selin canım ben butun balıklaır aynı yaparım ve mukemmel olu r hem saglıklı hem tertemiz bı yer batmazben geçmişi okurken kocişim hamsi almış
kızartsa ev kokcak o kokuda mümkün diil duramam dışarda kızartsa canım benim üşüycek kıyamamki:))
fırın attık ne koku ne bişe var mis gibi hem ortalık batmadı vıcık vıcık yağ olmadı hem ben fazla fazla kalori almadım balığın tadını ala ala yedim
hazırladı çağırdı beni yedik işe gitti bu gece yanlızım:))
şimdi gidip mutfakta bıraktığı enkazı toplıycam:))) saolsun yapıyo ediyoda azcıkda dağıtmasa:))) ama hepside aynı anda olmuyo tabi
bu arada yazın yaptıgım kışlıklardan bahsedilmiş:)))
bu sene itiraf ediorum baya bi hazırlık yapmışım konservelerimden üçbeş tane teyzeme verdim:)))
kesitiğim çorbalık hamurlardan da verdim:)))
ben üç haftadır pazara gitmiorum desem inanırmısınız:))))
evin önündeki marketten meyve ve salatalık malzeme alıorum bu kadar:)))
10 tl anca tutuyo bittikçe takviye ediorum ama buzluktakiler anca yetio arada bi lahana karnıbahar ıspanak alıorum bu kadar:))))
kışın domates yemem zatten
dolamalık kırmızı ve yeşil biber buzluğa atmıştım hemen hemen her yemeğe ordan kullanıorum:)))
e senı mi kırıcam canımmmmm benımmmmmbereketli olsun canımmmmmmmmmmmmm
devamı gelsin inşaallah
bitanemmmmmmmmmmmmmm datlum kaymaklummmmmmmmmmmmm
niye yanlış anlıyayım kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım ben onu çok seviyorum tek kötü alışkanlığım da o oluversinnnnnnnnnnnnn
olma mı
olsun deyiver gari de gönlüm şenleniversin bacummmmmmmmm
çokkk gecöıs olsunnn canımmmişini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum nefret ediyorum
bugün doğalgaz sayaçlarını değiştirmeye geldi afedersiniz 2 tane mal
4 daireyiz ikisini değiştirdiler ikisini değiştirmediler
ve ben dedim ki onlara üstüne basa basa
GEÇEN SENE DE DEĞİŞTİRDİLER SAYAÇLARI KAÇAK OLDU,LÜTFEN DİKKAT EDİN
tamam abla tamam abla bişey olmaz dediler
defolup gittiler
apartman içinde bir koku bir koku
sayaçlar değişirken çıkan koku geçer diye bekliyorum
uyudum bi ara komşu yoktu evde gelmiş çaldı kapıyı noldu dedi anlattım
koku hala geçmemiş
aradık 187yi
malların değiştirdiği iki sayaçtada kaçak var
ve de adam ölçüm yaptı patlama sınırında kaçak tespit etti
Allah bildiği gibi yapsın o beceriksizleri
çok mu zor acaba işini yapmak çok mu zor
ve bu yüzden ölen oldu burda kaç kere
darksea farmasi kuzucuklara geçmiş olsun
karanfilce inş canım senin de Rabbim kollarını doldurur ve her isteyenin
selin bileziğin hayırlı olsun arkadaşım
delibocuk sen de al sat yapmaya başlamışsın,bereket versin.
maalesef ben al sat pek yapamıyorum.bi köy öğretmeniyim okulda el çekmiyo ve internet yokbn de eşime söylüyorum sen takip et diye.ama hep savsaklıyor.bi kirli çıkı edemedim şu adamı yaw
dolar makası 0.01
ons makası 0.20 cent canım
Geçmiş olsun canım neyi var denizin?
