aaa onu hiç düşünemdim buzluğa tmak çok iyi fikir
ben de karbonat yok ama koymasam olur dimicanım 1 kilo kıyma
1 yumurta
yarım ekmek içi
1/2 çay kaşığından az karbonat
1-2 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 ortaboy soğan rendesi
1 tavuk bulyon (içerisine ufalıyorum)
tuz
arzu edersen kekik 1 tatlı kaşığı
maydanoz
bunları yoğurup şekil verip kızartıyorum
kabak tatlısı yapar gibi doğrayıp
paketlesek
sonra buzluğa atsak
nasıl olur
kaç ay dayanır ki??
bir de kabağı az şekerle pişirip içine ufalanmış bisküvi ve çekilmiş ceviz koyup hepsini ezip karıştırıp, borama yayıp,üzerine de krem şanti koyarak bi tarif varmış. arkadaşım anlatıyordu
çok güzel olur di miiii
deneyeceğim...
kabak tatlısı yapar gibi doğrayıp
paketlesek
sonra buzluğa atsak
nasıl olur
kaç ay dayanır ki??
bir de kabağı az şekerle pişirip içine ufalanmış bisküvi ve çekilmiş ceviz koyup hepsini ezip karıştırıp, borama yayıp,üzerine de krem şanti koyarak bi tarif varmış. arkadaşım anlatıyordu
çok güzel olur di miiii
deneyeceğim...
ons niye sallanmış :44:bugün önemli bir şey mi vardı?
ben de yarım ekonomi bilgimle onu anlamaya çalışıyorum ama olmadı bir ara 1.682 ye çıktı sonra pat diye 1. 672 ye indi ben de o ara deneme amaçlı satım yapacaktım henüz az gramım olduğumdan sadece bir gram 1 dolar görmeden satmam dedim ama malesef olmadı 88 centi görünce satacaktım
burada Meyraa nın sözünü kulağıma küpe yapıyorum ben kara kar demem cepte olmadıkça
lovelicim olur tabiki
ben karbonatı biraz inegöl köfte tarzında sevdiğim için koyuyorum
hımmm inegöl köfte gibi istersek karbonat mı koyuyoruzzz
+1 bilgi daha
teşekkürler...
bi sorum olacak
ben evde kabartma tozu bulunduruyorum karbonat hiç kullanmadım
aynı şey mi köfteye de kabartma tozu konur mu
ya bişey dicem kızlar sizeee
şimdi altın 95te iken tl ile 70 gr aldım şimdi aldığım para ile 70 gr altında oluyor 95in üstüne çıkmayı bekliyorum eşim geçen kafamı karıştırdı şimdi altın düştükçe paramız da düşüyor ya e sat diyor iyi de aldığımın üstünü görmeliyim diyorum sen yanlış yapıyorsun diyor birbirimizi anlamadık yaaa
şimdi bana doğrusunu bi anlatın lütfen dolarla almadım ben tl ile aldım elimdeki parayla 70 gr ne zaman satmalıyım 95ten almıştım ons o zaman 1657 idi
şimdi ons 1672 ama benim altında artış ollmadı biliyorum ons dolarla altın için geçerli de ya valla kafam allak bullak
hoş ben yaza kadar tutuyorum ama aklım karıştı :26::26::26::26::26:
vermişlermerhaba canlar
oğlum hastalandı. ben de rapor aldım 2 gün evde yatıyoruz.
bana derfat ın pizza tarifinin kaçıncı sayfada olduğunu söyleyecek birini yada direk tarifi arıyorum.
lütfen yardımmm.
hasta oğluşuma pizza yapmam lazım
ben de yaparım öyle bişey üşenirsem rendeler kaynatır ceviz ve bisküvi katar tabaklara yayarım. üşenmezsem top yapar hindistan cevizine bularım bunda kabak tadı hiç olmuyor.kabak tatlısı yapar gibi doğrayıp
paketlesek
sonra buzluğa atsak
nasıl olur
kaç ay dayanır ki??
çok güzel olur di miiii
deneyeceğim...
ben de karbonat yok ama koymasam olur dimi
ay siz kabak dedikçe kabak alıp yapasım geliyor hiç denemedim ama kayınvalidem yapar bizim orda kabak tatlısı olur kireçte bekletirler dışı sert içi yumuşak olur ve nefis olurrrrr
offf offf en güzeli o zaten.
geçen sene dükkan dükkan kireç aradım ve ondan yaptım ama sizin oralarınki kadar sert olmasa da çok güzel oldu.
çok zahmetli çok uykusuz kaldım...
bu arada okulda gıdacı arkadaş bal kabağından mücver de yapılır dedi.
sorma allrightçım ya ben de simite taliimim bugün hemen yapsam yemeğimi de yiyeyim
kabartma tozu ve karbonat farklı şeylerdirbi sorum olacak
ben evde kabartma tozu bulunduruyorum karbonat hiç kullanmadım
aynı şey mi köfteye de kabartma tozu konur mu
ya bişey dicem kızlar sizeee
şimdi altın 95te iken tl ile 70 gr aldım şimdi aldığım para ile 70 gr altında oluyor 95in üstüne çıkmayı bekliyorum eşim geçen kafamı karıştırdı şimdi altın düştükçe paramız da düşüyor ya e sat diyor iyi de aldığımın üstünü görmeliyim diyorum sen yanlış yapıyorsun diyor birbirimizi anlamadık yaaa
şimdi bana doğrusunu bi anlatın lütfen dolarla almadım ben tl ile aldım elimdeki parayla 70 gr ne zaman satmalıyım 95ten almıştım ons o zaman 1657 idi
şimdi ons 1672 ama benim altında artış ollmadı biliyorum ons dolarla altın için geçerli de ya valla kafam allak bullak
hoş ben yaza kadar tutuyorum ama aklım karıştı :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?