Kirmizi Gecelik Sorunsali!

Ayyy noluyo bu adamlara ya
Al birinii,vur diğerine...
Sizinkinin verdiği tepki de çok kaba ama ben bugün bi arkadasimdan buna benzer bişey dinledim..kadin giyinip suslenince kocasi olacak hoduk" noldu azdin mi?kudurdun mu?" diye soruyormuş..şok oldum nasil terbiyesizlik ya...

Beterin beteri var sevgili konu sahibi,ancak eşinizin biraz burnunu surtmeniz lazim...

Onunki de pek okuzmus:))

Ay bizim de sonumuz o mu acaba yaa!! Ev arkadasim degil ki bu benim asik oldugum adam yaa
valla sorun senın adamdaymış. ben yenı dogum yaptım ondan dolayı kankıyız.
hamıle kalınca da yapmadık.
benımkı şeytanın günahı bekledıgı gibi beklıyor benı

Eve gelmeden hergun seviscem diyom, gece olunca zor geliyor yaa
Bende de var problem karı koca problemliyiz biz o daha kötü
Al benden de o kadar yaa.. Bi halt anlamiyom aslinda ama kocam mutlu olsun diye cirpiniyom yaa.. tedavi de bulamadim niye boyleyimmm...

valla sorun senın adamdaymış. ben yenı dogum yaptım ondan dolayı kankıyız.
hamıle kalınca da yapmadık.
benımkı şeytanın günahı bekledıgı gibi beklıyor benı
Şu an bizim eşimle bulunduğumuz hal hamilelikten dolayı..sonrasida zaten cocukla ilgilenicem bizim sonumuz ne olur bilmem..şimdilik ölümüne kankayız..

tatlım bence eşinin bu konuda ipleri eline almasına izin verme sex 2 kişiliktir ve kadınlar paralı asker değil bu bizim görevimiz değil öncelik ile bunu anlamasını sağla mesela onun istediği bi gün yapma ertesi gün sen iste yani iplerin sadece onun elinde olduğunu anlamış ve rahatlamış adam nasıl olsa cepte anladınmı tatlım atıyorum o sana diyo ya gecelik giymiyosun cağırmıyosun filan sende ona bir şey sun mesela hoşuna giden birşey ne bilim ama eşlerimizden önce biz farkına varmalıyız bu bizim görevimiz değil

Bu konuyu hamile olmadığım zamanda okusam aklımda neler canlanırdı, bizim hayatımız çok renksiz diye kendi kendimi yerdim...
Şimdi ise 'vay bee ne hayatlar var, gecelik jartiyer, cinsi münasebet ey gidi günler' deyip, gençliğime el sallıyorum.
Dert yok, tasa yok, kaç kere oldu ,vay efendim bizde bir sorun var durumları, jartiyerler, heyecanlar, libido düşüklüğü vs yok...
Hepsine paydos, bacı bacı yaşayıp gitmenin tadı başka!

Acaba oda utandigi icinmi güldü??Cünkü hem kirmizi gecelik istiyor hemde gülüyorr tezatlik var burda.. Belki sizi karsinda öyle görünce kendini yanlis ifade etmis olabilirmi?? Seksiliginizden Aptallasmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…