hiç de geçirmedim yeni evlenmişiz mutluyuz bir bilekliğe sıkılamayız diye düşündükben orda kalp krizi geçirirdim
eşimin ananesi aynı sitede oturuyoruz biz onunla. Bazen saçmalamaları olsa da iyi kadındır 77 yaşında ben artık yaşlandım hadi siz artık bana yardım edin değil de daha ben size neler yapabilirim derdinde. Genç kızlara taş çıkarırben daha önce kaçırdım mı bu anane kim kimin ananesi
hiç de geçirmedim yeni evlenmişiz mutluyuz bir bilekliğe sıkılamayız diye düşündük
eşimin ananesi aynı sitede oturuyoruz biz onunla. Bazen saçmalamaları olsa da iyi kadındır 77 yaşında ben artık yaşlandım hadi siz artık bana yardım edin değil de daha ben size neler yapabilirim derdinde. Genç kızlara taş çıkarırHerkese böyle bir anane lazım
ben copy paste edip mailime atmıştmmerhaba canlar
oğlum hastalandı. ben de rapor aldım 2 gün evde yatıyoruz.
bana derfat ın pizza tarifinin kaçıncı sayfada olduğunu söyleyecek birini yada direk tarifi arıyorum.
lütfen yardımmm.
hasta oğluşuma pizza yapmam lazım
evet maşallahı var buzluğumdaki bilumum mantılar sarılı yapraklar lahanalar dolabımdaki reçeller onun eseridir. Daha kızar bana çok bekletme işten gelince pratik olur pişir ben daha yaparım size diye. Eşim ilk torunu kvalide çalıştığı için eşimi anane büyütmüş ilk göz ağrısı dedikleri hadise sanırım.oy maşşallah ne güzel kadınmış
ben yaşlanınca çok nemrut bişey olucam ya
hayatta böle olamam heralde
öle de bi üzülürüm ki kızıııım
boru mu be pırlanta pırlanta
geç de olsa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar
burada da kar yağmış
iki oğluşumu da evde koydum onlara kar tatili verdim
büyük zaten hastaydı ama ilaçların da etkisiyle iyi
küçük aman Allah'ım okuldan geri kalmak istemiyor benim bu cadıyla çok işim var 10 dk dil döktüm
manyakkkkkkkkkkkkkk bu çocuk ya [/B]
eşimin annesi her gittiği düğüne ya para ya altın taktı oğlum var oğluma takılır dedi gel gör ki gelen bişey olmadı çok üzüldü kadıncağız taktıklarım gelseydi ne güzel olurdu dedi benimkilerde de hep bilezik taktı abimin düğünü var ben de bilezik alacağımbizim öyle çok bilezik takan filan olmadı..
eşimin tarafından 4-5 çeyrek..1 tane mi ne ince bilezik.
bizim taraftan 20 civarı çeyrek ve bir iki bilezik olmuştu..
annemlerin taktıkları hep getirdi geneli, bi de ben kız olunca eve çok çok hediye geldi. 1 oda dolusu battaniye cam nevresim vs. vardı.
eşimler pek kimseye takmamışlar o yüzden bize de gelmedi.
selin gibi ben de varım kış hazırlıkları aşığı selin kadar ben de koydum derin dondurucu almıştım şu küçük olanlardan sonra yeni evime gelince buzdolabım boşa çıktı derindoncurumu kayınvalideye verdim 2 buzdolabım var yazları burda bakliyat kurtlanıyor hem buzdolabı kısmını hem de buzluğunu kullanıyorumtaa 847. sayfadan çıkardım bunu okuyorum da halen geçmişi epey bişi de öğrendim de merakım şudur ki buzdolabının markası nedir selincim ben bu kadar şeyi benim buzluğa sığdıramam zannaımca ama bayılıyorum dondurucuya bişiler atmaya mevsimi olmayan bir şeyi eve sokmam mümkünse dışarda dda yemem sırf bu yüzden buzdolabını değişesim var ne alsam derken gözüm döndü bu kadar şeyi nasıl aldı ki diye
merhaba canlar
oğlum hastalandı. ben de rapor aldım 2 gün evde yatıyoruz.
bana derfat ın pizza tarifinin kaçıncı sayfada olduğunu söyleyecek birini yada direk tarifi arıyorum.
lütfen yardımmm.
hasta oğluşuma pizza yapmam lazım
kızlar ben de sizdn dua bekliyorum. gücünüzü birleştirin benim için.
oğlum her gece 1.30 da 2 de uyuyor ve ben bitiyorum. dogdugundan beri böyle hele ilk 1 ay saat 4-5 te yatardım. zaten ameliyatlıyım, emziriyorum ölüyordum. bir ara düzene girdi saat 23 gibi uyuyordu, ben de evin işini yapıp 1 de yatıyordum. iki gecedir tam gece 2.15 te uyuyor. sabah da geç kalkıyor. 10.30- 11 kadar uyuyor. ben de onunla yatıyorum, tüm günüm ölüyor. akşam sürekli ilgilenmekten eşimle yorgun düşüyoruz. artık büyüdü ve oynamak istiyor. gecen gun akşam üzeri 4 te uyandı, o gece bile 2 de uyudu. bir çocuk için hiç normal değil. uyku saatlerini düzene oturtmaya ççalışıyorum mümkün olmuyor. geçende gece 12 de uyudu. ben makineye çamaşır attım. tüy temizliğimi yaptım, evi topladım. gece bana kalmış oldu.
