sunny ablacım Allah razı olsun
enişte bey nasıl inşaallah iyidir
pepeti çok sevindim son gelişmelere,bir insanın onuruyla yok yere oynanır mı ya.ama sonuçta yanlış hesap bağdattan da olsa dönermiş,dönmüş te şükür.
sunny abla eşinin sigara bırakmak için kullandığı ilacın şeker hastalığıyla bağlantısı varmış galiba.ben öyle bir şeyler okudum,eşim de sigara içiyor,alayım diye araştırırken rastladım.
doğruluğunu bilemiyorum tabii.
kek kalıplarımın siparişin verdim sonunda1 çift tabanlı kelepçeli , 1 dilimli , 1 havuzlu toplam 70 tl tuttu
meyraa altın aldın mı bacım ?
Ben sigara içmiyorum ama eşim çok fazla tüketiyo
tesekurler seyahcmgözünüz aydın canım
ne guzel bir etkinlik olucakk bizede yaptıklarınzdan yollayınonlar evdekyen kayınvaliden mi bakıyor çocuklara yalnız kalabiliyorlar mı
bırak hiç değişmesin zorla göndersen daha mı iyi olurdu hıııı
buraya da yağsa 2 gün yağdı hemen eridi
haftaya çok büyük kar yağışı gelecekmiş arkadaşlar allahtan okulların tatil olduğu güne denk gelecek
çamur kumaş ve elyaf alıp kızımla vakit geçirmeyi düşünüyorum tatilde evde
barbi eşyaları yapımı gösteren bi site buldu hergün izliyor
yaptıklarımızı da paylaşırık ama sizin kızınız yok
kendinize yaparsanız artık
tesekurler sunny ablacmmallright ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor herşey
darksea, farmasi geçmiş olsun kuzucuklarınıza
pepeti eşine de sana da geçmiş olsun
karanfilce, takıdan bahsetmişsiniz, biz de zamanında sünnet demedik,
düğün demedik hep çeyrek taktık her gittiğimiz yerde. ama kızımın
düğününde bizim altın taktığımız kişiler ya gelmedi ya da gelenler de
altın falan takmadılar
papatya altınların bereketli olsun canım
sagol canımpepeti çok sevindim son gelişmelere,bir insanın onuruyla yok yere oynanır mı ya.ama sonuçta yanlış hesap bağdattan da olsa dönermiş,dönmüş te şükür.
sunny abla eşinin sigara bırakmak için kullandığı ilacın şeker hastalığıyla bağlantısı varmış galiba.ben öyle bir şeyler okudum,eşim de sigara içiyor,alayım diye araştırırken rastladım.
doğruluğunu bilemiyorum tabii.
bugün altın çok hareketlenmiş ben nöbetten yorgun çıkmıştım bayağı yorgundum uyudum
bi uyandım 1667 idi alım yapacakken sızmışım olduğum yerde
1690ı gördüm az önce de satım yaptım 60 dolar kar ettim :)
bunları da hep senden öğrendim teşekkürler canım
taa 847. sayfadan çıkardım bunu okuyorum da halen geçmişi epey bişi de öğrendim de merakım şudur ki buzdolabının markası nedir selincim ben bu kadar şeyi benim buzluğa sığdıramam zannaımca ama bayılıyorum dondurucuya bişiler atmaya mevsimi olmayan bir şeyi eve sokmam mümkünse dışarda dda yemem sırf bu yüzden buzdolabını değişesim var ne alsam derken gözüm döndü bu kadar şeyi nasıl aldı ki diye
eşime gelince o iflah olmaz cinsten bir tiryakiydigünde üç paket, bazen daha bile fazla. geçen seneye kadar içti. ben sigarayı seviyorum asla bırakmam derdi
tabi onunla birlikte hepimiz dumanaltı yaşıyorduk. ama yolda yürüyemiyordu artık, merdiven çıkamıyordu. doktor kesinlikle bırakacaksın yoksa ölürsün dedi. eşim de sanki içmeyenler ölmüyor mu dedi doktorao aralar hastanelerde sigara bırakma poliklinikleri açıldı. doktorumuz yalvar yakar eşimi polikliniğe yazdı. eşim bırakmam diye diye tedaviye başladı onun tiryakiliğine göre bir ilaç belirlediler. bu arada eşim bırakma konusunda ikna olmaya başladı. zaten önceleri bir gün içmesem bir daha içmem diyordu. ilaca başladıktan sonra yaklaşık bir ay içinde bıraktı yaklaşık bir buçuk sene oldu. şimdi benden hızlı yürüyor. çok daha rahat nefes alıyor çok şükür
Ben sigara içmiyorum ama eşim çok fazla tüketiyo
bu arada akşamdan ikramlar için çalışmaya koyuldum
sabah da devam ettim
bi yandan yemekler bi yandan temizlik yaptık yardımcımla
en son bi duş alıp kendimi işyerime attım
bekleyenlere bakıp bilgisayarımın başına geçtim
hazırlıklarımın çoğu tamam
Eki Görüntüle 607838 Eki Görüntüle 607839 Eki Görüntüle 607840 Eki Görüntüle 607841 Eki Görüntüle 607842 Eki Görüntüle 607843
mantar çorbam, zeytinyağlı barbunyam (maydonozu eksik)
haydarim, biber közlemem
vee ilk defa yaptığım kartopu pastalarım hazırrrr
masamı da şöyle kabaca hazırladım
en sonuncular güveçlerim:))
köftelerimi yaptım akşam eve gidince ilk iş fırına atmak olacak
komposto da vardı dünden hazırladığım
pilav salata da tamamdır...
