- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
çok tatlısınızBen de size kalp birakmak isterdim ama benim telefon da yok nasil yapilacagini bilmiyorum.siz burada bir kalp var farzedin lùtfen.sevgiler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlısınızBen de size kalp birakmak isterdim ama benim telefon da yok nasil yapilacagini bilmiyorum.siz burada bir kalp var farzedin lùtfen.sevgiler.
Abdest gidiyor heraldeçarpsa ne oluyor ki?
eşiniz tahrik mi oluyor kendisine çarpılınca.?
Kocası sırf pazara gitmemek icin beni elliyorlar demediyse ben de bir şey bilmiyorum :))))
Ben de size kalp birakmak isterdim ama benim telefon da yok nasil yapilacagini bilmiyorum.siz burada bir kalp var farzedin lùtfen.sevgiler.
Kocası sırf pazara gitmemek icin beni elliyorlar demediyse ben de bir şey bilmiyorum :))))
pekı sen suan neyın şovunu yapıyorsun ???Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
Sesli güldümKocası sırf pazara gitmemek icin beni elliyorlar demediyse ben de bir şey bilmiyorum :))))
He bak zaten haberler bas bas bağırıyor kadınların erkeklere tecavüzünü uu hem de ne ah fırsatı olsa yada cesareti şunu diyen kocan neler yapacak da napalım senin pis kocanı be kadın sen de bizim kocalara potansiyel tehlikesin o vakit allahım bunların yetiştirdiklerini
Şükür kocam evden ise gider gelir..yani istsnbuldaki pazari görüpte buna hayir boyle bir sey yoktur diyen yslancidir
Ufff keşke elimde bi sapan olsaydı şimdi sjdjd
aaa öyle demeyin ya kocanızı taciz ederlese kadınlar? bakın neler neler yapıyormuşuz pazarlarda da haberimiz yokmuş.
Oyyy cok tesekkur ederim.cok mutlu oldum.
Senin yerine ben yapayım![]()
![]()
☺Allah seni çok güldüm.
Sapan ne ki yaa
Taramalı tüfek,el bombası,bazukaaa bazukaaa
Aman yaw. Portakaaaaaal diye bağırıp memelere bakan pazarcilardan korusak kendimizi kafi.
Ben de size kalp birakmak isterdim ama benim telefon da yok nasil yapilacagini bilmiyorum.siz burada bir kalp var farzedin lùtfen.sevgiler.
Konu iyi hit yaptı ne hikmetse bu kadar kib'e bir yönetici damlamadı. Banlanmayı bekliyoruzBenn buna çok güldüm yahuuuu
Nasıl iyi geldi yorumun bi bilsennn
Ağzına sağlık![]()
Kocasının collo bollosunu taciz etmişler yazık ıyk midem kalktı herkesin kocası uzaya uçtu millet bunun sümüklü kocasına kaldı tey allam