Kirli Çıkılar )))

geçenblerde bir arkadaş, teflon davada yoğurt, un ve karnabaharı kızarttığını söylemişt.
kim di çıksın ortaya. yada tarifi bilen anlatsın nooooluur

bnm şuan bir karar vermem gerekiyor.. ya sevip , sevdiğim adam..
yada mantıken herşeyi 4 4 lük olan beni seven adam..
kızlar dua istiyorum

ben eşimi üniversitede tanıdım 19 yaşındaydım
onu ilk gördüğümde bu benim hayatımdaki son erkek olacak dedim arkadaşıma..
niye dedim bilmiyorum çünkü öyle aşık felan olmamıştım
ama çok efendi,karakterli,çok düzgün bir çocuktu sanırım ondan..
daha önceden gerçekten aşık olduğum birisi vardı lisedeyken
aşk acısı çok çektim benim aşık olan yanım hiç iyi değildir okulu da bitiremezdim kesin..
o yüzden 4-4lük beni deli gibi seven birisiyle çıkmaya başladım
haa dedim ya aşktan hiç ölmedim ona karşı
ama 1 gün ayrı kalmadık kavga etsek de hiç küs yatmadık
şimdi sorsan onsuz yapamam
ilk başlarda hissetmedğim heyecanı sonradan hissettim
belki de zamanla eskileri unututm
banunun dediği gibi heyecanla bekliyorum kapıyı çalışını..
bence aklını mantığını dinle..
bence tabi

çok üzüldüm canım rabbim inş sağlıklı gebelik nasip eder.

hatta eşimin teklifini kabul etmeden 1 gün önce bahsettiğim şahısla buluşmuştum
o gün dedim ki bundan sana bi nane olmaz kızım aklını kullan..
sonra da ertesi gün eşimle olan çıkmamız başladı
5 sene çıktık
sonra da evlendık

Merhaba kızlar

İtiraf ediyorum o 20 misafirden biri bendim ikide bir düşüyor yeniden girmem gerekiyor diye girmeden hak ediyorum sayfaları

banusultan, derfat ikinize de geçmiş olsun

selin amway i nereden buldun aldın arakadşaım da demişti ama internetten sepete ekle dedim ama temsilciye yönlendiriyor anlamadım gitti

bu arada maaş önü hakkaten ne yapacaksınız paraları

geçmiş olsun banucum yanık çokmu elinde?

Merhaba hanımlar,
Habire giren ziyaretçilerinizden biriyim, isim-şifre girmeye üşeniyorum çoğu zaman. :)
Geçen sayfalarda biri 66 gr biriktirdim demiş, maşallah Allah bereketini arttırsın. Ben saat hesabıyla arada çalışan gariban öğrenci olarak 3 gr'ı daha yeni gördüm hesabımda, buna da şükür. Sizlerin sayesinde elbette, yoksa haberim yoktu böyle işlerden.

Dün verilen portakallı kurabiyeyi denedim (farmasi'nindi sanırım?), unu aldıkça aldı, aldıkça aldı. Taş gibi oldu, içi zor pişti-pişmedi. Evde kalacağım ben galiba ya. Kremşantili kurabiye tarifinizi becerdim de, şunu yapamadım. Belki daha ince açsam kalıpla kessem bisküvimsi kurabiyemsi birşey elde edebilirim, tadı iyiydi aslında.

Herkese teşekkürler, gizli hayranlarınızdan biri olarak sevgilerimi yolluyorum tüm başlık yazarlarına :)

maşallah selincim pek bi hamaratsın
bende dün akşamki menümü yazayım pizzaydı çok güzel olmuştu bi tepsiyi eşim,ben ve çağan hemen bitiriverdikfotolarını ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 604178 Eki Görüntüle 604179 Eki Görüntüle 604180 Eki Görüntüle 604181 Eki Görüntüle 604182 Eki Görüntüle 604183 Eki Görüntüle 604184

çok geçmiş olsun ya canım. yanık acısıda pek zordur. nasıl şimdi iyimisin biraz?

ben de eşimi gördüğüm an, yanımdakilere bakın şu çocuk benim evleneceğim erkek dedim.
çok gülmüşlerdi bana
2 ay sonra ben onlara güldüm çünkü çıkmaya başladık ve ben ona zil zurna aşıktım. ayaklarımı yerden kesti.
5 yıl aşkın en dibini yaşadım dersem yeridir. sonra evlendik ve ben hala aşığım hala aşığım ya bu adama.
şeytan tüylü yarimmm
çünkü çok merhametlidir. çünkü arkamdadır. benim için bikeresinde müdürün odasını bastı kötü birşey yaşadım diye işyerinde.
çünkü en yakın arkadaşımdır o benim. herşeyimi anlatabilirim.
çok iyi bir ev erkeği. bensiz markete bile gitmez. dibimden ayrılmaz yaniii.
gözzlerimin içine bakarak. ufff çok seviyom seni ya der. işte o an eririm. yeniden aşık olurum ona

