Kırmadan nasıl halledeceğim, kayınvalidem :(

Bebeginiz daha Anakuzusu ya adi üstünde annesiyle olmali,kayinvalidenizle bikacgün gecircekmissiniz zaten aksama kadar oynasin,oyalasin gece kuzu annesini ister diyin,uykusu bölünmeden ben emzirip yatiriyorum düzeni bozulmasin yoksa babasinida benide uyutmuyor diyin hem kalbi kirilmaz hem dediginizi yapmis olur..:82:

Arkadaşım zaten 1 hafta kalacakmışsın.babanne bu dayanamıyor demekki..

çocuğunu sevmeyen görülmüşte torununu sevmeyen görülmemiş.
çocuk için en önemlisi sevgidir.ne ona para lazım nede oyuncak
bırakın svgiyi doya doya tatsın
babanneyide bu özleminden geri bırakmayın
kadın ne hayaller kuruyor demekki
emsin bebek gece o rahatsız olmayı kafa koymuş
bayramda gönül kırmayın arkadaşım

küçücük bebekle nasıl yatacak kaynanan anlamıyorum ki:26:
emiyor diyorsun canım zaten istesede yatamaz bbek sık sık uyanır emmek ister o da bıkar diye düşünüyorum ben
ama isteği çok anlamsız çocuğun 3-4 yaşlarında olsa tamam da daha süt çocuğuyla uyumak istemesi çok saçma

Annesini emen bir bebek anneden ayrılırmı gece ya gündüzler cuvalamı giriyor sevsin okşasın torununu gündüz vakti gecede annesiyle olur olması gerekende budur zaten bana göre ..

evet ilk torun....sanırım korkarsa getirim diyecektir onada..
o ısrar ederde bn itişmek istemiyorum hiç..

ya aslında çok seviyor .. oğlumda onu sevmesini istiyor
sadece onu sevsin onunla yatsın

mesala en basitinden
geçen bayram annmlere gittiğimiz için küsmüştü
sırf bu yüzden torunumu onlar seviyo diye

uyku saati gelince herkes yatagına girmeye hazırken bozuldugunu göstermeden şakasına dermiş gibi benm oglum annesinden başka yerde yatmazz diyip al çocugu odana gir ve yat.peşinden gelip zorla alacak deil ya..

olabilir bunu da denerim canım çok sağol..

tam mübarek bnimki
ne biliyim çok farklı bi sevgi
oğlum kucağımda uyusa kalsa
zorla alır kucağına
uyansada umrunda olmaz..
ne münasebet cnm ala ala benim eşim bikere izin vermezdi böylebir duruma bence arkadaşlarında dediği gibi eşinde sana destek olsunki, ısrar edemesin

destek olacağını hiç sanmıyorum
şimdiden yatsın ne olacak diyor..

sinir olmamak için elimden geleni yapıcam
bn çok güzel bi bayram olsu istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Kadıncağızın ilk torunuymuş belliki heves ediyo bırakın koynunda mı yatırıyo başına mı çıkarıyo ne yaparsa yapsın 365 gün çocuk sizin zaten kısıtlamayın..

[

bunuda derim ..ama dedim ya anlıcanı hiç sanmam
oturup ağlamasından korkuyorum açıkcası
gerçekten onu kırmak hiç istemiyorum...
teşekkürederim tavsiyen için

seviyosa seviyo kucak çocuğu daha emzirmen lazım şu lazım bu lazım.1 hafta nasıl yatacak babaanneyle.

işte bunu bi anlasa..daha ne isterimki

hımmmm snde böyle düşünüyosun demek..
ama bnde onu kırmayı hiç istemiyorum ki zaten
ortayı bulalım istiyorum sadece

o bunun hiç farkında değil..olmazda eminim

Annesini emen bir bebek anneden ayrılırmı gece ya gündüzler cuvalamı giriyor sevsin okşasın torununu gündüz vakti gecede annesiyle olur olması gerekende budur zaten bana göre ..

kesinlikle olması gerekn bu
ona sevme diyen yok aslada olmaz..

şu açıdan düşündüğümde kadın çok seviyor belli yanında sıcaklığını hissetmek istiyor istediği şey çok masumane,benim bebeğimde 5 aylık geçen gün kayınvalideme gittiğimde bebeğimin yanında yatmasını istedi olmaaaaaaaazzzz dedim şakayla karışık ben onsuz yatamam dedim kırılmadı ısrarda etmedi,kendi annemde onu çocugu gibi sevip benden fazla korudugu oluyor anlayışla karşılamaya çalışıyorum yaşlılıklarına ve bebek özlemlerine veriyorum ve çok sevmelerine ama hiç kimse benim çocugumu benden fazla sevemez yinede.

