli onun kişiliğinde hoşlanmadıgın yönleri var, inan bunlar değişmez, biraz şekil değiştirir, adam sana karışmayı bırakır sana güvenir ama başka şeyleri takıntı yapabilir. senin 3 yılını harcamış, evlenmek istiyorum diyor ama somut adım atmıyor, ben sıkıya gelemem diyor, bu yönünün devam etme olasılıgı fazla. yani iş hayaında en sıkıya gelemem, patron bir laf söyledi, bunaldım diyebilir. evlilik büyük çok sorumluluk gerektiriyor. bireysel ve bencil davranmayı bırakıp başkaları için yaşamaya başlayacaksın. ha bunu seve seve yapabilirsin ama bu durumda zorlanan çok oluyor. misal istediğin zaman arkadaslarınla dışarı çıkmayacaksın eve gelmek zorundasın karın bekliyor, istediğin kıyafeti alamayaksın çocuklarına bir şeyler alman gerekiyor. istediğin zaman ya ben bu işten sıkıldım, istifa edeyim diyemezsin evdekileri düşünmek zorundasın. daha ilk baştan bu insan sorumluluk alma olgunluğuna ulaşmamış. ben seni seveyim ama kuru kuru. emeksiz sevgi olmuyor. karşındakine emek vermen gerekiyor. birbirinizin iyi kötü huyunuzu ehlileştirmeniz gerekiyor, 3 yılda bunu aşamamışsanız zor. o henüz evliliğe hazır değil. sen kpss yi kazanıp atanınca o ne yapacak. hala okulu bitimeyi mi bekleyecek.
ayrıca senin aileni araması ve konuşması çok ayıp, kaba bir şey. sanırım kırıcı da olmuş ailen tarafından istenmemiş. yarın evlilikte sorunlar yaşadıgnızda ailene mi yansıyacak bu durum her seferinde. bu onun stres karşısında ne kadar kırıcı ve yıpratıcı oldugunu gösteriyor.
sen, seni hakedecek birini ve evlilik sorumluluğunu alacak biriyle evlenmen gerekiyor. çoğumuzun eşinde bu yön var ama sevmediğimiz yönleri de olabilri. değiştiremeyeceğin yönlerine katlanabilirsin onu düşün. bir ömür boyu bu huyuna katlanabilir miyim?
bundan sonra tanışacagın ya da tanıştırılacagın kimslere de ben eski arkadasımı unutamadım falan deme. evlendiğin insanı çok seversin bir süre sonra ancak bir çok kişi de gördüm evlilikte sorun oldugunda eşleri ilk bu konuyu açıyor, hala aklında o mu var diye. halbuki çoktan bitirmiş kişi kafasında.
sen o kişiden süre isteyebilirsin. bence eski arkadasının tel.ini açma artık, kafanı karıştırmasın.
aynı annemben evden çok geç çıkarım, hazırlanmam 1,5 saati bulur ama bir gr makyaj olmadan çıkarım, önce tüm evi toplarım, dönüşte belki biri takılır, belki geç gelir ve yorgun olurum, yada geri gelemem diye. mutfak ve odalarda dağınıklık olmayacak.
çocugun yedek eşya, mama kıtyafet oyuncak alırım
onu giydiririm
en son kendim giyinirim
bu arada tekrar altını değiştir, bişeyler yedir, su içir
ama eşin neyle oyalanıyor merak ettim.
hızlıca yazdıgım için karmaşık yazıyorum
ayyy Allah göstermesin onları bi daha bunlar çapa yumağı almışlar bildiğin dantel örüyorlardı. hayır iş yapsınlar canımı yesinler. isterse iğne oyası yapsınlar hiç ilgilenmediler sorunumu çözmediler. gittim özel bi bordrocuda hesap yaptırdım kendim yaptım hesabı. bunların eline verdim.annem maliyeci ama dantel örmüyo:)))
bazen düşünürüm hemen çocuk olmayınca mı böyle oluyor ki.senfat o ilk heyecanlar bir şeye benzemez tabii,ama ben hala eşimin merdivendeki ayak sesinden tanır,kapıya heyecanla koşarım.
mutlaka sarılarak,öperek uğurlarım.
aramızda o kıvılcım canlı kalsın isterim,biraz da bizim elimizde bu tabii.
davrandığın gibi hissedersin,hissettiğin gibi davranırsın diye düşünüyorum.
bir de erkeğin eli tamirata yakışacak
buna da dikkat et
yakışmıyorsa evlenme dermişimmm
ay çok güldüm..en iyi yönü mızmılığı hiç yoktur. başına gelen kötü yönlerde hiç söylenmez eşim. hasta oldugunda bilmem. ilaç kullanmaz, yatak döşek yatmaz. maç yaparken ön tarafta kaburgamı deniyor kırmış, bana söylemiyor bile, diş ağrısı çeker (ki dayanılmazdır) hiç sızlanmaz, ilgi beklemez.
