Kis hunu altinda araban olurda giyersin degil mi. Ama ortalikta o sekilde dolananlarin amaclari teshircilik kendilerine baktirmak.Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
çünkü haklıyız??Konu Sahibi bence sen kaccc :)) bu kk seni yer bitirir...
Gel demek derken?Canim amaçları ne olabilir tabiki dikkat çekip gel demek
Banlanmak istemediğim için fazla birsey demek istemiyorum
belki de yazdığı şeyin farkında değildir diye düşünmek istiyorumGel demek derken?
sen bir çok kişiden fazla yaşayacaksınSanane.
Ekşi’ci konu sahibi.
Umarım burda tartışılan şeylerden azzz birşey anlamışsındır. Çok anlama ihtimalin yok kapasiten belli.
Sizin gibi ... yüzünden ne hale geldi Kadınlar.
Bir gün bize de sıra gelecek bakalım ama ne zaman..
Kis hunu altinda araban olurda giyersin degil mi. Ama ortalikta o sekilde dolananlarin amaclari teshircilik kendilerine baktirmak.
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsinHmmm....
Bu mükemmel tespitiniz bit kenarda kalsın,
Diğer tecavuze uğrayanların da sebeplerini tespit edin bizim için.
Mesela çocuklar?
Acaba kız çocukları da mini etek giydiği için mi istismar ediliyor? Belki de şuh kahkaha atmıştır kız. Ayıp tabi.
Peki ya erkek çocukları? Mini etek giyen olduğunu sanmıyorum. Ama sizin bir fikriniz vardır elbet?
Hayvanlar? Kaç tane sokak hayvanı tecavuze uğramış bulunuyor hiç duydunuz mu? Acaba dişi köpek kuyruk mu salladı, sizce sebep ney?
Yolda para görünce cebe atıyor musunuz?
Yada nasıl olsa yalan söyleyebilirim diye yaşancı şahitlik/iftira ?
Ben nasıl katil olmuyorsam, hırsızlık yapmıyorsam, iftira atmıyorsam, başkası da tecavuz etmeyecek.
Bunu meşrulaştıracak leş zihin ürünü cümlelerinizi de başka bir yere boşaltın.
Yazima cevap vermezsen sevinirim tatlim. Sen konu sahibin konusuyla ilgilen hadi. Kim hakli kim haksiz sormadim ayricaçünkü haklıyız??
Hayır bi de bacağını açanda sorun görüyorsun ama onlara bakan erkeklere acıyorsun? Ne yedin içtin anlamadım ki!
Yok erkekler açısından demiyorum. Bu namussuzları ezeceğimiz gün gelecek diyorum.Iyi de hiç bir kadin off beee ne güzel bacak. Ne güzel göbek kası ne güzel gtu var. Dur sunu bi taciz edeyim de cinsel egomu tatmin edeyim demez ki. Bütün kadinlar adına diyorum yanı bunu.
Bu olmayacağı için maalesef bu dediğin zor canım.
Ha ama su olursa belki. Cinsellikte bu kadar ileri gitmiş bu erkek topluluğu bi gun kadınları taciz etmekten sıkılır ve birbirlerine kayarsa gözleri o zaman olabilir bak.
Ay midem bulandı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?