belki ileriki sayfalarda yazan olmuştur. champix ile bir ilaç var. babam 40 yıldır içiyordu, bu yıl artık bırakmak istiyorum ama yapamam dedi. o ilaçtan aldı, bitti. ama içmek istememek çok önemli. keyif alıyor ve zarar görmediğini düşünüyorsan zor.
ilaç tiksindiriyor ve içmiyorsun, tedaviyi yarım bırakırsan başlayabilirsin
ya da büyük stresli olaylarda direncini bilmiyoruz
Ablacım maşallah eşinedarısı başımıza diyelim anlattıklarının aynısı bizim evdede var eşimde aynı lafları söyl
üyo oda birgün bırakırmıki:26::26::26::26:
Şimdi eczaneyi aradım 189 tlymiş fiyatı alıp eşime süpriz yapacaktım artık sorayım al derse alıcam
buarad bitirdim bütün sayfaları:)))
farmasicim kek kalıpların hayırlı uğurlu olsun:)))) güle güle kullan ailenle birlikte mis gibi kekler ye:)))
seyyah bıldırcının çok lezzetli görünüo ama tadı nası bişey bu bıldırcının:)) hani hep derlerya böle etli butlu kadınlara bıldırcın gibi hatun gibi die hakkaten tadı diğerlerinden dahamı güzel mesela portakallı ördekten:))
bu topiğin kanatlı hayvan diyince aklına ben gelirdim amasyamın geleneksel portakallı ördeğiyle
artık sen gelceksin sakaryanın fırında bıldırcınıyla:)))
bu arada bugün ayın 15 i
iş çıkışı kocişi tuttum kolundan dooooooru kuyumcuya hobaaaaa kendime birikmiş olan paramı ve 2 küçük altın 1 yarımıda katıp 20 gramlık bilezik aldım ay çok mutluyum:))) benimde bilenziğim var artık:))))
sonna kardeşime haqrçlık gönderdim mutlu oldu ben daha çok mutlu oldum
sonna aylık alışverişimi yaptım
bide canım nasıl kavun çekiodu nasıl kaavun çekio
tam eve dönüoduk adam köşede kamyonu durdurmuş kışın ortasında kavun satıyo işe bak yahu aldık hemen iki tane olamaz böle bişe ocağın 15 inde canım kavun istedi adam kamyonla getirmiş evimin önünde satıyo:))
bu ay birikim yapamıcaz belki 50-100 bişeler olur ama bu ay çok çok çok zor sağlık olsun:))) şkürler olsun halimize binlerce kere:)))
bugün çok hastaydım yaa, hafta sonu gittiğim pilates de beni mahvetti, zor, sıkıcı ama hakket bütün kasları çalıştırıyor. özellikle alt karın kaslarıma işkence edilmiş gibi sızlıyor.
bi saattir ütü yapıyorum, ara verdim :) birazdan da devam ediciğim.
okul yok, bu hafta su çiçeği tatilindeyiz. :)
bir ara geçmişi okumak da planlarım arasında.
bereketli olsun canımmmmmmmmmmmmmbugün altın çok hareketlenmiş ben nöbetten yorgun çıkmıştım bayağı yorgundum uyudum
bi uyandım 1667 idi alım yapacakken sızmışım olduğum yerde
1690ı gördüm az önce de satım yaptım 60 dolar kar ettim :)
bunları da hep senden öğrendim teşekkürler canım
farmasicim yanlış anlam nolursunama herseye bulyon koyuyorsun canım sonucta ev yapımı olan dogal yemegınızı katkılı hale getırıyorusn .bıraz bıraz azaltsan canım aslında alıskanlık bılıyorsun .
yarın okula kahvaltılık bir şeyler götürcem
o yüzden kalktıktan sonra bir tepsi zebra kek yaptım
bir de hazır yufkadan patatesli börek yaptım
eşim için de kuşbaşı et haşladım
yanına pirinç pilavı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?