- 18 Haziran 2015
- 4.264
- 42.824
- 508
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Ay bende genelde giyerdim gecelik gülemez bayılır başka şey düşünümez valla kapıdan bi giriyo ya çok güzel olmuşsub der yada uff of yaparama bu ara bi türlü giymeye zamanım olmadı yeni yeni ciciler aldıydım duruyo öyle
İşten eve geleceği saatte veya yarım saatlik dışarı çıktığında... Bazen ben yukarı çıkarım ordan çağırırım...ne zaman giyiyosunuz mesela
İşten eve geleceği saatte veya yarım saatlik dışarı çıktığında... Bazen ben yukarı çıkarım ordan çağırırım...
bu bilgiyi koydum cebe sağolasın
erkek tangasıdamı varmışSende ona erkek tangasi al giydir giyincrde sende öyle gül ona
Jartiyer herzaman giyebilirsin canim,altta dursun arada frikik verip gosterirsin daha etkili olur,gecelik aksamdan sonra herzaman giyilebilir alti bos dolu farketmez ama ustune sinmeli emanet gibi durmamali,onlada frikikler havai fisegi atesler zaten.))şu geceliklerin tam olarak ne zaman giyildiğini hep merak etmişimdirmesela işten gelip pijamalarını giymek yerine gecelik mi giyilecek, yada tam yatmaya gidildiğinde mi giyilecek, ne zaman giyilecek? aynı şey jartiyer içinde geçerli. ben utanırım sanıyorum belkide utanmam emin değilim şuanda bu işlerin nasıl olduğunu söylesenizde ileride yaşanacak günlerim için yardımcı olsanız
bende aynen merak ettim varmıymış diye Google a yazdıydım anammmm komedi gibi korkunç komik ha ha haerkek tangasıdamı varmış
Jartiyer herzaman giyebilirsin canim,altta dursun arada frikik verip gosterirsin daha etkili olur,gecelik aksamdan sonra herzaman giyilebilir alti bos dolu farketmez ama ustune sinmeli emanet gibi durmamali,onlada frikikler havai fisegi atesler zaten.))
mesela ben sabahlari uyandirma stilim vardir hicccc sekmez sonuc skorla biter☺☺
aksam telaşesinde degilde 8 9 dan sonra olabilir,sanki olagan durummus gibi..derin dekolteli seyler terlikler sapuduk supuduk gezin.)nasil olsa avlanirsin merak etmeAllahım öğreneceğim çok şey var
mesela biz aynı yerde çalışıyoruz. o önce beni bırakıyor sonra başka bir arkadası bırakıp yarım saatte geliyordemekki ben o sıradaa vuhuuu
aksam telaşesinde degilde 8 9 dan sonra olabilir,sanki olagan durummus gibi..derin dekolteli seyler terlikler sapuduk supuduk gezin.)nasil olsa avlanirsin merak etme
ama erkeklerin maksimum ibre saati sabaha karsidir..birazda olayi kurcalama seklinde suslersen direk gol
odunmu biraz yoksa☺☺hepsini not ettim
odunmu biraz yoksa☺☺
esasem 2. 3. ccukdan sonra lazim,hepten odunlasiyorlar..Anam ne taktikler varmis burdaki hatunlarda bende hic boyle geceliktir seksi seyler filan giymedim hep utandim. Kendimi aynada gordukce kendime guldum. Tam tersi esim hoslanir gulmez ama ben kendime guluyorum ciddi olamiyorum oyle seyler giydigim zaman :) neyse oyle boyle 2.ye hamileyim en iyisi bu saatten sonra degisiklik yapmayim adam pesimden ayrilmaz yoksa
Sen şu an anlatırken gözümde bıcırık bir kadın canlanıyo :)) muhtemelen eşinin de öyle, o yüzden komik geliyo, bu algıyı bir kere yıkarsan gerisi gelir, gülüyo mu sana argo bi cevap ver dirty talk dediğimiz türden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?