- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklere dayayip, milletin kocasini belleyince anlayacaklarsa buyur anlat o zaman. Tutmayalim seni.Allllaaahh aşkına... bu insanlara siz insanca bi şey anlayabileceğinize, siz anlatsanız bile onların anlayabileceğine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız o yaşama sevincinden bir kuple de bana ödünç verin
Sizinde sadece belaltinda yasadiginiz belli
Senin gibi konuşan bir kadın görmüştüm. "Sokakta genç kızlar kocamın üstüne yürüyor, şimdi kadınlar çok fena" falan diyordu.
Sonra döndüm bir kocasına baktım onun üstüne yürüyeceğime sokaktaki ağaçlara kerkinirim daha iyi yani.
Aynen buna katılıyorum turkiyede noel mi kutlanır deyip ahkam kesenlerin ilk fırsatta o eğlencelere katılmaları gibi. İçinde uhde kalan bi kesim var ama bunu kimse kabullenmiyorben bu mıllete dikizleyıp sacının rengıne etek boyuna kıyafetının darlıgına laf edenlere bakıyorum da
aslında hep ıclerınde ukte kalmıs oluyor
bıraksan en kısa etegı kendısı gıycek aslında can atıyor o ozgurluk o ozguven o mıllet ıcın yasamamak luksu o akıl ıstesede kendısınde olamayacak cunku. muhtemelen aılesının veya kocasının zoruyla onların ıstegıne gore gıyınmek zorunda kalan bırısı
hayatda baska amac yok kendı kompleksını ortmek ıcın anca baskalarına laf atıyor
evıne gıttıgın veya evıne gelen mısafırın ıc camasırı gorune gorune oturur kalkar gelır rahatsız olursun ınsan dıkkat eder dersın . ulu orta soyunur bır anda napıyor bu yahu dersın tamam da
vay efendım kıs gunu nıye corapsız gıyınıyormus bu ne sımdı
sanane ?
☺Senin gibi konuşan bir kadın görmüştüm. "Sokakta genç kızlar kocamın üstüne yürüyor, şimdi kadınlar çok fena" falan diyordu.
Sonra döndüm bir kocasına baktım onun üstüne yürüyeceğime sokaktaki ağaçlara kerkinirim daha iyi yani.
tovbe est.ERKEKLERE BAYILIRIM
ERKEK GÖRDÜM MÜ DAYANAMAM
ÜSTÜNE ATLARIM
KIÇINI BAŞINI ELLERİM
MMMM ERKEKLERİ ÇOK SEVERİM
KISA ETEK GİYERİM
ERKEKLER BAKSIN İSTERİM
BENİM CANIM ERKEKLERİM
HEPSİNE DAYAMAK İSTERİM
İSTERİM DE
İSTERİM
KOCALARINIZI SAKININ KIZLAR
KOCALARINIZI BELLEMEYİ ÇOK İSTERİM
Bir tarafta Kurtuluş savaşında cephede savaşan Halide Edip,Şerife bacı,Gördesli Makbule ve nicesi ; diğer tarafta mini eteğin erkeğin şehvetini arttırdığına kendini inandıran kadınlaroysa ben bugünüm konusu „Görgüsüz - peynirim“ sanmistim ya...
cok üzüldüm cok, tarihde kadinlar bugün biz rahat olalim diye neler yapmislar. ama bazileri hemcinslerini kiskandigindan yerden yere carpmak icin elinden geleni ardina koymuyor.
ister ciplak ister carsaf hepimiz kadiniz herzaman birbirimizi kollamaliyiz.
Gozunle gordun muHayir canim kocam bir erkek olarak utaniyor ama kadinlar yüzsüz..
Tutmayınız küçük enişteyi ahtım var bütün erkekleri belleyeceğim oldu mu?Erkeklere dayayip, milletin kocasini belleyince anlayacaklarsa buyur anlat o zaman. Tutmayalim seni.
Evet gercekten ağır sorunları var onun.umraniye cinayetinde de gelip sacma sapan yorumlar yapmıştı,hala aklima geldikce yerimde duramiyorum.kadin oldurulmeyi haketti demesine bile ramak kalmıştı zorlasa onu da diyecekti.sinirlendim yine gece gece soylenecek cok söz var onlara da neyse..Ya sen bir ara şeriat da şeriat şeriat isteriimmm diye ağlıyordun başka konularda. Her tartışmalı konuya gelip böyle karıştırıyorsun ortalığı gözümden kaçıyor sanma. Ya trollsün ya da ciddi sorunların var. İnşallah ilkidir.
Hı hı.
İğne atsan yere düşmeyecek yerde çarpışmayı cinsellik seviyesinde gören kocana söyle bunu.
Çarpışmayı ahlaki boyutta midesizlik genişlik olarak gören kocanızın boynuna bence yazı asın. Emin olun bütün kadınlar 2 metre uzağında durur.
Benim yaşantımdan bahsetmedik. Sizin kocişinizin çarptığı kadınlara hangi gözle baktığını konuşuyorduk![]()
Yok arkadaş yok, bu millet çok bozuldu. Bak bak bak, şu yoruma bak. Gece gece basıma ağrıları soktun. Hem de ozgecan aklıma gelmişti bugün , gözyaşı döktüm o zavallı ya, tam da boyle bir günde sen boyle yorum yazarsin he. Yarin ilk işim savcılığa gitmek. Gerekirse evi satıp savip avukatlar tutup bir ay adliye kapisinsa yatip ben de bu yorumdan pişman ettirip evine o mahkeme kağıdını yollamazsam. Bak gor. Evine bi fırın bile alamayacak kadar sana değer vermeyen kocişkon gör bak sana neler yapacak nasıl itip kakacak bizi aleme nasıl rezil ettin diye burnundan getirecek de biz de kk olarak gulecegiz. Sen tecavüz gibi iğrenç bir olayı aklarsin ha, mini etek giyiyormuşuz da ondan bunlar başımıza geliyormuş biz isteyerek yapiyormuşuz ha. Bak bakalım mahkemeye nasıl veriyorum ben seni. Bekle de gör. Yok arkadaş bu isler bu kadar basit olmamalı. Anayasa bana istediğim gibi giyinme özgürlüğü vermişken, tecavüz için idam gelsin diye insanlar yirtinirken kimse bu kadar yasa dışı şeyler soyleyemez. Yetti artik be.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
ordekler kedıler kecıler neden tecavuze ugruyorlarArkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten