- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
bnm şuan bir karar vermem gerekiyor.. ya sevip , sevdiğim adam..
yada mantıken herşeyi 4 4 lük olan beni seven adam..
kızlar dua istiyorum
kızlar gecende bir arkadasımız tüp bebek ile hamile kaldıgını yazmıştım, çok sevindim falan diye
bebeğin kalbi durmuş, 8 haftalık falanken
kürtaj olmuş.
dun söyledi, 3 kişiydik o anda odada. ben de zaten cok gergindim, o söyleyince birden gözümden yaşlar boşaldı. çok salak bir duruma düştüm
Allah'ım inşaallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder.
ben eşimi üniversitede tanıdım 19 yaşındaydım
onu ilk gördüğümde bu benim hayatımdaki son erkek olacak dedim arkadaşıma..
niye dedim bilmiyorum çünkü öyle aşık felan olmamıştım
ama çok efendi,karakterli,çok düzgün bir çocuktu sanırım ondan..
daha önceden gerçekten aşık olduğum birisi vardı lisedeyken
aşk acısı çok çektim benim aşık olan yanım hiç iyi değildir okulu da bitiremezdim kesin..
o yüzden 4-4lük beni deli gibi seven birisiyle çıkmaya başladım
haa dedim ya aşktan hiç ölmedim ona karşı
ama 1 gün ayrı kalmadık kavga etsek de hiç küs yatmadık
şimdi sorsan onsuz yapamam
ilk başlarda hissetmedğim heyecanı sonradan hissettim
belki de zamanla eskileri unututm
banunun dediği gibi heyecanla bekliyorum kapıyı çalışını..
bence aklını mantığını dinle..
bence tabi
geçmiş olsun banucum yanık çokmu elinde?günaydın kızlar.
iyi pazarlar.
akşam arkadaşlara gittik,sohbet,muhabbet derken gecenin bir vakti döndük.
hafiften mide ağrım vardı,sıcak su torbası koyuyorum ilaca ek olarak,2 dk da rahatlatıyor.
tam doldurayım derken torbanın içindeki havanın suyu dışarı atmasıyla tüm elim haşlandı.
hemen soğuk suya tuttum,evde silverdin vardı,onu sürdüm derken,acıdan,ağrıdan uyuyakaldığımda saat 6 ya geliyordu.
görünmez kaza işte.
eşimde başımda söyleniyor,nasıl yaptın,niye bana söylemedin,bıdı bıdı.
yahu çocuk muyum,belki 200 kere doldurduğum şey işte.
geçmiş olsun de sus değil mi.yok.
üzülünce bir garipleşiyor adam ya.
en sonunda kovaladım,canım yanıyor zaten bir de seni çekemem diye.
canım el haşlama çekti yaktım var mı dedim.
bu halde bile gülüyorsun ya ben sana ne diyim dedi gitti yattı.
evi süpürdüm balkon banyoyu yıkadım mutfamı,yatakları topladım çiğ börek hamuru yoğurdum geldim:))) şimdide bebişimi besliorum koccaman bi bardak süt içiorum:)))
ortalığı silcem toz alcam :)) bitti hep hafta içi kar tatili olsa ne güzel olur:))
akşamki menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı sarma
çiğ börek
havuç salatası:)
maşallah selincim pek bi hamaratsın
bende dün akşamki menümü yazayım pizzaydı çok güzel olmuştu bi tepsiyi eşim,ben ve çağan hemen bitiriverdikfotolarını ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 604178 Eki Görüntüle 604179 Eki Görüntüle 604180 Eki Görüntüle 604181 Eki Görüntüle 604182 Eki Görüntüle 604183 Eki Görüntüle 604184
günaydın kızlar.
iyi pazarlar.
akşam arkadaşlara gittik,sohbet,muhabbet derken gecenin bir vakti döndük.
hafiften mide ağrım vardı,sıcak su torbası koyuyorum ilaca ek olarak,2 dk da rahatlatıyor.
tam doldurayım derken torbanın içindeki havanın suyu dışarı atmasıyla tüm elim haşlandı.
hemen soğuk suya tuttum,evde silverdin vardı,onu sürdüm derken,acıdan,ağrıdan uyuyakaldığımda saat 6 ya geliyordu.
görünmez kaza işte.
eşimde başımda söyleniyor,nasıl yaptın,niye bana söylemedin,bıdı bıdı.
yahu çocuk muyum,belki 200 kere doldurduğum şey işte.
geçmiş olsun de sus değil mi.yok.
