Kış günü bacak şov yapanlar

Allah'ım yemin ederim çıldıracağım, saçlarımı yolacağım şimdi. sus artık sus daha fazla delirtme insanları. bu cahillik sana ağır gelmiyor belli de bana epey ağır, yok cehennemin odunu kadınlardanmış bilmem ne, bak beddua edeceğim artık zor tutuyorum kendimi. klavyeyi yavaşça yere bırak ve bu sayfadan git. Allah senin gibi kötü düşünenleri de ıslah etsin.

Yani hayvanlara çocuklara tecavüz eden haksız kadınlara eden haklı
Cehennem odun olayını bi daha düşünün

bu başlığı açıp kendine taraftar bulmaya çalışıyorsan
ya ekşici bir trolsün gülüp eğlenmeye geldin
ya kıskanç ezik kocası kendisine bakmayıp sürekli başkalarına bakan bunu da gurursuzca kabullenen bir kadınsın demektir

Tatlım? Yazdiginin farkında misin. Kötü düşünen sensin. İsteyen istediği gibi giyer. Üstündeki bez parçası sana göre olması gerekenden birkaç karış kısa diye fahise mı oldu?

Canım maalesef bu işin sırrı çocuk doğup belli yasa gelene kadar annesinden özellikle de annesinden aldığı sevgi ve saygıdan geçiyor. Yani maalesef bu yine bizlerin görevi. Ben şimdiden oğluma kadının ne demek olduğunu saygıyı nasıl vereceğim böyle zihniyetlerin arasında onu düşünmekteyim

Canim amaçları ne olabilir tabiki dikkat çekip gel demek
Banlanmak istemediğim için fazla birsey demek istemiyorum
Dikkat çekip gel demek mi bunu bı kadın mı söylüyor ? Sizin zihniyetinizi ....... aahhh ahhhh sizin yuzunzden banlanicam aslinda bu konuda bizlerin değil sizlerin banlanması gerekiyor olması gereken bu.

Cehennemin odunlarının kadınlardan olduğunu nerden okudunuz?Cübbeli lerden birinin uyduruk hadisi mi?

Normalde konuları okuyorum dışarıdan.Farklı konularda farklı bakış açıları ediniyorum ama bu konuda yazmadan edemeyeceğim.Tecavüze uğrayanlar, şiddet görenler, sokak çocukları, yetimler, öksüzler, savaş mağduru çocuklar,cinayetler, insan istilasına dayanamayip iflas eden doğa, küresel ısınma,türü tükenen hayvanlar...Ama tabi size de hak vermek lazım.O geniş bakış açınız, mükemmel dünya görüşünüz ile bu büyük probleme deginip hepimizi aydınlattınız.Eminim çoğu arkadaşım teşekkürü borç biliyordur size.

İsteyen istediğini giyer kime ne? Açıklar kapalı giyenlere bi taraflarını aç diyor mu? Kapalı bayanlar da açık olanlara saygı duymayı öğrensin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…