Kış günü bacak şov yapanlar

Hmmm....
Bu mükemmel tespitiniz bit kenarda kalsın,
Diğer tecavuze uğrayanların da sebeplerini tespit edin bizim için.
Mesela çocuklar?
Acaba kız çocukları da mini etek giydiği için mi istismar ediliyor? Belki de şuh kahkaha atmıştır kız. Ayıp tabi.
Peki ya erkek çocukları? Mini etek giyen olduğunu sanmıyorum. Ama sizin bir fikriniz vardır elbet?

Hayvanlar? Kaç tane sokak hayvanı tecavuze uğramış bulunuyor hiç duydunuz mu? Acaba dişi köpek kuyruk mu salladı, sizce sebep ney?

Yolda para görünce cebe atıyor musunuz?
Yada nasıl olsa yalan söyleyebilirim diye yaşancı şahitlik/iftira ?
Ben nasıl katil olmuyorsam, hırsızlık yapmıyorsam, iftira atmıyorsam, başkası da tecavuz etmeyecek.
Bunu meşrulaştıracak leş zihin ürünü cümlelerinizi de başka bir yere boşaltın.

izleyeceğim filmi. yobaz her yerde yobaz işte. cinsiyet, ırk, ülke farketmiyor. iğrenç ya böyle şeyleri duydukça, böyle insanların var olduğunu gördükçe bir köşede yok olup gitmek istiyorum.

Bu konudan çok ban çıkar benden demesi :)

Ama yorum yapicam çatır çatır.

Şimdi konu ya gelelim. Evet bende sokaklarda görüyorum cibil cibil Mini Mini hatunlari ama onları görünce kocam zor duruma düşüyor, bakmadan geçmiyor demedim hiç. Aksine benim değerli bi yerlerim donarken nasıl dayanıyorlar diye de yorum yapıyorum içimden. Eşimle bunun muhabbetini bile acmam. Adama ortada birsey yokken karpuz şeyi gibi olur çünkü. Evet bende sokakta görünce bakıyorum ama işin açığı bu ben i yada kocamı zora sokacak birsey degil ki. Af edersin gtune guveniyo (fizigine ve kendine yakistiriyor) ki giyiyor yani :) ben giymem çünkü çok soğuk. Herkes nasıl istiyorsa öyle giyinebilir.

Esin de gerçekten zor durumda.

Bide sen giysene öyle Mini cibil bacak şov. Esin ne yapacak merak ettim. Acaba karıcım ne güzel olmuş maşallah mi dicek yoksa küfürler edip sen bacak şov mu yapıyorsun millete mi dicek..

Ben giymiyorum çünkü hem tarzım degil hemde benim geleneklerime ve yetişme tarzima uygun degil. Ha su var. Istesem giyerim kimseyi de ilgilendirmez. Ama eşim in uygun gördüğü şekilde giyinmeyi tercih ediyorum.

Yazın bikini de giyiyorum, şort da giyiyorum herseyi de giyiyorum. Eşim kıskanç olmasına rağmen bunları da giyiyorum.

Bence bu konuyu kapattir bacim sen. Bende ban yemek istemiyorum işin açığı.

Sanada tavsiyem bakma. Esin o süllüm bacaklara bakarken zor durumda kalıyorsun kocacığım moduna girme.
Kaparlar valla kocani Adamın gözü dışarda belli ki. Milletin bi yerlerine bakacagina bi zahmet kendi karısıyla alakadar olsun.

Kizlar giyenlerden bahsediyorum ben bu soğukta pantolonun altina termal tayt giyiyorum yine üşüyorum Hakkaten acayip özeniyorum üşümüyo musun cidden

+1000

Kadın olmak öyle bir ortak payda ki, dünyanın bir ucundaki kadınla aynı şeyin savaşını veriyorsun.
Gelişmişlik, ekonomik güç, sosyal şartlar iyi olsa bile sen hala kadınsın.

Kadınla ve aile ile ilgili meselelerde yasa koyucuların ve uygulayıcıların kadın olacağı günü dört gözle bekliyorum. O zaman biraz daha umutlanacağım.

Bir öğretmen çıkıp beden dersinde eşofman giyen kız öğrenciler zina yapıyor diyor ve karşılık buluyorsa
Sakalsız erkeği kadınmıdır Erkek midir uzaktan yanıma gelinceye kadar oho diyorsa
Bir cemaatin yurdunda çocuklara tecavüz edililip bu yurtlara yönelik yaptırım uygulanmıyorsa
Çokta yormayın kendinizi derim

Siz once "herkes"yazmayi ogrenin bu 1.
Ikincisi oldukca mutaasip giyinip disari ciktiginiz zaman taciz yada tecavuze ugrarsaniz bende orada olursam bu laflari size yediririm!
Erkek uyemisin yoksa sen dur ya..?
Bu sozleri bir kadin soyleyemez!

Herkezin ne giydiği değil önemli olan içinde taşıdığı niyet. Bence kimse kimseyi giyimiyle kuramıyla yargılamamalı. Ben de tesettürlü biriyim ama açık arkadaşlarım da var .bu kadarda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…