Kirli Çıkılar )))

selin canım ben butun balıklaır aynı yaparım ve mukemmel olu r hem saglıklı hem tertemiz bı yer batmaz

bende sadece meyve ve yesılık alıyorum canım kıs sebzesı ıstıyo ancak ovakıt alıyorum sıra gelmıyor cunku ayıptır sölemsı bende bu sen karınca gıbı calıstım yazın

bilezığını guzel gunlerde tak

e senı mi kırıcam canımmmmm benımmmmm yen gariiii
çokkk gecöıs olsunnn canımmm

nerdesın sen poetycmmm

seyyahcım geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmmm

bır kadın var cook eskı bır evde yasıyor kocası 3 cocukla bırakıp gıtmıs bı arkads söledı bızde gııdp baktık neye ıhtıyacı var dıey herseye yazık nele rvar

1 cuval patates bulgıur vs ayarlaıdk bugun koyden getırdım arabamla Allh kabul etısn bırazda nakıt verdık zekatım dıye

dahada arkadsları örgutluyoruz odun kömur kaymakamlıga vs söledık ...

bu arada sınaav gorevı yazmıs mem eşime bına sorumluus 200 den fazla alacak ve bana bende 70 den fazla ... hemen verdıgım rakamı fazlasıyla verıyor Allhımmm hayır yapın kızlar muhtaclara bu kıs günüüüü

Arkadaşlar Selam , Nasılsınız ? Umarım herkes için herşey yolundadır . Size bir şey danışmak istiyorum . Yeni Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ne kadar mantıklı acaba ? Fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim

dolar makası 0.01
ons makası 0.20 cent canım

ay Allh rızası içün bir kere daha acıklayın ya hu şu arbıtıtajınızıı dolarla alım satımıı yaaaaaaaa lutfennnn ilk karımı sana verırım bak anlatırsan bana :112:

ay Allh rızası içün bir kere daha acıklayın ya hu şu arbıtıtajınızıı dolarla alım satımıı yaaaaaaaa lutfennnn ilk karımı sana verırım bak anlatırsan bana :112:

evet. evet evet. lütfen anlatın. bende al-sat yapmak istiyorum artık.
farmasi hocam bize bu işi alfabesinden anlat noooluur

ben balığın tadını kızartmadan alamıyorum yaa bugün pek sevmedim fırında..
fırına bence en güzel çipura gidiyor gerisini çok güzel kızartırım azcık yağda teflonda hiç bi yer batırmadan
Amann canım geçmiş olsun.
ne bu böyle her sene niye değiştirip duruyorlar anlamadım:44:
afiyet olsun canım kahvaltılıklar bugün de benim bal kabaklı kekimi çok beğendi arkadaşlar

ohh ohh bol bol şehir dışına gönderip duruyorsun eşini anneni babanı ballısın

ARBİTRAJ NEDİR
-Dolar ile altın almak veya altın ile dolar almak

ARBİTRAJ İÇİN EN UYGUN BANKA HANGİSİDİR
-Garanti bankası

ARBİTRAJ YAPMAK İÇİN GEREKLİ HESAPLAR
-Vadesiz dolar vadesiz altın

ARBİTRAJDA MAKAS NE KADAR
-1 onsda yani 31gr 6 dolar 1 grda 0.194 dolar
garanti bankası için geçerlidir

DOLARDAN ALTINA GEÇERKEN
-1770 dolardan altın alırsak ons 1800 dolara geldiginde satarsak ons başına 24 dolar kar bırakır

ALTINDAN DOLARA GEÇERKEN
-1770 den satarsak 1740 düştügünde geri alırsak
24 dolar kar yapmış oluruz

NOT
-Arbitrajda yaptıgımız hamlenin dogrulugu çok önemli ters harekete yakalanırsak kar yapacagımıza zarar yaparız bu gibi durumlarda acele etmeyip beklemek gerekir panik yapmamak lazım para kısa vadede lazım diilse büyük oranda tekrar eski seviyelere gelebilir herkese yatırımında başarılar saygılar

alıntıdır

kızlar doğal gazımı takip altına almıştım :)) artık işe giderken kapatıodum:)))
eskiden bütün petekler açıktı vedeeeee hep minimumda yanıodu 24 saat
şimdi mutfak peteği ve yemek odamın peteği kapalı gündüzde akşam beşe kadar kapatıorum

eskiden günlük enerji sarfiyatım 5 metreküpken
şimdi günlük enerji sarfiyatım 2 metreküpe düşmüş

evimin sıcaklığında, hiçbir değişiklik yok hala tişörtle geziorum :)))) işten geldiğimde bi yarım saat hafif soğuk oluo ama önemli üşütcek bişe diil uzun kollu penyeyle idare edilio bi saat sonra uzun kulloyu çıkarorum sıcaktan:)))

kızlar okulda çok sevdiğim bi hocam vardı kızı kanser hastası çıkmış lenf kanseri nasıl üzüldüm anlatamam daha bu yıl kazanmıştı tıp fakültesini..
İnşallah genç olduğundan atlatır.
hayat öyle boş ki..

geçmiş olsun kuzucuğa

sağol canımm

teşekkürler bir bakayım. anlamadığım bir yer olursa parmak kaldırabilir miyim

allah şifa versin canım. ailesine de allah dayanma gücü versin.
o hastalığı en yakınımda yaşadım nasıl bir illet olduğunu bilirim.
hastalığı veren rabbim şifasını da versin inşallah.
bizim de hayat telaşıyla gözlerimizi kapatıp, gerçeği görmemize yardım etsin...