bana dua edin uykusu düzene girsin.
geçmiş olsun canım maşallah kuzuma olsun annesi böyle istekli olsun yoksa iteleyerek ders çalışsa ne kötü olur dimi öğrencilerden biliyoruz ben de kendimden tembeldim ben ya umarım oğlum babasına çekerrrrrr
eşimin annesi her gittiği düğüne ya para ya altın taktı oğlum var oğluma takılır dedi gel gör ki gelen bişey olmadı çok üzüldü kadıncağız taktıklarım gelseydi ne güzel olurdu dedi benimkilerde de hep bilezik taktı abimin düğünü var ben de bilezik alacağım
selin gibi ben de varım kış hazırlıkları aşığı selin kadar ben de koydum derin dondurucu almıştım şu küçük olanlardan sonra yeni evime gelince buzdolabım boşa çıktı derindoncurumu kayınvalideye verdim 2 buzdolabım var yazları burda bakliyat kurtlanıyor hem buzdolabı kısmını hem de buzluğunu kullanıyorum
çok rahat oluyor bu iki haftadır pazara gitmedim sebzem var biber doğramıştım domatesim vardı yazdan konserve olan o yüzden çok iyi oluyor selinle artık yazın başların ne yapsak diye tarhanamı turşuumu kahvaltılık soslarımı yaptım çok keyifli bir işşş
ellosanın mutfağı varorda birinci sayfasında pizza tarifi var derfat da ordan aldı sanırım tarifi
onlar evdekyen kayınvaliden mi bakıyor çocuklara yalnız kalabiliyorlar mı
bırak hiç değişmesin zorla göndersen daha mı iyi olurdu hıııı
buraya da yağsa 2 gün yağdı hemen eridi
haftaya çok büyük kar yağışı gelecekmiş arkadaşlar allahtan okulların tatil olduğu güne denk gelecek
çamur kumaş ve elyaf alıp kızımla vakit geçirmeyi düşünüyorum tatilde evde
barbi eşyaları yapımı gösteren bi site buldu hergün izliyor
yaptıklarımızı da paylaşırık ama sizin kızınız yok
kendinize yaparsanız artık
bu arada akşamdan ikramlar için çalışmaya koyuldum
sabah da devam ettim
bi yandan yemekler bi yandan temizlik yaptık yardımcımla
en son bi duş alıp kendimi işyerime attım
bekleyenlere bakıp bilgisayarımın başına geçtim
hazırlıklarımın çoğu tamam
Eki Görüntüle 607838 Eki Görüntüle 607839 Eki Görüntüle 607840 Eki Görüntüle 607841 Eki Görüntüle 607842 Eki Görüntüle 607843
mantar çorbam, zeytinyağlı barbunyam (maydonozu eksik)
haydarim, biber közlemem
vee ilk defa yaptığım kartopu pastalarım hazırrrr
masamı da şöyle kabaca hazırladım
en sonuncular güveçlerim:))
köftelerimi yaptım akşam eve gidince ilk iş fırına atmak olacak
komposto da vardı dünden hazırladığım
pilav salata da tamamdır...
ellerinize sağlıkbu arada akşamdan ikramlar için çalışmaya koyuldum
sabah da devam ettim
Eki Görüntüle 607838 Eki Görüntüle 607839 Eki Görüntüle 607840 Eki Görüntüle 607841 Eki Görüntüle 607842 Eki Görüntüle 607843
haydarim, biber közlemem
sabah da devam ettim
haydarim, biber közlemem
sabah da devam ettim
haydarim, biber közlemem
son 2 sayfayı okuyamadım, karanfilcenin resmini gördüm sadece
ben de ikizim seyyah gibi balıkları fırında yapıyorum. fırın torbası kullanıyorum genellikle
hamsi, istavrit çok severim onları da tavada yaparım.
ikizim gibi ben de alabalık ve sazan sevmem, göl balıklarını hiç sevmem, kesinlikle çamur kokusu geliyor. belki alabalık güzel bir sos, kaşarlı ve güveçte olursa yerim
gecenin bu saatinde sorum olacaktı, ondan girdim. ben yazın patlıcan kuruttum 1 kg kadar. böyle küp küp dogradım. şimdi onun yemeğini nasıl yapacagım, bildiğimiz patlıcan yemeği gibi mi yapayım, yoksa suda haşlama falan mı yapılması gerekiyor, hiç bilmiyorum açıklayıcı yazar mısınız
ayyyyyyyyyyyyyy açımmmmmmmmmmmmm ben de geleyim miiii
farmasicim et köfte tarifini alabilir miyim canım
rica ederim umarım siz de beğenirsiniz ben ramazanda anneme iftar daveti için yapmıştım herkes bayılmıştı çok hafif olmuş çok lezzetli diyebuyrun gelin:)))
valla ben de açım yemek yemeye vaktim olmadı
bi simit yiyeceğim çok şişirmeyeceğim karnımı
sirkeciii karpopu tarif için çok teşekkür ederim
benim ev merkezi sistem çok sıcak oluyor sanırım yaparken o yüzden elimde cıvıdı yapıştı böyle
ben de hindistancevizini hamuru açarken de kullandım
içi dışı hindistan cevizi oldu topçuklarımın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?