acaba ilk torunumu veya tek torunu mu ki bu kadar abartiyor kayinvalideniz ?? ne biliyim madem istemiyorsunuz o zaman ya esiniz ya da siz güzel bi dille izah edin,anne gece aglar korkar bizi yaninda bulamayinca susturamayiz sonra filan gibisinden bir seyler diyin ama kadin yine israr ederse yapacak bir sey yok
Ben olsam, ben de istemezdim.
Bu tarz şeylerde kayınvalidenin bebeğin annesinin fikrinide almalı.
Bu olacak diye kestirip atmamalı.
Çocuğun huyunu suyunu biliyor mu, söyleyiş tarzı hiç hoşuma gitmedi benim zaten.
Emri vaki.
Gittiğinizde net şekilde istemediğinizi söyleyin bence.
Kayınvalidenizin yanında yatacak illa diye bir kural mı var.
Bunun neresi sevgi, sadece yaptırım.
uyku saati gelince herkes yatagına girmeye hazırken bozuldugunu göstermeden şakasına dermiş gibi benm oglum annesinden başka yerde yatmazz diyip al çocugu odana gir ve yat.peşinden gelip zorla alacak deil ya..
su dunyada neler var yaaaa...benımkı pıs kokuyor cocuk odada degısme kokutmasın yok terlemıs fln derken bır bezını degısmezken bırde senın kaynanaya bak mubarekkk....hey allahım ortası yok mu bunun?bencede vermeyın busefer her ıstedıgını yaptırmaya kalkacak
ne münasebet cnm ala ala benim eşim bikere izin vermezdi böylebir duruma bence arkadaşlarında dediği gibi eşinde sana destek olsunki, ısrar edemesin
cok iyi anliyorum seni. buna benzer durumlar yasadim ve kayinvalidelerin bukadar israrci olmalarinin sadece toruna olan sevgisinden oldugunu dusunmuyorum aciksasibence gelinleri daha nasil sinir edebiliriz derdindeler. ama bebegin de cok kucuk yaaa olmazki hem emiyor. 2 yas 3 yas anlarimda ama 9 aylik cocugu ben kesinlikle kimseyle yatirmam bu ne yaaa????
Bebeginiz daha Anakuzusu ya adi üstünde annesiyle olmali,kayinvalidenizle bikacgün gecircekmissiniz zaten aksama kadar oynasin,oyalasin gece kuzu annesini ister diyin,uykusu bölünmeden ben emzirip yatiriyorum düzeni bozulmasin yoksa babasinida benide uyutmuyor diyin hem kalbi kirilmaz hem dediginizi yapmis olur..:82:
seviyosa seviyo kucak çocuğu daha emzirmen lazım şu lazım bu lazım.1 hafta nasıl yatacak babaanneyle.
Arkadaşım zaten 1 hafta kalacakmışsın.babanne bu dayanamıyor demekki..
çocuğunu sevmeyen görülmüşte torununu sevmeyen görülmemiş.
çocuk için en önemlisi sevgidir.ne ona para lazım nede oyuncak
bırakın svgiyi doya doya tatsın
babanneyide bu özleminden geri bırakmayın
kadın ne hayaller kuruyor demekki
emsin bebek gece o rahatsız olmayı kafa koymuş
bayramda gönül kırmayın arkadaşım
küçücük bebekle nasıl yatacak kaynanan anlamıyorum ki:26:
emiyor diyorsun canım zaten istesede yatamaz bbek sık sık uyanır emmek ister o da bıkar diye düşünüyorum ben
ama isteği çok anlamsızçocuğun 3-4 yaşlarında olsa tamam da daha süt çocuğuyla uyumak istemesi çok saçma
Annesini emen bir bebek anneden ayrılırmı gece ya gündüzler cuvalamı giriyor sevsin okşasın torununu gündüz vakti gecede annesiyle olur olması gerekende budur zaten bana göre ..
şu açıdan düşündüğümde kadın çok seviyor belli yanında sıcaklığını hissetmek istiyor istediği şey çok masumane,benim bebeğimde 5 aylık geçen gün kayınvalideme gittiğimde bebeğimin yanında yatmasını istedi olmaaaaaaaazzzz dedim şakayla karışık ben onsuz yatamam dedim kırılmadı ısrarda etmedi,kendi annemde onu çocugu gibi sevip benden fazla korudugu oluyor anlayışla karşılamaya çalışıyorum yaşlılıklarına ve bebek özlemlerine veriyorum ve çok sevmelerine ama hiç kimse benim çocugumu benden fazla sevemez yinede.
babanne çocuk gibi davranıyor.sanki elinden oyucak alınıyormuş gibi.bir bebeğin gece uyanıp ağlıycağını oda biliyor.süt emmek istiyceğinide biliyordur.çocuk büyütmüş oda sonuçta.bu kadarı sevgi değilde şımarıklık sanki küçük çocuk
Bir de gece evli çiftin odasına mı girecek çocuk getirmek için. Yanlış bence burada.
Anne düzeni bozulacak çocuğun,ben o doğru düzgün uyanmadan emziriyorum,uykusu açılırsa uyumaz daha. Kusura bakma ama biz dönünce çok zorun yaşarız deyin.
Benim eşimin uyurken nereme sarılacağı belli olmuyor örneğin,gece yarısı kimsenin odama girmesini istemem açıkcası...
valla siz kimse kırılmasın dyorsunuz ama kimse sizin kırılmanızı düşünmüyor. bence ilk gittiğiniz gün kayınvaldenize "çocuğun düzenini bozamayacağınızı" net bir şekilde belirtin. gün boyu zaten kayınvaldeniz torununuzla birlikte olacaktır. gece de sizin yanınızda olsun. valla sorun çıkacaksada şimdiden çıksın. bu şekilde ileride oluşacak daha büyük prblemleri engellemiş olursunuz. ufacık bebek anneden ayrı kalır mı ?
alsın çocuğu gündüz uyutup yanına yatsın.madem yanında yatmak istiyor.
ne zannediyor acaba?sarılıp uyuyabileceğinimi.
bebek sıkılır zaten sarılıp yatamazki.
ilginç bu kaynanalar yaa.
eğer kı bunu kötü nıyetlı yaptıgını düşünmuyosan gercekten sevıyosa bırak yatsın ne olcakkı senın içinde ıyı olur bence eşinle vakıt gecırırısın ayrıca ilerleyen zamanda falanda kalamaz bu cocuk hep böyle küçük kalmıycakya illakı buyuycek okuluydu şuyuydu buyuydu abartma bence
Eşiyle nasıl vakit geçirecek. Çocuk uyanırsa kaynana pat diye girecek odaya. Ayyy bu çok ayıp yaaa
uzmanlar bebeğin anne ile yatmasını tavsiye etmiyor. bence siz de yanınızda yatırmayın çocuğunuzu. dolayısıyla kayınvalidenize de müsade etmeyin derim. ben bu şekilde düzen kurmayı düşünüyorum, teori ve pratik uyumlu olur umarım...
kayınvalideniz gün içinde istediği kadar sevsin, torunuyla ilgilensin ama bebeğiniz uykusunu kendi yatağında, tek başına geçirsin. bu konuda tavrınız net olsun... eşiniz de size destek olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?