Kirli Çıkılar )))

bnm şuan bir karar vermem gerekiyor.. ya sevip , sevdiğim adam..
yada mantıken herşeyi 4 4 lük olan beni seven adam..
kızlar dua istiyorum

ben okuyamadım yazdıklarını ama bir ilişki baştan yürümüyorsa,zorlamayla daha da beter hale geliyor.denenmişi tekrar denemenin anlamı yok.
heleki karşındaki insan sorumsuz ve basiretsizse.
neden şu an karar vermen gerekiyor,eskiyi tamamen kapatmak için mi,orasını anlamadım.
ama evlilik işleri aceleye gelmez,sana uygun olduğunu düşündüğün insanı tanımaya çalışırsın,her şekilde gönlüne uyarsa,bir başlangıç yapabilirsin.

kızlar dua istiyorum

böyle birikilemdeysen asla karar verme ertele . demekki birirniçok seviyorsun o seni tam sevmiylor

biride seni seviyor se ona yatkınsın ama bak onu seviyormi demiyorsun..

diğeri bitsin yada baslasın sonra bu 4 4 lük olana bak evllik ya o ya bu olmuycak bisidir canım.

ben aşık olup evlendem zira gözüm bisi görmedi ... yas farkımız var aramızda 8 yaş var ... eğer kocama aşık olmasam sevmesem ona bir gün katlanmam ... mükemmel biri bile olsa.. ama gönlüm onu ister arar... seviyormu oda beni seviyor ...
tek taraflı sevgiyle ne yazıkkı ömür geçmez sen sev yada o sevsin farketmiz...

bu dönemi biraz es geç görmemizlikten gel zamana bırakk zamanla hersey belirlenir... ayrıca mesela sen sevdiğim demesen, 4 4lük olanı seversin deriz ama senin kalbin dolu .. sonuçta biz kadınlar herkesi sever sekilde yaratılmısız . kalbın bosssa seni seven adamı seveceksindir. ama doluysa bilmiyorum...

ben de makyaj yapmam fazla
ben hazırlanırken o henüz hazırlanıyor olsa aslında sorun bitecek
örneğin dişlerini fırçalaması çok uzun sürüyor minimum 4 dakika
sonra bütün kapıları camları ocağı kontrol ediyor (ki öncesinde ben zaten yapmış oluyorum o kontrolü)
başka bir yere takılırsak diye yanına kitap makale bilgisayar çalışabileceği tarzda şeyler alıyor ve aranıyor
tabi benim beklemem 10 dakika filan oluyor ama çatlıyorum bazen

banu sen balıkesir(merkez) de miydin
seni de ankara olarak düşünmüştüm.

bişey söyleyim ben sunyy66 yı aksaray (il olan) dan yazıyor diye düşündüm. oralı ve orda oturuyor diye. yozgatlı olmadıgna eminim ama. 66 dogumlu. ama neden aksaray bilmiyorum, hiç oraylı ilgili bişey yazdımı acaba
alt katımda çapalılar oturuyor dedi ben yine çakmadım.
seyyyah deliyle buluşunca sunyy de gelecek deyince aa istanbuldaymış falan oldum

darksea sen mugla merkezde misin

tatlım benim eşimden önce iki tane ciddi başlayan ilişkim oldu...başlayan diorum çünkü ikisindede hakkaeten sevebileceğim potansiyel vardı
yani kendimi kaptırsam koyversem sırılsıklam aşık olabilecektim ilki çok kuvvetliydi ikincisi onun kadar diil fakaaaaaaaaatttt ilki inanılmaz derecede sinirliydi daha iki aylık sevgiliyken bişe dedim sinirlenip bardağı yere atıp kırdı kafenin ortasında o günden sonra onunla işim bitti evet çok hoşalnıodum belkide aşıktım ama mantık olarak bitmişti benim için
ikincide ünideydi
oda farklı bi ırktandı ama benim için hiçbi önemi yoktu onun ortamına girdiğimde benimle hep dalga geçerlerdi kibarcık diye ve farklı bi dil konuşuolardı hatta biliodum banada hakaret ediolardı bazen gözümün içine baka baka benim ırkımla dalga geçiolardı ama o insan ağzını açıp tek bir laf etmiodu
sonra 6 ayın sonunda paramı çaldı ve oda o anda bitti