çalışır, eve ekmek getirir, helalinden kazanmaya çalışır
sigara, alkol denememiştir bile
karı kız olayı yok demeyeceğim. işi gücü karı kız
(adamın tüm yönlerini sayıyorum ya)
iyi yönlerini sayayım bari karanfilce
arkadaslık ve nişan kısa sürmüşse kendisine karşı tutumu net anlayamaz. yani o dönemde herşeye gülüyorsun, sorumluluğun yok, her şey çok güzel, biribirinin olumsuz yönlerini tolere edebiliyorsun, edemediklerini ileride değiştiririm diye düşünüyorsun. ama bizim arkadaslıgımızda ve nişanlıklıkta gördüğüm kişiyle hemen hemen aynı, hiç değişmedi huyları. zaten cok belirgin ve karakteristik yönleri vardır, biraz arkadas olsanız o hangi olayda ne tepki verir, ne yer içer net görürsünüz. kızacagı şeyler bellidir. (evlilikte bir süre sonra herkes huyunu suyunu ezberliyor) sadece değişen o dönemde çok ilgi görüyordum. o da çoğu evlilikte öyle olur. kur dönemi azalır.
başkalarına ve stresli oldugu durumları tolere edebiliyor mu onu gözlemle. sana karşı iyidir de çevrene bir olay oldugunda hemen sinirleniyorsa, tepki veriyor, altan almasını bilmiyorsa evlendiğinizde sana karşı da bazı durumlarda fevri tepkiler verir bence
ben okuyamadım yazdıklarını ama bir ilişki baştan yürümüyorsa,zorlamayla daha da beter hale geliyor.denenmişi tekrar denemenin anlamı yok.
heleki karşındaki insan sorumsuz ve basiretsizse.
neden şu an karar vermen gerekiyor,eskiyi tamamen kapatmak için mi,orasını anlamadım.
ama evlilik işleri aceleye gelmez,sana uygun olduğunu düşündüğün insanı tanımaya çalışırsın,her şekilde gönlüne uyarsa,bir başlangıç yapabilirsin.
böyle birikilemdeysen asla karar verme ertele . demekki birirniçok seviyorsun o seni tam sevmiylor
biride seni seviyor se ona yatkınsın ama bak onu seviyormi demiyorsun..
diğeri bitsin yada baslasın sonra bu 4 4 lük olana bak evllik ya o ya bu olmuycak bisidir canım.
ben aşık olup evlendem zira gözüm bisi görmedi ... yas farkımız var aramızda 8 yaş var ... eğer kocama aşık olmasam sevmesem ona bir gün katlanmam ... mükemmel biri bile olsa.. ama gönlüm onu ister arar... seviyormu oda beni seviyor ...
tek taraflı sevgiyle ne yazıkkı ömür geçmez sen sev yada o sevsin farketmiz...
bu dönemi biraz es geç görmemizlikten gel zamana bırakk zamanla hersey belirlenir... ayrıca mesela sen sevdiğim demesen, 4 4lük olanı seversin deriz ama senin kalbin dolu .. sonuçta biz kadınlar herkesi sever sekilde yaratılmısız . kalbın bosssa seni seven adamı seveceksindir. ama doluysa bilmiyorum...
burda öyle diyorlar yani, belki de ben yanlış biliyor da olabilirim :44:benim kyınvalideler de dadaş sanırım yani orda bütün Türkler dadaş mı??
bizimkiler ahıska Türklerindemiş.
iki saniyelik bi şaşırma yaşadım, ben mi video paylaşmışım diyeGünaydın kirli çıkılar,nasılsınız?
Burası bende nasıl bi bağımlılık yapmış olacak ki,rüyamda bile burayı gördüm
Sevimsiz_25 yemek yaparken video çekmiş ve burada paylaşmış,ben de rüyamda bu topikte onu izliyodum
iyi hafıza var sende de maşallahSevimsiz_25le karanfilce birbirlerini merak ettiklerini yazmışlardı galiba,sevimsiz de"ben pek beyaz tenli değilim ama kara kaşlı kara gözlü denilen tipteyim"demişti.Ben de anlattığı tipte birini gördümBaşında da beyaz bi yemeni vardı
sana katılıyorum senfatancak sana en büyük tavsiyem yemek seçmeyen bir adamla evlen.
bu arada anne erkek bebeğe hamileyse eşi de kilo alırmış. benim eşim en ağır haline ben hamileyken ulaştı, tabi şimdi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?