Kirmizi Gecelik Sorunsali!

Ama şimdi kırmızı geceliğin, jartiyerin hakkını vermemişsin ki sen. Kaçmak, ışığı kapatmak falan. Belki eşine o halin komik gelmiştir.
Onu giydin mi tavrın da ona göre değişecek. Başka bir kadın olacaksın.

Ya bana çok tuhaf geliyor şu utanma işleri
Kaç senelik evlisiniz,evlilik öncesi sevgililik donemide vardır. İnsan utanç kısmını sevgilik döneminde atar,hadi diyelim atmadı evliliğin ilk 3 ayında atar. 3 yıl be pes

Iste ilk zamanlar biraz cesaret verseydi pasamiz ben de fenaa olcaktim planlarim vardi:)))

Dogru diyon yaa simdi silkelenip kendime geldim iste:))))

canım zaten mevzunun temeline indiğimiz zaman problem sex değil bir kadının erkeği tarafından istenmemesi onurunu kırıyo zedeliyo ilgi istiyoruz her konuda mevzu kadın olmak :) :)
Gercekten de oyle.. zaten ben pek bisey anlamiyorum. Sorunum var. Yani bana olsa da olur olmasada.. ama begenilmek istenmek istiyo insan. Gurur yerlerde kendisine de soyledim.. kem kum hep ayni seyler. Oyle yap diyo yapiyorum oyle yapmasaydin keske diyo. Boyle yapma diyo yapmiyom eskiden boyle yapiyodun simdi yapmadigin icin oyle okuyo diyo. Biktim yaaa.. Bosiycam bunu ben:)

valla sorun senın adamdaymış. ben yenı dogum yaptım ondan dolayı kankıyız.
hamıle kalınca da yapmadık.
benımkı şeytanın günahı bekledıgı gibi beklıyor benı
Özel bi durumunuz mu vardı ben hamileyim ama bizde bi sorun olmadı bu 36.haftadayiz artik istemiyorum fakat bebege zarari yok die biliyorum ben..

Canim benim kulaklarini kapa herseye. Onun dediklerini de unut gulmeleri falann. Giy geceligini yap makyajini bakalim o zaman konsantresimi bozuluyo guluyomu ne yapiyosa yapsin.. sen yap bacimm.. aklindan cikmazsin. Giy jartiyerini kocaya ayip olmaz hele pitpitlanip gulen kocaya dene ve gor

Yav be adam giyinen suslenen kadini utandiran da sen degil miydin!!!

Bunu kocanıza söylediniz mi?
Ben giydim, sen dalga geçtin, kafana göre haftada 1e düşürdün diye eşinizle konuştunuz mu?

Madem istedi ertesi gün giyseydiniz kırmızı geceliği ve nasıl davranıyor baksaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…