üzülünce bir garipleşiyor adam ya.
en sonunda kovaladım,canım yanıyor zaten bir de seni çekemem diye.
canım el haşlama çekti yaktım var mı dedim.
bu halde bile gülüyorsun ya ben sana ne diyim dedi gitti yattı.
merhaba ,
beni de aranıza alır mısınız?
ben de eşimi gördüğüm an, yanımdakilere bakın şu çocuk benim evleneceğim erkek dedim.ben eşimi üniversitede tanıdım 19 yaşındaydım
onu ilk gördüğümde bu benim hayatımdaki son erkek olacak dedim arkadaşıma..
niye dedim bilmiyorum çünkü öyle aşık felan olmamıştım
ama çok efendi,karakterli,çok düzgün bir çocuktu sanırım ondan..
daha önceden gerçekten aşık olduğum birisi vardı lisedeyken
aşk acısı çok çektim benim aşık olan yanım hiç iyi değildir okulu da bitiremezdim kesin..
o yüzden 4-4lük beni deli gibi seven birisiyle çıkmaya başladım
haa dedim ya aşktan hiç ölmedim ona karşı
ama 1 gün ayrı kalmadık kavga etsek de hiç küs yatmadık
şimdi sorsan onsuz yapamam
ilk başlarda hissetmedğim heyecanı sonradan hissettim
belki de zamanla eskileri unututm
banunun dediği gibi heyecanla bekliyorum kapıyı çalışını..
bence aklını mantığını dinle..
bence tabi
bende dün akşamki menümü yazayım pizzaydı çok güzel olmuştu bi tepsiyi eşim,ben ve çağan hemen bitiriverdikfotolarını ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 604178 Eki Görüntüle 604179 Eki Görüntüle 604180 Eki Görüntüle 604181 Eki Görüntüle 604182 Eki Görüntüle 604183 Eki Görüntüle 604184
sağol canım,maaş gelmeden yeri belli haliyle,bakalım bana ne kadar düşecek bu ay.Merhaba kızlar
İtiraf ediyorum o 20 misafirden biri bendim ikide bir düşüyor yeniden girmem gerekiyor diye girmeden hak ediyorum sayfaları
banusultan, derfat ikinize de geçmiş olsun
selin amway i nereden buldun aldın arakadşaım da demişti ama internetten sepete ekle dedim ama temsilciye yönlendiriyor anlamadım gitti
bu arada maaş önü hakkaten ne yapacaksınız paraları
az bir şey kaldı canım,sağol.geçmiş olsun banucum yanık çokmu elinde?
şimdi hafiften acıkmaya başladığımda yapılacak şey mi bu derfatçım ya.hoşgeldin canım aramıza..
ben de eşimi gördüğüm an, yanımdakilere bakın şu çocuk benim evleneceğim erkek dedim.
çok gülmüşlerdi bana
2 ay sonra ben onlara güldümçünkü çıkmaya başladık ve ben ona zil zurna aşıktım. ayaklarımı yerden kesti.
5 yıl aşkın en dibini yaşadım dersem yeridir. sonra evlendik ve ben hala aşığım hala aşığım ya bu adama.
şeytan tüylü yarimmm
çünkü çok merhametlidir. çünkü arkamdadır. benim için bikeresinde müdürün odasını bastıkötü birşey yaşadım diye işyerinde.
çünkü en yakın arkadaşımdır o benim. herşeyimi anlatabilirim.
çok iyi bir ev erkeği. bensiz markete bile gitmez. dibimden ayrılmaz yaniii.
gözzlerimin içine bakarak. ufff çok seviyom seni ya der. işte o an eririm. yeniden aşık olurum ona
derfat pizza çok güzel gözüküyo ellerine sağlık ben bayılırım zaten pizzaya bi tepsisini tek başıma yerdim valla
anneme söyleyeyim de yarına pizza yapsın bari dominosu da hep ben zengin etmeyeyim
çok geçmiş olsun ya canım. yanık acısıda pek zordur. nasıl şimdi iyimisin biraz?
derfat pizza çok güzel gözüküyo ellerine sağlık ben bayılırım zaten pizzaya bi tepsisini tek başıma yerdim valla
anneme söyleyeyim de yarına pizza yapsın bari dominosu da hep ben zengin etmeyeyim
okuldan gelmişim, öğleni kılmışım, full güneş manzaralı koltuğa uzanmışım, almışım üstüme yumuşacık battaniyeyi...gideyim de yemek koyayım ocağa.
canım hiç pişermek istemese de.
şöyle uzanıp,kitap okuyup,miskinlik yapasım var.
depresifim bugün.
ama full sınavı var kızımın bu hafta,ben çalıştırıyorum,artı projeler derken dinlenmek biraz zor görünüyor.
okul öncesi çok rahat kızlar,keyfini sürün ufaklıklarınızın.
derfat pizzan harika görünüyor bütün hücrelerim pizza istiyor.canım ben bu pizzayı yapmaya başlayalı hiç dışardan pizza yemez olduk arkadaslar filan geleceği zaman derya pizza yap başka biley istemiyoruz derler.Bugünde görümcle,kayınvalidem uğradılar bende can skıntısından dantel örüyorum ona filan baktıları kayınvalidem derya safiye(görümcem)geçen yaptığın pizzayı çok beğenmiş dedi bende buyrun gelin bigün yapayım dedim.
deryaaaa canııııım ellerine sağlık şahane gözüküyor
pizzanın tarifi istiyorummmmm
daha önceleri mayalı hamurdan yapardım ama unuttum gitti çok oldu yapmayalı
canım çok isterse dışardan söylüyorum
amaaa bu fotoğraflara bayıldım hazır pizza gibi
salam sucuk koymadan da olur di miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?