Kış günü bacak şov yapanlar

Evet inan her çıktığımızda Allahim sen hidayet ver diyor ve bu gencligin sonu nereye gidecek diye endiseleniyor ve yazin kesinlikle mangal yakip yenikapi sahilde oturmaktan baska yerede gitmeyiz..kisin gideriz gezeriz..yazin cikalacak gibi degil acik giyinmeyi birak sokak ortasinda iş goruyolar resmen..
Şimdi sana burdan bir Samsun haberi atarım ağzın açık kalır da neyse

İşin kötü tarafı kahve içtim gram uyku yok buraya bakıyorum olan uykuda siz sağ ben selamet
Valla benimde kacti uykum .. Zaten heyecan var amannn o sunu yapmis bu bunu yapmis iyice darlandim.

Ahahaha benim gocada taş gibj maşaallah..bende pazara gitmiyorum cok kalabalik ve her kes birbirine carpiyor..size gore sorun olmayabilir ama biz rahatsiz oluyoruz ve gitmiyoruz niye bu kadar garipsrdiniz anlamadim yaaa

Hanımefendi pazara yıllardır giden sade bir vatandaş olarak,yara yara herkese çarparak kimse benden önce sebzenin iyisini almasın diye cengaverler gibi savaşan bir ruhum vardır..
Kimsenin kocasınada değmem taciz etmem..
Kocamada yürümezler çok şükür...

Ben herkes taciz ediyor demiyorum yanlis anlasilmasin esim diyorki ben erkek olarak kendimi muhafaza ediyorum ama kadinlar kendikeri bana degiyorlar surtunuyorlar ben utaniyorum onlarin umru degil..

Ayrica guzellik görecelidir benim kocam dünyanın en yakisikli erkegidir bana göre
Ya koca popolu koca memeli teyzeler oluyor pazarda. Onlar degincemi rahatsiz oluyor kocan :S siz ailecek iyi degilsiniz. Ozaman otobüste yanımıza yaşlı dedelerimiz otursa tacizmi diyelim. Bu nasıl bi fantezi yarabbi :confused:

Evet çok abes yıllardır pazara giderim esimle kendim fark etmez hiç bir kadının kimseyi elledigini taciz ettiğini gormedim pardon hangi pazarda erkekleri mincikliyorlar şöyle de kocisimizi koruyalım aman sende sakin pazara falan çıkarma kaparlar kalırsın kocissiz :deli:
Ama tek basina gelip hic birsey almayan bos bos dolasan erkek cok gordum...

Bayanlar size inanamıyorum. Neden herkez uzerine alındı onuda anlamıs diilim. Kadın genellememi yaptı? Yada bam telinize mi bastı. Kapalısı acıgı burda kimsenin kimseye ne ustunlugu vardır nede hakaret etme hakkı. Kendinize gelin bence !!

Eger benim ülkem de bana istediğim gibi giyinme hakkı verilmişken üstelik, kalkıp mini giyiyorsan tacizi tecavüzu hakettin, etini pazarliyosun diye çirkin bir şekilde yaklasirsa k bakmicaksiniz sınırlarını ihlal ettiğiniz konuda sınırlarıniza girilir. Biri etek Tayt bustiyer giydi diye onların dilinde fahise olmaz. Biri başörtüsü taktı pardesu giydi diye benim gözümde gunahsiz yada namuslu olmaz. Önce saygıyı öğrenmek lazım. Giyime kusama bakıp yargilamayi değil. Kapalinin acigin ayırt edildiği bi ülke zaten arpa boyu kadar yol alamaz.

Biriniz özet geçebilirmi? Pls:işsiz:
Ne dönüyor bu başlıkda???
Başlığı açan trol mü değil mi belli olmayan arkadaş, kış günü mini etek giyip çorap giymeyen gerçi ben hiç görmedim öyle giyineni ama kadınlardan rahatsızmış, kocişi onlara bakmaktan madur durumdaymış. kk üyelerinin çoğu sana ne görüşünde birkaç kk üyesi de her türlü musibetin kadından çıktığı ve kadınların cehennem odunu olduğu görüşünde, bir tanede üyemiz var onun kocasınıda pazarda mıncırıyorlarmış, sürekli tacize uğradığı için pazara gitmeyi bırakmış, ara ara ailecek toplanıp bu namussuz insanlar için üzülüp kendileri namuslu oldukları için şükür duası ediyorlarmış.

Ama tek basina gelip hic birsey almayan bos bos dolasan erkek cok gordum...
Vallahi pazara gelip bis boş dolaşıyorsa bi sorunu vardır düşünsene millet elma armut pırasa almaya çalışıyor eee boş dolaşıp napicak kimsenin kimseyi gördüğü yok ki sonuçta alışveriş yapılıyor hatta millet pazar arabası ile ayağıma bastın diye birbirine kızıyor bu ortamda amacı ne bilemem

Dışarı çıkınca tek gördüğünüz insanların kıyafetleri olduğu icin herkesi öyle zannediyorsunuz

Dışarı çıksam kim ne giymis görmüyorum bile eleştirmek kınamak benim ne haddime diye de düşünmüyor musunuz hiç kendi işiyle ilgilenir mutlu mesut evine döner insan dışarda kim ne kadar açık giyinmiş diye dikkat etmez ki ya valla anlamıyorum

Back
X