Kirli Çıkılar )))

loveli kabartma tozu hiç koymadım ama sen yazınca araştırdım konurmuş

sunny ablacım Allah razı olsun

enişte bey nasıl inşaallah iyidir

valla benden iyi canım şu anda bu kadar naz, niyaz bu kadar ilgi alaka ben de görsem zıpkın gibi olurum
saatinde yemek yiyor, istediği hemen yapılıyor daha ne olun di mi şaka bir yana şekeri düştü çok şükür. kontrole haftaya gidicez inşallah

banu'cum, eşim bu ilacı geçen sene kullandı. yan etkileri mutlaka vardır ama eşimin şekerinin yükselmesinde onun etkisinin olması çok uzak ihtimal bence olsa olsa ramazandan beridir doymak bilmeden yediği yemekler, tatlılar, hamurişleri yükseltmiş olabilir onun şekerini

meyraa altın aldın mı bacım ?

bugün altın çok hareketlenmiş ben nöbetten yorgun çıkmıştım bayağı yorgundum uyudum
bi uyandım 1667 idi alım yapacakken sızmışım olduğum yerde
1690ı gördüm az önce de satım yaptım 60 dolar kar ettim :)
bunları da hep senden öğrendim teşekkürler canım

gözünüz aydın canım
tesekurler seyahcm
ne guzel bir etkinlik olucakk bizede yaptıklarınzdan yollayın

tesekurler sunny ablacmm

sagol canım

canım ben bı anlayamadım ya bu işi simdi ben ilk dolar alıcam onla mı altın alacagım .int dolar heabımda var altında var tabiki.

farmasicim yanlış anlam nolursun ama herseye bulyon koyuyorsun canım sonucta ev yapımı olan dogal yemegınızı katkılı hale getırıyorusn .bıraz bıraz azaltsan canım aslında alıskanlık bılıyorsun .

bunları aldı bideeee kurbanda en az 15-20 kilo et aldı :)) keiklerim sığmadı ama((
markası vestel ve en büyük boyu jumbo diye geçiyo sanırım
Beyaz Eşya | Soğutucular | No-Frost Buzdolapları - www.vestel.com

Ablacım maşallah eşinedarısı başımıza diyelim anlattıklarının aynısı bizim evdede var eşimde aynı lafları söyl
üyo oda birgün bırakırmıki:26::26::26::26:

yatırım konusunda fikir almak için girdim,aç bir şekilde çıkıcam sanırım forumdan..ellerinize sağlık:)

Şimdi eczaneyi aradım 189 tlymiş fiyatı alıp eşime süpriz yapacaktım artık sorayım al derse alıcam

Ablacım maşallah eşinedarısı başımıza diyelim anlattıklarının aynısı bizim evdede var eşimde aynı lafları söyl
üyo oda birgün bırakırmıki:26::26::26::26:

inşallah bırakır canım inan o zamanki haliyle şimdi arasında dünyalar kadar fark var. eşim doğru düzgün yatamıyordu bile. yatağa yattıktan en fazla yarım saat sonra nefesi daralmış bir şekilde kalkıp oturduğu yerde uyuyordu artık. uyku merkezine gönderdi doktorumuz. derin uyku hiç yok dediler. uykuda nefesi duruyordu. siz daha çok gençsiniz. eşin de inşallah benimki kadar zarar görmeden bırakır. senelerdir söylemeyen kalmadı bırak diye. aklından bile geçirmiyordu. ama bir söz var ya 'bir musibet bin nasihatten evladır' diye. baktı ki artık sürünüyor,
doktorun da zoruyla bıraktı şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına

Şimdi eczaneyi aradım 189 tlymiş fiyatı alıp eşime süpriz yapacaktım artık sorayım al derse alıcam

benim hatırladığım kadarıyla o ilaç üç kutu halinde satılıyordu ya da tedavi üç kutu bitene kadar devam ediyordu. ama eşim birinci kutuyu bile tam bitirmedi

iyi akşamlar kızlar
geçmişte bi 20 sayfa kadar birikmiş
bugün hiç giremedim şu saate kadar
aslında yine işlerim var ama yoruldum
hem size bakayım hem dinleneyim bu arada

eve geldim, biraz uyudum
yarın okula kahvaltılık bir şeyler götürcem
o yüzden kalktıktan sonra bir tepsi zebra kek yaptım
bir de hazır yufkadan patatesli börek yaptım
eşim için de kuşbaşı et haşladım
yanına pirinç pilavı yapıcam

annemler yarın il dışına gidicek, bu akşam bi ara da onları ziyaret edicem
aslında çok yorgunum ama...

haa bir de e okulda sınıf kitaplığı oluşturcam
çok çalışmam lazım çooookkk

Bileziğin hayırlı olsun selincim güle güle kullan.Kavunu bende çok severim bayılırım hatta bak hamileler gibi benimde canım çekti

Geçmiş olsun canım..

bereketli olsun canımmmmmmmmmmmmm
devamı gelsin inşaallah

bitanemmmmmmmmmmmmmm datlum kaymaklummmmmmmmmmmmm

niye yanlış anlıyayım kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım ben onu çok seviyorum tek kötü alışkanlığım da o oluversinnnnnnnnnnnnn

olma mı
olsun deyiver gari de gönlüm şenleniversin bacummmmmmmmm

ya sen neler etmişsin öyle yazdıklarını gözün görüyor mu

sen bizim okula da bir uğrasan yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olmaz mıııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…