Kış günü bacak şov yapanlar

Bayanlar bosuna dememişler kadının en buyuk dusmanı kadındır diye.
Aynen buna katılıyorum turkiyede noel mi kutlanır deyip ahkam kesenlerin ilk fırsatta o eğlencelere katılmaları gibi. İçinde uhde kalan bi kesim var ama bunu kimse kabullenmiyor
cirkinlesmryin ve kimseye genelleme yapamazsınız bir kesim var diyerek. Bunu soylerseni kadının soylediginide dogrulamos oluyorsunuz .etini oazarlamak için mini giyen bir kesimin oldugu dogrusunu. Yorumunuzu sahsa yapın lutfen!

Ya bi şey dicem sen inandın mı kocana ahaha kıyamam. Valla sevgilim diye demiyorum taşş gibi sevgilim var. Bi kere de kızlar bana bakıyor dediğini duymadım. Acaba senin sümüklü koca kadınlara yicek gibi baktığından kadınlar seninkine "ay hoşt ulan" bakışı atıyo olmasın?

Ahahaha benim gocada taş gibj maşaallah..bende pazara gitmiyorum cok kalabalik ve her kes birbirine carpiyor..size gore sorun olmayabilir ama biz rahatsiz oluyoruz ve gitmiyoruz niye bu kadar garipsrdiniz anlamadim yaaa

Tutmayınız küçük enişteyi ahtım var bütün erkekleri belleyeceğim oldu mu?
Sizin icin kucuk, insanlik icin buyuk bir adim olacak. Bu sayede herkes bagnazca dusuncelerinden kurtulacak, erkekler artik kadinlari cinsel obje olarak gorup suclamayacaklar. Az seymi? Bu fedakarliginizi unutmayacagiz.

Arkadaşlar . Farkında misiniz cirkinlesiyoruz git gide . ve konu sahibi şuan büyük zevkle SS alıp belli mecralarda bizler i trolluyo. Su gereksiz konuyu artık kapatsak. Cevap vermesek.
o ss alacak ve trolleyecek olanlara da şunu yazayım
hani normal zamanda dondurma yalayan kızın amacı şort giyen kızın amacı diyen saçma sapan başlıkları doldurup
ondan sonra öldürülen yakılan kızlara kadınlara duyar kasıyorsunuz ya hiç inandırıcı olmuyorsunuz

cirkinlesmryin ve kimseye genelleme yapamazsınız bir kesim var diyerek. Bunu soylerseni kadının soylediginide dogrulamos oluyorsunuz .etini oazarlamak için mini giyen bir kesimin oldugu dogrusunu. Yorumunuzu sahsa yapın lutfen!
Bende mini etek giyiyorum ne alaka. Onunla bunu nasıl bağdaştırdın.

nasıl carpıttınız yahu arkadasın lafını

:duduk: Kizlar valla iyice konusmalar kotu yerlere gidiyor midem bulandi ya yok adama surtmek yok adamin bi tarafimi kalkiyormus yok kocaniza surtunurum falan falan .. Valla siz bir yerinizide yirtsaniz suan konu sahibi basini yastiga koymus misil misil uyuyor. Hayir banada saran olmus hemen bitin falan diye ki ben konu sahibine haklisin vs.laflar soylemedim ama konunun sinirine veriyorum es geciyorum. Hadi iyi Geceler Hatunlar .. En Büyük KK

Bende çok merak ediyorum o hatulari. Cift kat içlik giyip,ennn kalın kaşe mont üzerine şal ile gezerken önümden afeti devran geciyor,gozlerim takılıyor bacaklara. İyice inceliyorum tüylerde urperme de mi yok diye :D daha bi üşüme geliyo valla icim titriyo. İnceden kıskanmıyo da degilim. Ben babanne gibi gezerken onlar nasıl durabiliyo? İsin sırrı nedir,aydinlatin beni :KK53:

o ss alacak ve trolleyecek olanlara da şunu yazayım
hani normal zamanda dondurma yalayan kızın amacı şort giyen kızın amacı diyen saçma sapan başlıkları doldurup
ondan sonra öldürülen yakılan kızlara kadınlara duyar kasıyorsunuz ya hiç inandırıcı olmuyorsunuz

Aslansın bee derler ya
Öylesin...

Back
X