- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Adamim planli programlidirKemal sunalın bir filmi vardı hani pazartesi hafta başı salı sallanır çarşamba çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişan olunur cuma mübarek gün cumartesi pazar hafta tatili..ne ara ne olcakmış o zaman
3 senelik. Ben 30 esim 32Kaç senelik evlisiniz? Eşin kaç yaşında?
Evet ikimiz de gulmeyi severiz ama bu is ciddi bi is yani:)))))))Kırmızı mı uwwweşinin durumu vesikalık çekinirken gülesi gelenlere benziyor demek ki şen şakrak biri
Ya artik utaniyorum cok fenaaaaSevişirken çıkıyo demişsin de. Çıkmayanlar da var. Tanga giy jartiyer giy bunları çıkarmana gerek yok ki. Hatta daha seksi oluyo olay.
Sende benim yorumlarimi begenmiyosun ya neyse bi kerede beni çağır ayol
Napiyim yaaaErken sıkılmış seksten, bana normal gelmedi. Erkeğin en hızlı olduğu yaşlar bu yaşlar...Değişik taktikler dene.
:))))))))) yazarken ben de guldumEsinin tepkisini yazdin ya puhaha diye ayy bi gulesim geldii tovbee
Ahh kardessss ne biliyim sende de oldugunu yoksa cagirmam mi:))) Basi mi agriyo ne bunlarin:)Sende benim yorumlarimi begenmiyosun ya neyse bi kerede beni çağır ayol
Senin derdinden bende de var evlenmeden ince fırsat kollayan adam şimdi nerdee..iki haftada bir anca.. Bizim en büyük dusmanimiz uyku ama iki cocuk la pestilim çıkıyor, oda hicc demez bana ben yanasirim hep ama geceliği sever ama onuda ben sevmem
Begenmemekten değil, ne kadınlarda ne erkeklerde libido yok artık hormonlu yiyeceklerden herhalde
Ya bırak allasen. 3 senelik kocan. Neyinden utanıyosun. İlk defa yapmıcan neyin utanması bu. Afedersin bütün noktalarına kadar heryerini görmüş. Daha ne?Ya artik utaniyorum cok fenaaaa
O ruj adamın ağzına yüzüne bulaşmıyor mu yaa, ben süremiyorum hiç o işlerden önceCanım olay sadece gecelik değil ki giyip ışık kapatmak yatağa kaçmak olmaz, kıyafeti giyip halini tavrını ona uydurman lazım gerekirse makyaj, kırmızı geceliğe kıpkırmızıda bir ruj,bakışın duruşun bunlar hep bir bütün
Benim esimde bi aralar guluyordu... Ayni cekindim cekindim ama dedim durNapiyim yaaacok fena cekingen oldum
Yaaa iste bana gulunce ben de rahat takildim artik. Esofman pijama.. Bu sefer de boyle yatiyon ondan olmuyo dedi!! Her haltin suclusu benimBen senin yerine olsam seksi olmaya calismam o zaman biraz rahat takilirim eger yeni evliysen boyle duraksama olabilir
İlk adimi bekle o atsin sen gayet sirin sirin takil ama olay aninda seksapaliteni yuksek tutmaya calis sonra sonra baslarsin kirmizi gecelige
Yada giy geceligini ondan once yat o yataga girince anlasin uzerinde ne oldugunu bide cok abartili seyler tercih etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?