Kış günü bacak şov yapanlar

Kis hunu altinda araban olurda giyersin degil mi. Ama ortalikta o sekilde dolananlarin amaclari teshircilik kendilerine baktirmak.

Iyi de hiç bir kadin off beee ne güzel bacak. Ne güzel göbek kası ne güzel gtu var. Dur sunu bi taciz edeyim de cinsel egomu tatmin edeyim demez ki. Bütün kadinlar adına diyorum yanı bunu.

Bu olmayacağı için maalesef bu dediğin zor canım.

Ha ama su olursa belki. Cinsellikte bu kadar ileri gitmiş bu erkek topluluğu bi gun kadınları taciz etmekten sıkılır ve birbirlerine kayarsa gözleri o zaman olabilir bak.

Ay midem bulandı ya.

Kis hunu altinda araban olurda giyersin degil mi. Ama ortalikta o sekilde dolananlarin amaclari teshircilik kendilerine baktirmak.

Buyur buradan yak.
Size zahmet bir kim hangi şartlarda, hangi kıyafetleri giymeli, listesi hazırlayın da, amme hizmeti olsun.
Belli ki kadın milletinin zekası yetmiyor, e boşa dememişler saçı uzun aklı kısa;
bilemiyorlar arabasız olunca mini etek giymemeleri gerektiğini.
Siz bir el atıverin şu meseleye.

Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin

Konu kesin troll. ülkede gerçekten bu kafada olan insanlar varken gerzek gerzek bu durumla dalga geçmek komik mı ya

Sıcacık evimden kapalı otoparkıma inip arabama binip hiç üşümeden ofisime gidiyorum. Yine oradan sıcacık arabama binip istediğim yere üşümeden gidiyorum. Aldın mı cevabını canım,üşümüyoruz.

Ne boş insanlar var sanane benim bacagımdan istediğim gibi gezerim , kocana söyle bakmayı versin taciz eder gibi .
Konunun amacı polemik yaratmak

Yok erkekler açısından demiyorum. Bu namussuzları ezeceğimiz gün gelecek diyorum.
Yoksa bunlar çoğunlukta değiller diye inanıyorum, inanmak istiyorum.
Bunları rezil kepaze edicez toplumdan soyutlıcaz bir gün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…