• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış günü bacak şov yapanlar

ERKEKLERE BAYILIRIM
ERKEK GÖRDÜM MÜ DAYANAMAM
ÜSTÜNE ATLARIM
KIÇINI BAŞINI ELLERİM
MMMM ERKEKLERİ ÇOK SEVERİM
KISA ETEK GİYERİM
ERKEKLER BAKSIN İSTERİM
BENİM CANIM ERKEKLERİM
HEPSİNE DAYAMAK İSTERİM
İSTERİM DE
İSTERİM
KOCALARINIZI SAKININ KIZLAR
KOCALARINIZI BELLEMEYİ ÇOK İSTERİM
Konuya muhalefet olayim derken bokunu cikarmak bu oluyor herhalde. Bu nedir Allah askina ya. Densizlik diz boyu. Allah akil fikir versin. Ne zaman burda kadinlari birtakim seylerle suclayan konular acilsa, kk daki bazi hatunlar resmen rezillik cikariyor. Konu sahiplerinin ekmegine yag surmekten baska da bir ise yaramiyor bu rezillik. Konuya girince konunun cirkinligne mi yanalim, yorumlarin icler acisi haline mi?

Anlamakta direniyorsunuz..istanbulda yasiyorum burda olanlar pazarlari bilirler..ben kimse esimi taciz etti de..mi..yo..rummm sadece kadinlardan ben uzaklaşıyorum diyor yani karsidaki kadin dur carpmadan geçim derdinde degil rahat anlatabildim mi:işsiz:

Senin kocan kadınlara çarpınca aklına cinsellik geliyorsa bence onu tasma ile bağlamalısın. Hatta o evde beklesin sen git çalış. Belki sende kocan gibi sapık adamları görür zihniyetini değiştirirsin.
Hayatınızın tamamını bel altı düşünerek yaşamak çok zor olsa gerek.

Konuya muhalefet olayim derken bokunu cikarmak bu oluyor herhalde. Bu nedir Allah askina ya. Densizlik diz boyu. Allah akil fikir versin. Ne zaman burda kadinlari birtakim seylerle suclayan konular acilsa, kk daki bazi hatunlar resmen rezillik cikariyor. Konu sahiplerinin ekmegine yag surmekten baska da bir ise yaramiyor bu rezillik. Konuya girince konunun cirkinligne mi yanalim, yorumlarin icler acisi haline mi?
Allllaaahh aşkına... bu insanlara siz insanca bi şey anlayabileceğinize, siz anlatsanız bile onların anlayabileceğine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız o yaşama sevincinden bir kuple de bana ödünç verin

Kocası pazara gidemeyen kadına coh üzüldüm yaw.
Allah sabir versin kardes, kocani minciklamadan duramıyor demek ki bu edepsiz kadınlar :)))
Bizim herifi niye ellemiyorlar acaba ?
Tipi mi bozuk ki ?

Yahu niye anlamiyorsunuz taciz edilmedi minciklanmadi sadece ona carpmlari surtunmelerini diyor adam..ben dikkat ediyorum carpmamak icin ama kadin gelip carpip beni sarsiyor diyor niye bu kadar rahatlar diyor bunu acik yada kapali degil tum kadinlar adina soyluyor

ben bu mıllete dikizleyıp sacının rengıne etek boyuna kıyafetının darlıgına laf edenlere bakıyorum da
aslında hep ıclerınde ukte kalmıs oluyor
bıraksan en kısa etegı kendısı gıycek aslında can atıyor o ozgurluk o ozguven o mıllet ıcın yasamamak luksu o akıl ıstesede kendısınde olamayacak cunku. muhtemelen aılesının veya kocasının zoruyla onların ıstegıne gore gıyınmek zorunda kalan bırısı

hayatda baska amac yok kendı kompleksını ortmek ıcın anca baskalarına laf atıyor

evıne gıttıgın veya evıne gelen mısafırın ıc camasırı gorune gorune oturur kalkar gelır rahatsız olursun ınsan dıkkat eder dersın . ulu orta soyunur bır anda napıyor bu yahu dersın tamam da
vay efendım kıs gunu nıye corapsız gıyınıyormus bu ne sımdı

sanane ?

Bu yorumları yapan kadınların olmadığı bir yere kutuplara,vahşi doğaya taşınıcam ben ya en azından en fazla kutup ayısına,aslana, yemek olurum kafam rahat giderim bunlarla yaşamaktansa:ruh::ruh::olamaz:

Mini etek giyiyorsan Aslanı da yoldan cikarirsin lütfen gitmeeeeeeeee

Ben herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..

Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre

Ya sen bir ara şeriat da şeriat şeriat isteriimmm diye ağlıyordun başka konularda. Her tartışmalı konuya gelip böyle karıştırıyorsun ortalığı gözümden kaçıyor sanma. Ya trollsün ya da ciddi sorunların var. İnşallah ilkidir.

Amaçlarını tahmin mı ediyorsunuz?
Tahminleriniz bu kadar mukemmelse iddia kuponu yapın yarınki maçlara bak ben yapıyorum çok zevkli :KK53: en azindan insanlara iftira atmak yerine daha zararsız başka bi ugras edinmiş olursunuz.

oysa ben bugünüm konusu „Görgüsüz - peynirim“ sanmistim ya :KK61:...

cok üzüldüm cok, tarihde kadinlar bugün biz rahat olalim diye neler yapmislar. ama bazileri hemcinslerini kiskandigindan yerden yere carpmak icin elinden geleni ardina koymuyor.

ister ciplak ister carsaf hepimiz kadiniz herzaman birbirimizi kollamaliyiz.

Senin kocan kadınlara çarpınca aklına cinsellik geliyorsa bence onu tasma ile bağlamalısın. Hatta o evde beklesin sen git çalış. Belki sende kocan gibi sapık adamları görür zihniyetini değiştirirsin.
Hayatınızın tamamını bel altı düşünerek yaşamak çok zor olsa gerek.

Sizinde sadece belaltinda yasadiginiz belli

Gereksiz bir konu 45 sayfa olmus konu sahibi 3 mesaj atmis. Mesaji basina 15 sayfa dusuyor. Mune Mune bir el at su bacak muhabbetine ya...

Ben herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..

Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre
Arabistanda kimse kimseye sürtmüyomuş çok güzelmiş oralar

oysa ben bugünüm konusu „Görgüsüz - peynirim“ sanmistim ya :KK61:...

cok üzüldüm cok, tarihde kadinlar bugün biz rahat olalim diye neler yapmislar. ama bazileri hemcinslerini kiskandigindan yerden yere carpmak icin elinden geleni ardina koymuyor.

ister ciplak ister carsaf hepimiz kadiniz herzaman birbirimizi kollamaliyiz.
Rahat batıyor bunları Arabistan'a süreceksin zırlaya zırlaya özgürlük isterim diye topuklarlar.

Tek rezil olan ben değilim ozaman içim rahatladı:KK70: dememişlerdir sana ama kendi aralarinda ne sohbetler dönmüştür :KK70:

Orasini hic bilemeyecegim, gordulerse dalga gecmislerdir kendi aralarinda, kesin gorduler diye dusunuyorum. :KK70: Nezaman cikti donum bir fikrim yok, ben farkettigimde cok gecti. :KK70: Ama olsun hala giyiyorum ama önlem aliyorum :KK59:

Back
X