- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
iyi de ban yapacakKonu iyi hit yaptı ne hikmetse bu kadar kib'e bir yönetici damlamadı. Banlanmayı bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de ban yapacakKonu iyi hit yaptı ne hikmetse bu kadar kib'e bir yönetici damlamadı. Banlanmayı bekliyoruz![]()
Konuya muhalefet olayim derken bokunu cikarmak bu oluyor herhalde. Bu nedir Allah askina ya. Densizlik diz boyu. Allah akil fikir versin. Ne zaman burda kadinlari birtakim seylerle suclayan konular acilsa, kk daki bazi hatunlar resmen rezillik cikariyor. Konu sahiplerinin ekmegine yag surmekten baska da bir ise yaramiyor bu rezillik. Konuya girince konunun cirkinligne mi yanalim, yorumlarin icler acisi haline mi?ERKEKLERE BAYILIRIM
ERKEK GÖRDÜM MÜ DAYANAMAM
ÜSTÜNE ATLARIM
KIÇINI BAŞINI ELLERİM
MMMM ERKEKLERİ ÇOK SEVERİM
KISA ETEK GİYERİM
ERKEKLER BAKSIN İSTERİM
BENİM CANIM ERKEKLERİM
HEPSİNE DAYAMAK İSTERİM
İSTERİM DE
İSTERİM
KOCALARINIZI SAKININ KIZLAR
KOCALARINIZI BELLEMEYİ ÇOK İSTERİM
pasaportun var mı? Arabistan tam senlik ülkeNe kadar avam bir agizla konusuyorsunuz ne hakla esim hakkinda hakarette bulunuyorsunuz biraz saygili olun ya burasi tüm goruslere acik tek bir goruse degil!!
Sende mi don giyyoonnn bacimmmmTek rezil olan ben değilim ozaman içim rahatladıdememişlerdir sana ama kendi aralarinda ne sohbetler dönmüştür
![]()
Anlamakta direniyorsunuz..istanbulda yasiyorum burda olanlar pazarlari bilirler..ben kimse esimi taciz etti de..mi..yo..rummm sadece kadinlardan ben uzaklaşıyorum diyor yani karsidaki kadin dur carpmadan geçim derdinde degil rahat anlatabildim mi![]()
Allllaaahh aşkına... bu insanlara siz insanca bi şey anlayabileceğinize, siz anlatsanız bile onların anlayabileceğine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız o yaşama sevincinden bir kuple de bana ödünç verinKonuya muhalefet olayim derken bokunu cikarmak bu oluyor herhalde. Bu nedir Allah askina ya. Densizlik diz boyu. Allah akil fikir versin. Ne zaman burda kadinlari birtakim seylerle suclayan konular acilsa, kk daki bazi hatunlar resmen rezillik cikariyor. Konu sahiplerinin ekmegine yag surmekten baska da bir ise yaramiyor bu rezillik. Konuya girince konunun cirkinligne mi yanalim, yorumlarin icler acisi haline mi?
Kocası pazara gidemeyen kadına coh üzüldüm yaw.
Allah sabir versin kardes, kocani minciklamadan duramıyor demek ki bu edepsiz kadınlar :)))
Bizim herifi niye ellemiyorlar acaba ?
Tipi mi bozuk ki ?
Bu yorumları yapan kadınların olmadığı bir yere kutuplara,vahşi doğaya taşınıcam ben ya en azından en fazla kutup ayısına,aslana, yemek olurum kafam rahat giderim bunlarla yaşamaktansa![]()
Ben herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..
Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre
Senin kocan kadınlara çarpınca aklına cinsellik geliyorsa bence onu tasma ile bağlamalısın. Hatta o evde beklesin sen git çalış. Belki sende kocan gibi sapık adamları görür zihniyetini değiştirirsin.
Hayatınızın tamamını bel altı düşünerek yaşamak çok zor olsa gerek.
Arabistanda kimse kimseye sürtmüyomuş çok güzelmiş oralarBen herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..
Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre
Rahat batıyor bunları Arabistan'a süreceksin zırlaya zırlaya özgürlük isterim diye topuklarlar.oysa ben bugünüm konusu „Görgüsüz - peynirim“ sanmistim ya...
cok üzüldüm cok, tarihde kadinlar bugün biz rahat olalim diye neler yapmislar. ama bazileri hemcinslerini kiskandigindan yerden yere carpmak icin elinden geleni ardina koymuyor.
ister ciplak ister carsaf hepimiz kadiniz herzaman birbirimizi kollamaliyiz.
Tek rezil olan ben değilim ozaman içim rahatladıdememişlerdir sana ama kendi aralarinda ne sohbetler dönmüştür
![]()