sonna eşimle karşılaştım lk başta sevmedim sadece eh işte dedim sonra karakteri çok hoşuma gitti
1 sene sonunda sırılsıklam aşıktım:)))
eşimi soruosan önce mantık sonra aşk
ama diğerlerine aşık olabilcekken kendime hakim oldum ve olabilcek olaylara belki önğmdeki 50-60 yıla yazık etmedim:))))

senin eşin de akademisyen değil mi? a.g. mi yar.doç mu
o da mı biyoloji böülümde

bak seyyahcım hiç sulandırmadan yazıyorum
bak artık ciddi konularda yazacagım
bundan sonra ben de bir meyrayım, farmasiyim

selin ya sen her konuda bişeyler biliyorsun, yaşın çok küçük
aslında ben bilmiş ve ukala tiplerden nefret ederim, itici geliyorlar.
ama sen o duyguyu uyandırmıyorsun ben de
güçlü yönlerini ortaya koydugun gibi zayıf yönlerini de cekinmeden anlatıyorsun
için dışın bir, yardımsever birine benziyorsun
çok tatlı bir kızsın
ama artık az yemek yap be güzelim
adam göbek yapacak
bu arada anne erkek bebeğe hamileyse eşi de kilo alırmış. benim eşim en ağır haline ben hamileyken ulaştı, tabi şimdi verdi.

Son düzenleme:
kızlar dua istiyorum

şu da bir gerçek ki sevdiğin adama daha rahat katlanıyorsun
sevmediğin adamaysa ben neden bunu çekiyorum ki
kim bu la diyosun

evet camım merkezdeyim.

şu da bir gerçek ki sevdiğin adama daha rahat katlanıyorsun
sevmediğin adamaysa ben neden bunu çekiyorum ki
kim bu la diyosun

tabi ki sadece de sevgi yetmiyor
saygı iletişim görgü anlayış da gerekiyor

selin ben sana inanmıyorum
insan bu yaşta olup hem bunları düşünüp hem de senin yaptığın işleri yapamaz
cık cık mümkün değil
sen kızının falan resmini kullanıp buraya giren baya 35-40 yaşında aklı başında bi kadınsın yani

senfat bak farkındaysan sana cevap vermiyorum

Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 26 ziyaretçi)
senfat, sevimsiz_25, _asmunikal_, seyyahalemi+, karanfilce+, banusultan+, sirkencubin+, darkseaa, ozlem_su

asmunikal ben yazdığını görmedim ve çatladım meraktan
konuyu tam bilmeden de yazmak farazi oluyor
kalbinle beyninin ortak sesini dinle

bi aile arama konuşma meselesi gördüm içeriği ne bilmiyorum ama en başta çok büyük falso özellikle de özel şeylerden bahsettiyse
asla güvenilmez

bandırma güzelim.
eşim memur olunca seneye neresi olur bilinmez.
buraya annem için geldim,aslen memleketim balıkesir zaten.şimdi annemi de kaybedince kendi memleketime yabancı oldum.

senfat, sevimsiz_25, _asmunikal_, seyyahalemi+, karanfilce+, banusultan+, sirkencubin+, darkseaa, ozlem_su

bir ban uzmanı olarak söylüyorum
ban yiyeceksin
bunu yapmak yasak
bilmediğine veriyorum

senin eşin de akademisyen değil mi? a.g. mi yar.doç mu
o da mı biyoloji böülümde
a.g benim bölümümde değil; mesaj kutuna bak
sen yazınca misafirlerin çoğu kaçtı

eger ayrılmamış olsaydık. şuan nişanlı olcaktık. ama dediğim gibi 2yıllık bir süre olcaktı. bu süre zarfından fikrim değişirmi diye tereddüt ettim. şuan bi adım atmıyorsa benden kaynaklı. ona kalsa aileler çoktan tanışmıştı..
ama diğer yazdıkların doğru..baskıya gelmiyor. yani baskı derken, aşk ve sorumluluk anlamında deil.. baskıya gelemiyor, çünkü biraz sinirli biri. çok uysal biri değil:S
tanıştıgım insana eski arkaşımı unutamadım demedim. dememde. ona kendimi hazır hissetmiyorum evlilik için. atamaların sonuçlarından sonra evlenmeyi düşünüyorum dedim..
ona eski arkaşımla ilgili bişey demedim.
saol kardeş cvbın için

