- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
Ağzımdan aldın nooptin konu sahibesi mini giymem şahsen ama bu benim tercih melesem o ayrı da keşke üşümesem de ben de normal elbise eteklerimi giyebilsem İnan çok isterdimkonu sahibesi hayırdır kocan bacak gördü diye mi gerildin bu kadar?
Allah'ım yemin ederim çıldıracağım, saçlarımı yolacağım şimdi. sus artık sus daha fazla delirtme insanları. bu cahillik sana ağır gelmiyor belli de bana epey ağır, yok cehennemin odunu kadınlardanmış bilmem ne, bak beddua edeceğim artık zor tutuyorum kendimi. klavyeyi yavaşça yere bırak ve bu sayfadan git. Allah senin gibi kötü düşünenleri de ıslah etsin.Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Yani hayvanlara çocuklara tecavüz eden haksız kadınlara eden haklıPardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
sana sormayacağım cevap verip vermeyeceğimi tatlım, ilgileniyorum yeterince hiç kuşkun olmasın.Yazima cevap vermezsen sevinirim tatlim. Sen konu sahibin konusuyla ilgilen hadi. Kim hakli kim haksiz sormadim ayrica
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Canım maalesef bu işin sırrı çocuk doğup belli yasa gelene kadar annesinden özellikle de annesinden aldığı sevgi ve saygıdan geçiyor. Yani maalesef bu yine bizlerin görevi. Ben şimdiden oğluma kadının ne demek olduğunu saygıyı nasıl vereceğim böyle zihniyetlerin arasında onu düşünmekteyimYok erkekler açısından demiyorum. Bu namussuzları ezeceğimiz gün gelecek diyorum.
Yoksa bunlar çoğunlukta değiller diye inanıyorum, inanmak istiyorum.
Bunları rezil kepaze edicez toplumdan soyutlıcaz bir gün inşallah.
Dikkat çekip gel demek mi bunu bı kadın mı söylüyor ? Sizin zihniyetinizi ....... aahhh ahhhh sizin yuzunzden banlanicam aslinda bu konuda bizlerin değil sizlerin banlanması gerekiyor olması gereken bu.Canim amaçları ne olabilir tabiki dikkat çekip gel demek
Banlanmak istemediğim için fazla birsey demek istemiyorum
Cehennemin odunlarının kadınlardan olduğunu nerden okudunuz?Cübbeli lerden birinin uyduruk hadisi mi?Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Normalde konuları okuyorum dışarıdan.Farklı konularda farklı bakış açıları ediniyorum ama bu konuda yazmadan edemeyeceğim.Tecavüze uğrayanlar, şiddet görenler, sokak çocukları, yetimler, öksüzler, savaş mağduru çocuklar,cinayetler, insan istilasına dayanamayip iflas eden doğa, küresel ısınma,türü tükenen hayvanlar...Ama tabi size de hak vermek lazım.O geniş bakış açınız, mükemmel dünya görüşünüz ile bu büyük probleme deginip hepimizi aydınlattınız.Eminim çoğu arkadaşım teşekkürü borç biliyordur size.Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
sana sormayacağım cevap verip vermeyeceğimi tatlım, ilgileniyorum yeterince hiç kuşkun olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?