Basit Arbitaj Açıklaması

Dolar düşükken TL.’den dolara geçince bir daha dolar kuruna bakmıyoruz.
Sadece onsa göre alıp satıyoruz.
Mantık çok basit, ama onsun düşeğini yükseleceğini iyi tahmin edebilmek gerekli,yoksa ters köşe oluruz.

Farmasi Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Canım bu bahsettiklerin şimdiki kura göre 1690 dolarda mı geçerli :26: yoksa bin dolara göre mi?

canım çok sıkılıyor moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum
neden1: eşimin ailesinden kaynaklı eşimle aramdaki duygular
neden2:annem
eşime gelince aslında bir suçu yok sizinde bıktıgınız konu malum ayın onbeşi borç konusu gündeme geliyor diyeceksiniz daha kaç kez konuşacaksınız nu konuyu ama olmuyor insana koyuyor 600tl havaya ödemek ben 2 yıldır düğünde takılan altındı şuydu buydu ödedim hani elimde ne var koca bir hiççççç şimdi malum krediyi ödüyorum tabi eşimin ailesinden dır dır edenlerde var doğal olarak sinek küçük mide bulandırır şeklide sinir oluyorum görümcem kaynımdan için çocuğun üstüne çok gitmesinler ödesinler demiş eeee söylemesi bu kadar kolaysa o ödesin onun borcunu hatta ileri geri konuşup kardeşimle parası için mi evlenmiş boşasın ozaman demiş kayınvaldeme bunu da bana eltim diyor ozamanda tepemin tası atıyor çok geriliyorum hani hem keller hemde fodullar birde durup durup laf konuşuyorlar kusmak geliyor içimden
beş yıllık öğretmenim bu ay itibariyle 1800maaşım var bırakın eşimin maaşını kendi maaşımıda doya doya bir harcadığım olmadı sürekli ne ne reye gidecek derdindeyim birikim yapmak istiyorum ama yuvarlama ayda 4400gelirin olan bir çiftin çoluk çocuk yokken birikim yapmasından daha doğal ne var
belki oradan yazdıklarım görümcemin tabiriyle para göz gibi anlaşılır olablirim ama önceden hiç böyle düşünmezdim taki hamileyken onların gerçek yüzünü gördüm depremdede hayatın ne kadar zor oldugunu fark ettim mecburum birikim yapmaya siz hiç pijamalarınzla sokakta kalıpta o halde vandan istanbula kadar gidip refleksle evden çıkarken aldıgınız cüzdanınızda o an ne kadar bulunuyorsa sadece onlarla kıyafet aldıgınız oldumu
parkta birini görüp yardım edecek kadar merhametinizi ben o an kimseden görmeynce kendi yağımla kavrulmak zorundayım

işte bunlarda bi soğukluk gibi duruyor aramızda ailesine kızıyor kendince ama bana mesafeli davranıyor sanmayın ki dırdır ediyorum sadece çok yıpranıyoruz böyle bıraksın boşansın ayrılsın sözlerini duyunca neyin uğrunda bunları söylüyorlar ne hakları var kendilerini ne sanıyorlar eşim artık kime dediyse o lafı ben kimsnein evliliğine karışmıyorum kimsede benim evliliğimle ilgili ağzını açmasın diyeceleri birşey varsa kolaysa bana desinler çok isiyorlarsa göndersinler eşimin bileziklerini ödesinlen krediyi demiş

neden 2:annem
annemin sağlık durumu sıkıntılı geçen sene kanser tedavisi gördü tedavisi haziranda bitti bi böbreği yok tansiyon hastası ve yaşı 60 şimdi tutmuş aruç tutacağım hastayken tutaadım diyor kendince haklı ama geçenlerde vücut susuz ve halsiz kaldıgı için tansiyon 22 ye çıktı uzun uzuzn konuştuk yice vücut toplasın sonra tut dlimde tiy bitti en sonunda sabah tamam dedi akşam haftay çarşamba kandil oldugu sözü geçti aramızda diyorki dün kandile kadar hep birlikte oruç tutalım mı tabi ben anne ne konuştuk diyince yürüyüp gidiyor çocuk gibi kapris yapıyor küsüyor
ablama söyledim birde sen konuş diye oda tepki verdi tutma anne ne orcu diye bildiğiniz hergün tutacak tutmadığı 60 gün orucu varmış diyorum anne sen onun maddi karşılıgını ver o zamanda yamalıklı olur diyor

Geçmiş olsun seyyahcım şikayet etseni onları..

canım kimi kime şikayet edicem
gelen görevlye soruyorum o gelenler kimdi
sonuçta onlar da sizin çalışanlarınız
bilmem ki diyo
nöbet kimdeyse onlardır
kendi başının çaresine bakacan işte
körler sağırlar birbirini ağırlıyor

düşündüğün ve söylediğin her şeyde haklısın
ama maalesef karşında bunları anlayacak insanlar yok
o zaman asgaride düşünmemeye çalışacaksın

anneni de hoşgör
allah bilir biz küçükken onlara ne mızmızlıklar yaptık
insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor biliyorsun

ay çok üzüldüm
allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…