aynı annem
uzun yola bile çıkamazdık hele ki köye gitceksek..
annem maliyeci ama dantel örmüyo:)))
ayyy Allah göstermesin onları bi daha bunlar çapa yumağı almışlar bildiğin dantel örüyorlardı. hayır iş yapsınlar canımı yesinler. isterse iğne oyası yapsınlar hiç ilgilenmediler sorunumu çözmediler. gittim özel bi bordrocuda hesap yaptırdım kendim yaptım hesabı. bunların eline verdim.
bazen düşünürüm hemen çocuk olmayınca mı böyle oluyor ki.
biz de her gün sanki bir aydır hasret kalmış gibi muamele yaparız birbirimize..
ama ben oğlağım fazla duygusallığı sevmem dozunu kaçırtmadan
bir de erkeğin eli tamirata yakışacak
buna da dikkat et
yakışmıyorsa evlenme dermişimmm

ay çok güldüm..
benimki üroloji de çalışıyo yaa daha mı iyi kötü mü bilemedim

bizim tanışma nişan süremiz hiç uzun çıkmadı Allah tan şanslıymışım iyi bi insan çıktı
şimdi ikimizin de yetiştidiği ortam aynı muhafazakar ne benim ne onun sevgilisi olmamış.
mesela herkesin nişanlısı sevgilisi flort döneminde üstüne düşer benimki evlenince düştü.
banunun hesap bi yerimi acıtayım, hastalanayım, anahtarı evde unutayım vıdı vıdı çekeceğim var.
şu sıralar da benim bebek tedavisi için kullandığım ilaçlara taktı kafayı.

bebek mebeği boşvercekmişiz ben bir sürü hormon ilacı alıyormuşum ona üzülüyor.

seyyah niye yasak ola ki? merak ettim bak

asmunikal ben çevremde hep şunu gördüm
flört olarak aşkla değil de mantıken yada görücü usulü başlayanlar daha sağlam gittiler yıpranmalar fazla olmadı
çünkü adamın yaptığı en ufak hatalı davranış direk anasının babasının kulağına gidiyor
her iki taraf da daha temkinli davranıyor

yazdıklarımı sildim. 1, kiri çıkıklara yazmam dogrumu acaba dedim. ikinciside çok özel hatamı ettim acaba dedim bilemedim yani:S

erkek arkaşım bni sever. gerçkten sever.. ağladığına şahit oldum mesela bi kaç kez..
ama öğrenci işte.. koskoca 2 yıl var.. zor bir süreç olcak.. aileler işin içine gircek..
diğerinide tanımya cesaret edemiyorum.. büyükler duyarsa hoş karşılarlarmı. konuştum görüştüm sonra ya yok dersem diyorum:S

şuan zaten verceğim karar evlenmeye yönetik deil.. ya tamamen akrabmı düşüncem diğerini denicem.
yada eskiyi unutup yenisini düşüncem..
kalbim boş deil işte.sevmişim işte:S şuan işte gözüm hiçbişeyi görmüyor.. aileme karşı onun yanındayım.. hep yanında olcam gibi cümleler kuramıyorum.. demmeki okdr sevmiyrum diyorum:S

benim kyınvalideler de dadaş sanırım yani orda bütün Türkler dadaş mı??
bizimkiler ahıska Türklerindemiş.
burda öyle diyorlar yani, belki de ben yanlış biliyor da olabilirim :44:

iki saniyelik bi şaşırma yaşadım, ben mi video paylaşmışım diye
ben burayı kaç defa rüyamda gördüğümü hatırlamıyorum bile
iyi hafıza var sende de maşallah
ancak sana en büyük tavsiyem yemek seçmeyen bir adamla evlen.
sana katılıyorum senfat
abim mesela çok yemek seçer, eşine acıyorum bazen
benim eşim de sebze falan yemez de, bazen beni kırmamak için yer
ve de yaptığım yemeği över durur
emeğe saygısı var yani
bu arada anne erkek bebeğe hamileyse eşi de kilo alırmış. benim eşim en ağır haline ben hamileyken ulaştı, tabi şimdi verdi.

benim eşim de bayağı kilo aldı
onun göbeği benimkinin iki katı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…