Pepeticim bizde 2.nci bebeği istiyoruz geçen ay bende olmadım 40 gün arayla oldum nerdeyse bu ayda yeni bitti sayılır iyi değerlendirmek istiyorum ne kadar zamandır düşünüyosunuzda olmuyo diyosun?Ben tarihleri yazıyorum bi kaç ay daha bekleyip dra gitcem geç olduğum için kötü düşünme canım bi dra git belki strestende olamıyosundur onun çok etkisi oluyormuş.
biz 6 aydır korunmuyoruz ama haftada bır ıkı ılışkı seklınde devam ettık hanı rahat olalım ıstedık. baktık tutmuyor endıselendım ve 2. ayda doktoruma gıttım bı sorun yok dekgelmemıs . olmuyor demek ıcın erken dedı .gecen ay 2 hafta booyunca gun asırı denedıkve bu ay hanı kesın tutmustur umudundaydık kı dun hafta sonu test yaptım tutmamıs ama hala regl olamdım 6 gun gectı
geçenblerde bir arkadaş, teflon davada yoğurt, un ve karnabaharı kızarttığını söylemişt.
kim di çıksın ortaya. yada tarifi bilen anlatsın nooooluur
neyse kızlar ben gidiyorum hepinize iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere...
ben de oruç tuttum geçenlerde ama ben de zayıfladım o ara canım tiroit hormonlarını filan bi ölçtür.beslenmem pek degısmadı canım ya oruc tuttum 32 gun ... kıızmın dogumunda tutmadıgım seneyı... iftar yaptım tek öğün tabı canımn ıstedıgı seylerı mecbur aksam tukettımmm ...oda yavaslattı galıba metabolmamı...
paylasırım canımmm... bı arkadsımda tıroıd az calısıyor oabılır dedı ve gebelıgı engellermıs bu durum Allhım hayırlıısnı versın herkkese
bnde 48 kiloyumkilo almak için uğrşıyorum.. 2 3 kilo alsam
ben de oruç tuttum geçenlerde ama ben de zayıfladım o ara canım tiroit hormonlarını filan bi ölçtür.
boş ver bi ara alırsın sen de inanamazsın
derfatcım
hamur sert bişey oluor değil mi çok yumuşak değil yani
bir de hamuru fazla yoğurmak gerekir mi 1 saat sıcak bi yerde mi beklemeli sıradan bi yerde mi
derfat naptın annem sen ya o nasıl bir pizzadır öle:)))
benim aslında pizzadan bundan bi iki yıl önce midem bulanmıştı dışarda yediğim için ama ev pizzası gibi varmı mis gibi ellerine kollarına sağlık:)))
ama ben hiç hamurlu pizza denemedim yapcamda ya ekmek pizsası yapıorum yada fırından hamur alıorum:)))
hani hamur kızartması yapılıyo ya ben onun hamurunu yapıorum mayalanmıo benim hamurum poğaçam falan oluyo ama hamurum mayalanmıo((((
ama ben hep yaş maya kullandım bide kuru maya kullanım bakim
ayrıca hamur kızartmasına bayırlırım bayılırım:)))
pizzanda nefis görünüo:)))
Evet benim de dikkatimi çekti selinin her konuda bilgi sahibi olması,ama benim çok hoşuma gidiyo onun yazdıklarını okumak.Ne kadar donanımlı bi kız maşallahbak seyyahcım hiç sulandırmadan yazıyorum
bak artık ciddi konularda yazacagım
bundan sonra ben de bir meyrayım, farmasiyim
selin ya sen her konuda bişeyler biliyorsun, yaşın çok küçük
aslında ben bilmiş ve ukala tiplerden nefret ederim, itici geliyorlar.
ama sen o duyguyu uyandırmıyorsun ben de
güçlü yönlerini ortaya koydugun gibi zayıf yönlerini de cekinmeden anlatıyorsun
için dışın bir, yardımsever birine benziyorsun
çok tatlı bir kızsın
ama artık az yemek yap be güzelim
adam göbek yapacak
bu arada anne erkek bebeğe hamileyse eşi de kilo alırmış. benim eşim en ağır haline ben hamileyken ulaştı, tabi şimdi verdi.
Seyyah sen ne kadar tatlısın ya maşallah sanaşu da bir gerçek ki sevdiğin adama daha rahat katlanıyorsun
sevmediğin adamaysa ben neden bunu çekiyorum ki
kim bu la diyosun
derfat naptın annem sen ya o nasıl bir pizzadır öle:)))
benim aslında pizzadan bundan bi iki yıl önce midem bulanmıştı dışarda yediğim için ama ev pizzası gibi varmı mis gibi ellerine kollarına sağlık:)))
ama ben hiç hamurlu pizza denemedim yapcamda ya ekmek pizsası yapıorum yada fırından hamur alıorum:)))
hani hamur kızartması yapılıyo ya ben onun hamurunu yapıorum mayalanmıo benim hamurum poğaçam falan oluyo ama hamurum mayalanmıo((((
ama ben hep yaş maya kullandım bide kuru maya kullanım bakim
ayrıca hamur kızartmasına bayırlırım bayılırım:)))
pizzanda nefis görünüo:)))
Evet benim de dikkatimi çekti selinin her konuda bilgi sahibi olması,ama benim çok hoşuma gidiyo onun yazdıklarını okumak.Ne kadar donanımlı bi kız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?