Nihat Dogan sen misin?
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
izleyeceğim filmi. yobaz her yerde yobaz işte. cinsiyet, ırk, ülke farketmiyor. iğrenç ya böyle şeyleri duydukça, böyle insanların var olduğunu gördükçe bir köşede yok olup gitmek istiyorum.Ya bu sırf Türkiye için de geçerli değil aslında, erkek her yerde erkek. The Hunting Ground diye bir belgesel var, izlemeni tavsiye ederim. ABD'de çok prestijli üniversitelerde (Yale, Princeton gibi) yaşanan tecavüz olaylarını ve buna üniversite yönetiminin nasıl suskun kalarak kapattığını anlatıyor. Kız tecavüze uğradığını söylüyor, üniversite yönetimi "Kampüste gece geç saatte dolaşmasaydın, sarhoşmuşsun ondan birlikte olduğunu hatırlamamışsın" gibi şeyler söyleyerek erkek öğrencileri aklıyor. Gerçekten eril zihniyet her yerde aynı. Ben de çok üzülüyorum.
Kızı varmış zatenBir de hamile bir hanım neler yazmış. Amman kızı olmasın diyorum yazık bu zihniyetle kızcağızın hayatını mahveder ama oğlan olursa da tecavüzcüleri meşrulaştıran bir yetiştirme tarzı ile... çok kötü çok! Keşke kedi sahiplenseymiş!
Hmmm....
Bu mükemmel tespitiniz bit kenarda kalsın,
Diğer tecavuze uğrayanların da sebeplerini tespit edin bizim için.
Mesela çocuklar?
Acaba kız çocukları da mini etek giydiği için mi istismar ediliyor? Belki de şuh kahkaha atmıştır kız. Ayıp tabi.
Peki ya erkek çocukları? Mini etek giyen olduğunu sanmıyorum. Ama sizin bir fikriniz vardır elbet?
Hayvanlar? Kaç tane sokak hayvanı tecavuze uğramış bulunuyor hiç duydunuz mu? Acaba dişi köpek kuyruk mu salladı, sizce sebep ney?
Yolda para görünce cebe atıyor musunuz?
Yada nasıl olsa yalan söyleyebilirim diye yaşancı şahitlik/iftira ?
Ben nasıl katil olmuyorsam, hırsızlık yapmıyorsam, iftira atmıyorsam, başkası da tecavuz etmeyecek.
Bunu meşrulaştıracak leş zihin ürünü cümlelerinizi de başka bir yere boşaltın.
Ya bu sırf Türkiye için de geçerli değil aslında, erkek her yerde erkek. The Hunting Ground diye bir belgesel var, izlemeni tavsiye ederim. ABD'de çok prestijli üniversitelerde (Yale, Princeton gibi) yaşanan tecavüz olaylarını ve buna üniversite yönetiminin nasıl suskun kalarak kapattığını anlatıyor. Kız tecavüze uğradığını söylüyor, üniversite yönetimi "Kampüste gece geç saatte dolaşmasaydın, sarhoşmuşsun ondan birlikte olduğunu hatırlamamışsın" gibi şeyler söyleyerek erkek öğrencileri aklıyor. Gerçekten eril zihniyet her yerde aynı. Ben de çok üzülüyorum.
Allah kızının yüzü hürmetine ıslah etsin o zaman ne diyeyim.Kızı varmış zaten
Siz once "herkes"yazmayi ogrenin bu 1.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Olsun olmasin hayirdir ne dusman kesildin etek giyenlere. Bende bu sogukta öldürseler giymem ama giyen giyiyo bana ne ??O kişilerin burda olduğu da belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?