- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tatlım benim eşimden önce iki tane ciddi başlayan ilişkim oldu...başlayan diorum çünkü ikisindede hakkaeten sevebileceğim potansiyel vardı
yani kendimi kaptırsam koyversem sırılsıklam aşık olabilecektim ilki çok kuvvetliydi ikincisi onun kadar diil fakaaaaaaaaatttt ilki inanılmaz derecede sinirliydi daha iki aylık sevgiliyken bişe dedim sinirlenip bardağı yere atıp kırdı kafenin ortasında o günden sonra onunla işim bitti evet çok hoşalnıodum belkide aşıktım ama mantık olarak bitmişti benim için
ikincide ünideydi
oda farklı bi ırktandı ama benim için hiçbi önemi yoktu onun ortamına girdiğimde benimle hep dalga geçerlerdi kibarcık diye ve farklı bi dil konuşuolardı hatta biliodum banada hakaret ediolardı bazen gözümün içine baka baka benim ırkımla dalga geçiolardı ama o insan ağzını açıp tek bir laf etmiodu
sonra 6 ayın sonunda paramı çaldı ve oda o anda bitti
sonna eşimle karşılaştım lk başta sevmedim sadece eh işte dedim sonra karakteri çok hoşuma gitti
1 sene sonunda sırılsıklam aşıktım:)))
eşimi soruosan önce mantık sonra aşk
ama diğerlerine aşık olabilcekken kendime hakim oldum ve olabilcek olaylara belki önğmdeki 50-60 yıla yazık etmedim:))))
seyyah niye yasak ola ki? merak ettim bak
asmunikal ben çevremde hep şunu gördüm
flört olarak aşkla değil de mantıken yada görücü usulü başlayanlar daha sağlam gittiler yıpranmalar fazla olmadı
çünkü adamın yaptığı en ufak hatalı davranış direk anasının babasının kulağına gidiyor
her iki taraf da daha temkinli davranıyor
biri ekonomi sayfalarının birinde mi paylaştı bizim topiği acaba:26:
bakın kadınlara nasıl al sat yapıyorlar diye
o selindir sen yanlış kişiyi görmüşsün. o kadar cok yemek yapıyor ki, yakında eşimi nasıl zayıflattım diye bir konu açacak
canımcım yarın maaş günü millet altın düşermi kalkarmı diye piyasa yoklaması yapıyor engin tecrübelerinizi paylaşın azcık
yok artık kim bu 20 ziyaretçi ya
ben et suyu da ekliyorum her zaman buzluğumda dondurulmuş et suları olursirkeci ben soğan çorbası yaptım şimdi.
niyetliyim tadına bakamıyorum
ama soğanlar içinde yüzüyor, kaşığa tane tane geliyor
blendırdan geçirsem mi
soğanlı da yemez ki bizimkisi
yanına çipura yapacagım, onu yer çorba kalır
ben et suyu da ekliyorum her zaman buzluğumda dondurulmuş et suları olur
blendırdan geçiriyorum mutlaka
çipura var demek akşama mmmm
favorimdir
bizim bu akşamki yemek 2 oturumlu olacak önden çorba sonra spor pilates
ardından ana yemek
beni biliyorsunuz haftalık yapıyorum yemeğimiben de balık yapiciiim
yanına da ıslak kurabiye
doyamadım geçen sefer
siz ne çok yemek yapıyorsunuz biz iki çeşitten fazla yiyemiyoruz
genelde de biri çorba oluyor diğeri sebze pilav vs
ekstra yazsa yoğurtlu bişiler kışsa salata
zaten yesek o zamanki halimi düşünemiyorum da
nasıl yiyorsunuz onca şeyi
karanfilceciğim,adını andın bernake nin,tam da bu akşam konuşacak...:))))
bu kadar tevafuk olabilir.... :)
al-sat denmiyor ama,alım,satımla ilgili çok önemli ipuçları veriliyor,satır aralarında....
çok ya oku oku bitmiyor
ben hassan sabah alamut kalesini okumuştum. çok değişik bi kitaptı. yaşanılmış bir olay.. selçulular döneminde. ben çok ama çok begenmiştim..
ahmet ümiti severim özellikle kawim kitabına bayılmıştım. polisiye romandı. neredeyse katile hayran kalcaktım:)
uçurtma avcıları var.. oda ciddi anlamda güzel dostluk hikayesi. ben okuyup, üstüne not düşüp arkaşıma hediye etmiştim..
aa kavim güzel mi? aldım ama okumadım henüz
uçurtma avcılarında da salya sümük ağlamıştım
ben çok ağlak birisiyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?