Son düzenleme:
babanne çocuk gibi davranıyor.sanki elinden oyucak alınıyormuş gibi.bir bebeğin gece uyanıp ağlıycağını oda biliyor.süt emmek istiyceğinide biliyordur.çocuk büyütmüş oda sonuçta.bu kadarı sevgi değilde şımarıklık sanki küçük çocuk

Bir de gece evli çiftin odasına mı girecek çocuk getirmek için. Yanlış bence burada.
Anne düzeni bozulacak çocuğun,ben o doğru düzgün uyanmadan emziriyorum,uykusu açılırsa uyumaz daha. Kusura bakma ama biz dönünce çok zorun yaşarız deyin.
Benim eşimin uyurken nereme sarılacağı belli olmuyor örneğin,gece yarısı kimsenin odama girmesini istemem açıkcası...

bizimki hem kırılacak bi tip
hemde çok inatçı

evet oda büyütmüş ama unutmuş sanırım

ya bn bundanda çok şiddetli rahtsızım zaten..
ama o bizim annemizzzzzzzzzzzzzzz bu konudanda çok muzdaribim malesef çoook

şimdi deceksiniz snde çok sessizsin
ama inanın ses çıkarılacak bi tip değil
sadece iyilikle kırmadan halletmeden anlar
yoksa bayılır ayılır küser ağlar

valla siz kimse kırılmasın dyorsunuz ama kimse sizin kırılmanızı düşünmüyor. bence ilk gittiğiniz gün kayınvaldenize "çocuğun düzenini bozamayacağınızı" net bir şekilde belirtin. gün boyu zaten kayınvaldeniz torununuzla birlikte olacaktır. gece de sizin yanınızda olsun. valla sorun çıkacaksada şimdiden çıksın. bu şekilde ileride oluşacak daha büyük prblemleri engellemiş olursunuz. ufacık bebek anneden ayrı kalır mı ?

alsın çocuğu gündüz uyutup yanına yatsın.madem yanında yatmak istiyor.
ne zannediyor acaba?sarılıp uyuyabileceğinimi.
bebek sıkılır zaten sarılıp yatamazki.
ilginç bu kaynanalar yaa.

eğer kı bunu kötü nıyetlı yaptıgını düşünmuyosan gercekten sevıyosa bırak yatsın ne olcakkı senın içinde ıyı olur bence eşinle vakıt gecırırısın ayrıca ilerleyen zamanda falanda kalamaz bu cocuk hep böyle küçük kalmıycakya illakı buyuycek okuluydu şuyuydu buyuydu abartma bence

Eşiyle nasıl vakit geçirecek. Çocuk uyanırsa kaynana pat diye girecek odaya. Ayyy bu çok ayıp yaaa

uzmanlar bebeğin anne ile yatmasını tavsiye etmiyor. bence siz de yanınızda yatırmayın çocuğunuzu. dolayısıyla kayınvalidenize de müsade etmeyin derim. ben bu şekilde düzen kurmayı düşünüyorum, teori ve pratik uyumlu olur umarım...
kayınvalideniz gün içinde istediği kadar sevsin, torunuyla ilgilensin ama bebeğiniz uykusunu kendi yatağında, tek başına geçirsin. bu konuda tavrınız net olsun... eşiniz de size destek olmalı...

o daha
gitmeden illa bnim dediğim olacak diyor
aslında bnim fikrimi soran bile yok zaten
bakalım kim kimin hakından gelecek

alsın çocuğu gündüz uyutup yanına yatsın.madem yanında yatmak istiyor.
ne zannediyor acaba?sarılıp uyuyabileceğinimi.
bebek sıkılır zaten sarılıp yatamazki.
ilginç bu kaynanalar yaa.

çok seviyor bi saniye ayrı kalmka istemiyor
o 1 hafta sadece onula geçsin istiyor
her anında

kötü niyeti yok biliyorum
ama abartmaya gerek yok
en önemlisi bunu kural gibi uygulamaya
emir vaki yapmaya gerek yok
belki o bana masumca söylese
ne bili bleki kabul edecem
ama o olacak diyor başka bişey demmiyor

Eşiyle nasıl vakit geçirecek. Çocuk uyanırsa kaynana pat diye girecek odaya. Ayyy bu çok ayıp yaaa

evet çook....
bn zaten oğlum onunlayken asla uyuyamam ki

aslında en güzeli buydu
ama bnim oğlum beşikte inkanı yok yatmadı
ya sabaha kadar sallıyordum yada emerek uyuyordu
beşikte yarım saat yattığını hatırlamıyorum ...
dolayısıyla biraz yanımıza alıştı
beşiğinde hala yatmıyo ama kanepe vede normal yere yatk açsak yatıyor
umarım ne bn ne o kı9rılmadan hallederiz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…