Kış günü bacak şov yapanlar

o ss alacak ve trolleyecek olanlara da şunu yazayım
hani normal zamanda dondurma yalayan kızın amacı şort giyen kızın amacı diyen saçma sapan başlıkları doldurup
ondan sonra öldürülen yakılan kızlara kadınlara duyar kasıyorsunuz ya hiç inandırıcı olmuyorsunuz

Keşke burda banlanacak kadar çirkin laflar degildd KK olarak bir olabilseydik. Iste o zaman asil troll ona olacaktı. Son yorumları okudun mu. Çok çirkin çok. Konu neydi ne oldu

Herkes istediğini giyebilir erkeklerde (bazıları)çok şereflilerse bakmasınlar işlerine geldiklerinde ondan namuslu şerefli insan yoktur ama

Şöyle birsey var. Sirf erkekleri tahrik etme amacli bu tarz ortalikta gezinen kadinlar var cidden. Onlardan bende hoslanmam. Niye? Cunki bir erkegin ilgisini bedeniyle cekmeye calisan zavalli findik beyinli kadinlar yapiyor bunu. Kendi kendisini pazarliyor. Erkekleri kucumsuyor biryandan. Her erkek kadinin bedeninin pesinde kosmaz cunki! Silah olarak bedenini kullanan hemcinslerime uzuluyorum.
Ha severek giyenler olur ve o tarz giyme niyetinde olmayanlar da var tabiki. Nasil rahat edecekseler oyle giyiniyorlar begendiklerini. Zaten o tarz kadinlarda belli ediyor kendisini. Etrafa seks enerjilerini yaymiyorlar gayet notr oluyorlar.
Biraz niyete ve enerjiye bagli. Nice kapali kadinlar var etraflarina yaydiklari enerjiyle "bak bana' diyorlar. Yani kilik kiyafet aslinda bos. Zihniyet onemli ve etrafa vermek istedigin enerji.

Birde bukadar korkmayin. Yani erkekleride kucumsemeyin bukadar yahu. Bir bacak gordu diye o bacagin pesinden kosacak degil hepsi. Kosan olursa da, ne guzel gormus olursun o erkegin kapasitesini ve uzaklasirsin.

Sizin icin kucuk, insanlik icin buyuk bir adim olacak. Bu sayede herkes bagnazca dusuncelerinden kurtulacak, erkekler artik kadinlari cinsel obje olarak gorup suclamayacaklar. Az seymi? Bu fedakarliginizi unutmayacagiz.
Napıyım hanımefendi napıyım bu kadına hegamonik erkeklik kavramından mı bahsedeyim geriartik partiarkiden mi bahsedeyim feminist kuramları mı açıklayayım? Kadın zaten eril tahakkümün köpeği, onu insan yerine mi koyayım?

Kocan niye elalemin kadını kızı için üzülüyor.

Evet inan her çıktığımızda Allahim sen hidayet ver diyor ve bu gencligin sonu nereye gidecek diye endiseleniyor ve yazin kesinlikle mangal yakip yenikapi sahilde oturmaktan baska yerede gitmeyiz..kisin gideriz gezeriz..yazin cikalacak gibi degil acik giyinmeyi birak sokak ortasinda iş goruyolar resmen..

:duduk: Kizlar valla iyice konusmalar kotu yerlere gidiyor midem bulandi ya yok adama surtmek yok adamin bi tarafimi kalkiyormus yok kocaniza surtunurum falan falan .. Valla siz bir yerinizide yirtsaniz suan konu sahibi basini yastiga koymus misil misil uyuyor. Hayir banada saran olmus hemen bitin falan diye ki ben konu sahibine haklisin vs.laflar soylemedim ama konunun sinirine veriyorum es geciyorum. Hadi iyi Geceler Hatunlar .. En Büyük KK
İşin kötü tarafı kahve içtim gram uyku yok buraya bakıyorum olan uykuda siz sağ ben selamet

Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!

Ahahaha benim gocada taş gibj maşaallah..bende pazara gitmiyorum cok kalabalik ve her kes birbirine carpiyor..size gore sorun olmayabilir ama biz rahatsiz oluyoruz ve gitmiyoruz niye bu kadar garipsrdiniz anlamadim yaaa

iki mesajda size ait. eşinizi taciz mi ediyorlar yoksa kalabalık diye çarpışmadan mı rahatsız oluyor?
alttaki mesajdaki gibi yazsaydınız kimse garipsemezdi.

Evet inan her çıktığımızda Allahim sen hidayet ver diyor ve bu gencligin sonu nereye gidecek diye endiseleniyor ve yazin kesinlikle mangal yakip yenikapi sahilde oturmaktan baska yerede gitmeyiz..kisin gideriz gezeriz..yazin cikalacak gibi degil acik giyinmeyi birak sokak ortasinda iş goruyolar resmen..
:KK47:

Gençlik arabistana gidiyormuş siz de gitsenize? Ayrıca kisme sokak ortasında iş görmüyor senin bastırılmış outdoor fantazilerin yüzünden zihnin sana oyun oynuyor olmasın??

Genele yayma yok zaten bir kesim dedim hepsi demedim içinde uhde kalan bi kesim yani. Bunu başka hangi cümle ile yazabilirdim?
carpıtıyor lafı bosver
bız senın tam olarak ne demek ıstedıgını anladık ıcın rahat olsun

Sizene dışardaki insanlarla neden bu kadar ilgilisiniz

Back
X