ay Allh rızası içün bir kere daha acıklayın ya hu şu arbıtıtajınızıı dolarla alım satımıı yaaaaaaaa lutfennnn ilk karımı sana verırım bak anlatırsan bana:112:
ben balığın tadını kızartmadan alamıyorum yaa bugün pek sevmedim fırında..ben geçmişi okurken kocişim hamsi almış
kızartsa ev kokcak o kokuda mümkün diil duramam dışarda kızartsa canım benim üşüycek kıyamamki:))
fırın attık ne koku ne bişe var mis gibi hem ortalık batmadı vıcık vıcık yağ olmadı hem ben fazla fazla kalori almadım balığın tadını ala ala yedim
hazırladı çağırdı beni yedik işe gitti bu gece yanlızım:))
şimdi gidip mutfakta bıraktığı enkazı toplıycam:))) saolsun yapıyo ediyoda azcıkda dağıtmasa:))) ama hepside aynı anda olmuyo tabi
bu arada yazın yaptıgım kışlıklardan bahsedilmiş:)))
bu sene itiraf ediorum baya bi hazırlık yapmışım konservelerimden üçbeş tane teyzeme verdim:)))
kesitiğim çorbalık hamurlardan da verdim:)))
ben üç haftadır pazara gitmiorum desem inanırmısınız:))))
evin önündeki marketten meyve ve salatalık malzeme alıorum bu kadar:)))
10 tl anca tutuyo bittikçe takviye ediorum ama buzluktakiler anca yetio arada bi lahana karnıbahar ıspanak alıorum bu kadar:))))
kışın domates yemem zatten
dolamalık kırmızı ve yeşil biber buzluğa atmıştım hemen hemen her yemeğe ordan kullanıorum:)))
Amann canım geçmiş olsun.işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum nefret ediyorum
bugün doğalgaz sayaçlarını değiştirmeye geldi afedersiniz 2 tane mal
4 daireyiz ikisini değiştirdiler ikisini değiştirmediler
ve ben dedim ki onlara üstüne basa basa
GEÇEN SENE DE DEĞİŞTİRDİLER SAYAÇLARI KAÇAK OLDU,LÜTFEN DİKKAT EDİN
tamam abla tamam abla bişey olmaz dediler
defolup gittiler
apartman içinde bir koku bir koku
sayaçlar değişirken çıkan koku geçer diye bekliyorum
uyudum bi ara komşu yoktu evde gelmiş çaldı kapıyı noldu dedi anlattım
koku hala geçmemiş
aradık 187yi
malların değiştirdiği iki sayaçtada kaçak var
ve de adam ölçüm yaptı patlama sınırında kaçak tespit etti
Allah bildiği gibi yapsın o beceriksizleri
çok mu zor acaba işini yapmak çok mu zor
ve bu yüzden ölen oldu burda kaç kere
afiyet olsun canım kahvaltılıklar bugün de benim bal kabaklı kekimi çok beğendi arkadaşlariyi akşamlar kızlar
geçmişte bi 20 sayfa kadar birikmiş
bugün hiç giremedim şu saate kadar
aslında yine işlerim var ama yoruldum
hem size bakayım hem dinleneyim bu arada
eve geldim, biraz uyudum
yarın okula kahvaltılık bir şeyler götürcem
o yüzden kalktıktan sonra bir tepsi zebra kek yaptım
bir de hazır yufkadan patatesli börek yaptım
eşim için de kuşbaşı et haşladım
yanına pirinç pilavı yapıcam
annemler yarın il dışına gidicek, bu akşam bi ara da onları ziyaret edicem
aslında çok yorgunum ama...
haa bir de e okulda sınıf kitaplığı oluşturcam
çok çalışmam lazım çooookkk
ay Allh rızası içün bir kere daha acıklayın ya hu şu arbıtıtajınızıı dolarla alım satımıı yaaaaaaaa lutfennnn ilk karımı sana verırım bak anlatırsan bana:112:
canım hafif ateş, kuru kuru öksürük, burun akıntısı ne ararsan var(((
nane-limon, limon -bal takviyesi yapıyorum sürekli.
inş. uzun sürmez kuzumun hastalığı
evet. evet evet. lütfen anlatın. bende al-sat yapmak istiyorum artık.
farmasi hocam bize bu işi alfabesinden anlat noooluur
geçmiş olsun kuzucuğa
Arbitraj nedir? Nasıl yapılır? | Altın borsası Günlük altın fiyatları altın Piyasası altın yorumları ve altın teknik yorum
burda örneklerle açıklamış faydası olabilir
kızlar okulda çok sevdiğim bi hocam vardı kızı kanser hastası çıkmış lenf kanseri nasıl üzüldüm anlatamam daha bu yıl kazanmıştı tıp fakültesini..
İnşallah genç olduğundan atlatır.
hayat öyle boş ki..
ARBİTRAJ NEDİR
-Dolar ile altın almak veya altın ile dolar almak
ARBİTRAJ İÇİN EN UYGUN BANKA HANGİSİDİR
-Garanti bankası
ARBİTRAJ YAPMAK İÇİN GEREKLİ HESAPLAR
-Vadesiz dolar vadesiz altın
ARBİTRAJDA MAKAS NE KADAR
-1 onsda yani 31gr 6 dolar 1 grda 0.194 dolar
garanti bankası için geçerlidir
DOLARDAN ALTINA GEÇERKEN
-1770 dolardan altın alırsak ons 1800 dolara geldiginde satarsak ons başına 24 dolar kar bırakır
ALTINDAN DOLARA GEÇERKEN
-1770 den satarsak 1740 düştügünde geri alırsak
24 dolar kar yapmış oluruz
NOT
-Arbitrajda yaptıgımız hamlenin dogrulugu çok önemli ters harekete yakalanırsak kar yapacagımıza zarar yaparız bu gibi durumlarda acele etmeyip beklemek gerekir panik yapmamak lazım para kısa vadede lazım diilse büyük oranda tekrar eski seviyelere gelebilir herkese yatırımında başarılar saygılar
alıntıdır
Geçmiş olsun seyyahcım şikayet etseni onları..
canım çok sıkılıyor moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum
neden1: eşimin ailesinden kaynaklı eşimle aramdaki duygular
neden2:annem
eşime gelince aslında bir suçu yok sizinde bıktıgınız konu malum ayın onbeşi borç konusu gündeme geliyor diyeceksiniz daha kaç kez konuşacaksınız nu konuyu ama olmuyor insana koyuyor 600tl havaya ödemek ben 2 yıldır düğünde takılan altındı şuydu buydu ödedim hani elimde ne var koca bir hiççççç şimdi malum krediyi ödüyorum tabi eşimin ailesinden dır dır edenlerde var doğal olarak sinek küçük mide bulandırır şeklide sinir oluyorum görümcem kaynımdan için çocuğun üstüne çok gitmesinler ödesinler demiş eeee söylemesi bu kadar kolaysa o ödesin onun borcunu hatta ileri geri konuşup kardeşimle parası için mi evlenmiş boşasın ozaman demiş kayınvaldeme bunu da bana eltim diyor ozamanda tepemin tası atıyor çok geriliyorum hani hem keller hemde fodullar birde durup durup laf konuşuyorlar kusmak geliyor içimden
beş yıllık öğretmenim bu ay itibariyle 1800maaşım var bırakın eşimin maaşını kendi maaşımıda doya doya bir harcadığım olmadı sürekli ne ne reye gidecek derdindeyim birikim yapmak istiyorum ama yuvarlama ayda 4400gelirin olan bir çiftin çoluk çocuk yokken birikim yapmasından daha doğal ne var
belki oradan yazdıklarım görümcemin tabiriyle para göz gibi anlaşılır olablirim ama önceden hiç böyle düşünmezdim taki hamileyken onların gerçek yüzünü gördüm depremdede hayatın ne kadar zor oldugunu fark ettim mecburum birikim yapmaya siz hiç pijamalarınzla sokakta kalıpta o halde vandan istanbula kadar gidip refleksle evden çıkarken aldıgınız cüzdanınızda o an ne kadar bulunuyorsa sadece onlarla kıyafet aldıgınız oldumu
parkta birini görüp yardım edecek kadar merhametinizi ben o an kimseden görmeynce kendi yağımla kavrulmak zorundayım
işte bunlarda bi soğukluk gibi duruyor aramızda ailesine kızıyor kendince ama bana mesafeli davranıyor sanmayın ki dırdır ediyorum sadece çok yıpranıyoruz böyle bıraksın boşansın ayrılsın sözlerini duyunca neyin uğrunda bunları söylüyorlar ne hakları var kendilerini ne sanıyorlar eşim artık kime dediyse o lafı ben kimsnein evliliğine karışmıyorum kimsede benim evliliğimle ilgili ağzını açmasın diyeceleri birşey varsa kolaysa bana desinler çok isiyorlarsa göndersinler eşimin bileziklerini ödesinlen krediyi demiş
neden 2:annem
annemin sağlık durumu sıkıntılı geçen sene kanser tedavisi gördü tedavisi haziranda bitti bi böbreği yok tansiyon hastası ve yaşı 60 şimdi tutmuş aruç tutacağım hastayken tutaadım diyor kendince haklı ama geçenlerde vücut susuz ve halsiz kaldıgı için tansiyon 22 ye çıktı uzun uzuzn konuştuk yice vücut toplasın sonra tut dlimde tiy bitti en sonunda sabah tamam dedi akşam haftay çarşamba kandil oldugu sözü geçti aramızda diyorki dün kandile kadar hep birlikte oruç tutalım mı tabi ben anne ne konuştuk diyince yürüyüp gidiyor çocuk gibi kapris yapıyor küsüyor
ablama söyledim birde sen konuş diye oda tepki verdi tutma anne ne orcu diye bildiğiniz hergün tutacak tutmadığı 60 gün orucu varmış diyorum anne sen onun maddi karşılıgını ver o zamanda yamalıklı olur diyor
kızlar okulda çok sevdiğim bi hocam vardı kızı kanser hastası çıkmış lenf kanseri nasıl üzüldüm anlatamam daha bu yıl kazanmıştı tıp fakültesini..
İnşallah genç olduğundan atlatır.
hayat öyle boş ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?