- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Insallah:)))Acaba oda utandigi icinmi güldü??Cünkü hem kirmizi gecelik istiyor hemde gülüyorr tezatlik var burda.. Belki sizi karsinda öyle görünce kendini yanlis ifade etmis olabilirmi?? Seksiliginizden Aptallasmistir
canım zaten mevzunun temeline indiğimiz zaman problem sex değil bir kadının erkeği tarafından istenmemesi onurunu kırıyo zedeliyo ilgi istiyoruz her konuda mevzu kadın olmak :) :)Ayy kızlar size rahatlık mı batıyor anlamıyorum ne var yani adam haklı bence yatın uyuyun oh mis
Her renk var yaa tatlimm kirmizi lafin gelisi:)Şekerli, kırmızı bana da komik geliyor ya :) mor ya da siyah denesen? Ama eşinde genel olarak bi sıkıntı var, adam ne istediğini bilmiyor.
Iste ilk zamanlar biraz cesaret verseydi pasamiz ben de fenaa olcaktim planlarim vardi:)))Ama şimdi kırmızı geceliğin, jartiyerin hakkını vermemişsin ki sen. Kaçmak, ışığı kapatmak falan. Belki eşine o halin komik gelmiştir.
Onu giydin mi tavrın da ona göre değişecek. Başka bir kadın olacaksın.
Aminnn:)))))Konu sahibi vallahi çok güldüm okurken.Allahta seni güldürsün her konuda emiiii
Dogru diyon yaa simdi silkelenip kendime geldim iste:))))Ya bana çok tuhaf geliyor şu utanma işleri
Kaç senelik evlisiniz,evlilik öncesi sevgililik donemide vardır. İnsan utanç kısmını sevgilik döneminde atar,hadi diyelim atmadı evliliğin ilk 3 ayında atar. 3 yıl be pes
Gercekten de oyle.. zaten ben pek bisey anlamiyorum. Sorunum var. Yani bana olsa da olur olmasada.. ama begenilmek istenmek istiyo insan. Gurur yerlerdecanım zaten mevzunun temeline indiğimiz zaman problem sex değil bir kadının erkeği tarafından istenmemesi onurunu kırıyo zedeliyo ilgi istiyoruz her konuda mevzu kadın olmak :) :)
Özel bi durumunuz mu vardı ben hamileyim ama bizde bi sorun olmadı bu 36.haftadayiz artik istemiyorum fakat bebege zarari yok die biliyorum ben..valla sorun senın adamdaymış. ben yenı dogum yaptım ondan dolayı kankıyız.
hamıle kalınca da yapmadık.
benımkı şeytanın günahı bekledıgı gibi beklıyor benı
Canim benim kulaklarini kapa herseye. Onun dediklerini de unut gulmeleri falann. Giy geceligini yap makyajini bakalim o zaman konsantresimi bozuluyo guluyomu ne yapiyosa yapsin.. sen yap bacimm.. aklindan cikmazsin. Giy jartiyerini kocaya ayip olmaz hele pitpitlanip gulen kocaya dene ve gorSelam hanimlar;
Kocama sinir oluyorum!! Eminim vidi vidi yaptikca o da bana sinir oluyodur!!
Sorunum şu.. Evliligimizin ilk zamanlarinda "kirmizi gecelik" tarzi seyler giymistim. Insan biraz da utaniyor ama aşilmayacak bisey de degil yani zamanla utangacligi uzerimden atarim diye dusunuyordum ki esimden gelen tepki beni iyice cekingen yapti!!! Ne zaman giyinip ciksam bana guldu puaaahh seklinde:))))) Giyinip cikma dedigim de cogu zaman ya isigi kapattim ya yorganin altina kactim:))) Neyse hanimlar esim gulunce bi daha giymeye cok utandim. Ve bana giymene gerek yok boyle seyleri nasil olsa cikiyor demisti, ben de iyi dedim gardrobun ucra kosesine kaldirdim..
Evlenmemistik henuz o zaman bu "gece isleri" icin jartiyer alicaktim. Sordum beyfendiye hatta foto gonderdim hangisi olsun diye"Kirmiziii tabiii kiii" demez mii!!! Bu kadar istahla kirmizisini sectigi jartiyer takimimi 1 kere giyebildim O zaman boyle diyen bi adam evlendikten sonra niye gerek yok der ki boyle seylere anlayamiyorum..
Henuz evli bile degilken beni kiyida kosede sikistiran, anneler kvler varken bile bi bahaneyle beni minciklayan bu adam nasil oldu da boyle okuz bi adam oldu yaaa!!
Neyse asil mesele su..
Bu beyfendi gece islerini kafasina gore haftada 1e dusurdu evlendigimiz ilk zamanlarda. Simdi tek tuk iste pasamizin cani ne zaman isterse.. tabi ben de noluyo yaa diyorum kendisine. Yaa bi de demesin mi sen hic caba gostermiyon gecelik giymiyon vs..!.. Giyincekmisim de onu yatak odasina cagircakmisim!!! Sucu bana atti hemen.. Yav be adam giyinen suslenen kadini utandiran da sen degil miydin!!!
Bi de neymis ertesi gun mesai varsa gece konsantre olamiyomus. Tamam ona da eyvallah dedik. Yaklasmadim hafta ici. Bu sefer de sen yaklasmadin diyo yaaa...
Bahane mi bunlar yaaa??? Adam beni begenmiyo suphesindeyim.. Yardimmm!!
İşte tamda bu.Canım olay sadece gecelik değil ki giyip ışık kapatmak yatağa kaçmak olmaz, kıyafeti giyip halini tavrını ona uydurman lazım gerekirse makyaj, kırmızı geceliğe kıpkırmızıda bir ruj,bakışın duruşun bunlar hep bir bütün
Yav be adam giyinen suslenen kadini utandiran da sen degil miydin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?