- 30 Kasım 2016
- 94
- 115
- 43
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam sapik olsaydi bana bunlari anlatmaz haftada 2 gun tam gaz pazara giderdi..rahatsiz oluyorki gitmiyor![]()
Neyseki kocanız pazara gitmeyi birakip namusunu kurtarmış. E pazara kim gidiyo, siz mi sapittiniz şimdi?Kocam sapik olsaydi bana bunlari anlatmaz haftada 2 gun tam gaz pazara giderdi..rahatsiz oluyorki gitmiyor![]()
Ekşici troll arkadaşım , her ne kadar amacin geyik de olsa bize içimizdeki pislikleri gösterdiğn için sağol. Sayende aramızdaki ahlaksizlari tanıdık.
cirkinlesmryin ve kimseye genelleme yapamazsınız bir kesim var diyerek. Bunu soylerseni kadının soylediginide dogrulamos oluyorsunuz .etini oazarlamak için mini giyen bir kesimin oldugu dogrusunu. Yorumunuzu sahsa yapın lutfen!Aynen buna katılıyorum turkiyede noel mi kutlanır deyip ahkam kesenlerin ilk fırsatta o eğlencelere katılmaları gibi. İçinde uhde kalan bi kesim var ama bunu kimse kabullenmiyor
Belli tipler iste. Mini giyiyolar da ondan tecavüze uğruyorlar diyen kansız mesela.Ahlaksız olanlar kim ?
Ya bi şey dicem sen inandın mı kocana ahaha kıyamam. Valla sevgilim diye demiyorum taşş gibi sevgilim var. Bi kere de kızlar bana bakıyor dediğini duymadım. Acaba senin sümüklü koca kadınlara yicek gibi baktığından kadınlar seninkine "ay hoşt ulan" bakışı atıyo olmasın?
E tamam işte sen de tüm görüşlere açık ol o zaman öyle cevaba böyle cevapNe kadar avam bir agizla konusuyorsunuz ne hakla esim hakkinda hakarette bulunuyorsunuz biraz saygili olun ya burasi tüm goruslere acik tek bir goruse degil!!
Sizin icin kucuk, insanlik icin buyuk bir adim olacak. Bu sayede herkes bagnazca dusuncelerinden kurtulacak, erkekler artik kadinlari cinsel obje olarak gorup suclamayacaklar. Az seymi? Bu fedakarliginizi unutmayacagiz.Tutmayınız küçük enişteyi ahtım var bütün erkekleri belleyeceğim oldu mu?
o ss alacak ve trolleyecek olanlara da şunu yazayımArkadaşlar . Farkında misiniz cirkinlesiyoruz git gide . ve konu sahibi şuan büyük zevkle SS alıp belli mecralarda bizler i trolluyo. Su gereksiz konuyu artık kapatsak. Cevap vermesek.
Belli tipler iste. Mini giyiyolar da ondan tecavüze uğruyorlar diyen kansız mesela.
Bende mini etek giyiyorum ne alaka. Onunla bunu nasıl bağdaştırdın.Bayanlar bosuna dememişler kadının en buyuk dusmanı kadındır diye.
cirkinlesmryin ve kimseye genelleme yapamazsınız bir kesim var diyerek. Bunu soylerseni kadının soylediginide dogrulamos oluyorsunuz .etini oazarlamak için mini giyen bir kesimin oldugu dogrusunu. Yorumunuzu sahsa yapın lutfen!
Tercih değiştiyse zaharNeyseki kocanız pazara gitmeyi birakip namusunu kurtarmış. E pazara kim gidiyo, siz mi sapittiniz şimdi?![]()
nasıl carpıttınız yahu arkadasın lafınıBayanlar bosuna dememişler kadının en buyuk dusmanı kadındır diye.
cirkinlesmryin ve kimseye genelleme yapamazsınız bir kesim var diyerek. Bunu soylerseni kadının soylediginide dogrulamos oluyorsunuz .etini oazarlamak için mini giyen bir kesimin oldugu dogrusunu. Yorumunuzu sahsa yapın lutfen!
o ss alacak ve trolleyecek olanlara da şunu yazayım
hani normal zamanda dondurma yalayan kızın amacı şort giyen kızın amacı diyen saçma sapan başlıkları doldurup
ondan sonra öldürülen yakılan kızlara kadınlara duyar kasıyorsunuz ya hiç inandırıcı olmuyorsunuz