Son düzenleme:

derfat pizza çok güzel gözüküyo ellerine sağlık ben bayılırım zaten pizzaya bi tepsisini tek başıma yerdim valla
anneme söyleyeyim de yarına pizza yapsın bari dominosu da hep ben zengin etmeyeyim

sağol canım,maaş gelmeden yeri belli haliyle,bakalım bana ne kadar düşecek bu ay.
gelir gider,alınacaklar listelerimi yaptım.allah bereket versin hepimizin kazancına.alınteri sonuçta.
geçmiş olsun banucum yanık çokmu elinde?
az bir şey kaldı canım,sağol.

hoşgeldin canım aramıza..
şimdi hafiften acıkmaya başladığımda yapılacak şey mi bu derfatçım ya.
ben yedikten sonra ne resmi koyarsanız koyun canım çekmiyor, ama böyle olmazz kii.
allah arttırsın muhabbetinizi.mutlu çiftleri duydukça,gördükçe çok seviniyorum.rabbim kimseyi yalnız bırakmasın,herkesin gönlüne göre bir eşi olsun.
derfat pizza çok güzel gözüküyo ellerine sağlık ben bayılırım zaten pizzaya bi tepsisini tek başıma yerdim valla
anneme söyleyeyim de yarına pizza yapsın bari dominosu da hep ben zengin etmeyeyim

anne pizzası dominosu döver bi kere.

çok geçmiş olsun ya canım. yanık acısıda pek zordur. nasıl şimdi iyimisin biraz?

sağol canımcım.
bir gece sabahladım acıdan sonra geçti gitti.
canım pek tatlı değildir benim.
sadece kıpkırmızı elim bir garip geliyor gözüme.
sakarım ne yapayım.

gideyim de yemek koyayım ocağa.
canım hiç pişermek istemese de.
şöyle uzanıp,kitap okuyup,miskinlik yapasım var.
depresifim bugün.
ama full sınavı var kızımın bu hafta,ben çalıştırıyorum,artı projeler derken dinlenmek biraz zor görünüyor.
okul öncesi çok rahat kızlar,keyfini sürün ufaklıklarınızın.

canım ben bu pizzayı yapmaya başlayalı hiç dışardan pizza yemez olduk arkadaslar filan geleceği zaman derya pizza yap başka biley istemiyoruz derler.Bugünde görümcle,kayınvalidem uğradılar bende can skıntısından dantel örüyorum ona filan baktıları kayınvalidem derya safiye(görümcem)geçen yaptığın pizzayı çok beğenmiş dedi bende buyrun gelin bigün yapayım dedim.

Merhaba hanımlar nasılsınız?Ancak geçmişi bitirebildim.
Evlilikten bahsedilmiş bizde aşk evliliği yaptık 6 sene sevgiliydik çok çabalar sarfettik ama sonunda evlendik veeee dünyalar tatlısı bi meyvemiz var
bu arada çok uzun bi zamandan sonra paraya kıyıp kendime bot aldım

deryaaaa canııııım ellerine sağlık şahane gözüküyor
pizzanın tarifi istiyorummmmm
daha önceleri mayalı hamurdan yapardım ama unuttum gitti çok oldu yapmayalı
canım çok isterse dışardan söylüyorum
amaaa bu fotoğraflara bayıldım hazır pizza gibi
salam sucuk koymadan da olur di miii

okuldan gelmişim, öğleni kılmışım, full güneş manzaralı koltuğa uzanmışım, almışım üstüme yumuşacık battaniyeyi...
benden iyisi yok az önce uyandım ama dinlenivırmışım :1.
derfat pizzan harika görünüyor bütün hücrelerim pizza istiyor.
aldıklarını da güle güle giyin canımm

bu arada benim pizzam biraz pufidik oluyor sanki seninkinin görünümü daha bi satılankilere benziyor. verir misin acaba tarif :44:
belki evde dün kayınvalidem de yemek verdi ama ona rağmen pizza yapabiliim

ayyy pizza sucuksuz olur muuu
canım salam çekse sucuk, sosis çekse suçuk alıyorum güvendiğim bi yerden

bu arada kızlar derfat haricinde benim pizza hamurum pizza pizza nın hamurunu aratmaz yumuşak ve elastiki olur tadına doyamazsın diyenler varsa her tarife açığım...
bizim hamarat haunların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…