Kış günü bacak şov yapanlar

Demi aynen bende de o ruh var hatta belli yerlerim bile vardır iyisi tazesi olur diye kimse bana yürümedi yada kocam demedi hiç pazara gittim kadınlar rahat vermedi diye

Pazarın bir kültür anlayışı vardır,tezgaha gidersin sana abla der 5 liralık olsun abla derler bunun gibi işte..
Çok yakışıklı kocişim bile demedi yani,bana yürüdüler diye..

Mat ince çorap o 10 numara, yok gibi görünüyor. Başlığı açan arkadaş muhtemelen erkek olduğundan ayırt edememiştir. :halay:

Fazla kilom var mini etek hiç yakışmıyor ama sırf inadımdan şu kara kışta minileri çekip pazara gidip odun alasım geldi.
Başlığı açan trol mü değil mi belli olmayan arkadaş, kış günü mini etek giyip çorap giymeyen gerçi ben hiç görmedim öyle giyineni ama kadınlardan rahatsızmış, kocişi onlara bakmaktan madur durumdaymış. kk üyelerinin çoğu sana ne görüşünde birkaç kk üyesi de her türlü musibetin kadından çıktığı ve kadınların cehennem odunu olduğu görüşünde, bir tanede üyemiz var onun kocasınıda pazarda mıncırıyorlarmış, sürekli tacize uğradığı için pazara gitmeyi bırakmış, ara ara ailecek toplanıp bu namussuz insanlar için üzülüp kendileri namuslu oldukları için şükür duası ediyorlarmış.

Pazarın bir kültür anlayışı vardır,tezgaha gidersin sana abla der 5 liralık olsun abla derler bunun gibi işte..
Çok yakışıklı kocişim bile demedi yani,bana yürüdüler diye..
Tabi aynen öyle bana da abla yada yenge diyorlar olsun pazarın kültürü bu benimde kocisim yakışıklıdır masallah ama kimse benimkine de yürümemiş bi yerde terslik var ama nerde:deli:

Taciz amacli cunku pazar yerleri kalabalik ve kadinlar daha cok oluyo.. o kalabalikda elleme gozune kestirdigini takip etme.. bakiyorum adamin eli bos pazari dolaniyo duruyo devam ediyo hicbirsey aldigida yok.. amac belli yani.. benim basimada geldi cunku bi kac kez...

Hihh tamda anlatmak istedigim seydi bu esimin soylemek istedigi ne kadar pazar yeri ve kalabalik olsa bile herkes iyi niyetli degil kimisi sirf bu yuzden geliyor o yuzden sinirleniyor yani bunlarin oldugunu bildikleri halde niye bu kadar rahatlar demek istiyor..

Kızlar kapıları kilitlemeyi unutmayın, kocaların üstünü de örtün, yarın kuru fasulye yapacak olanlar da fasülyeleri suya koymayı unutmasin. Çok geç oldu işe giden işe geç kalacak gitmeyen müge anlı'yı kacıracak bak hadi uyuyun dövüşmeyin :KK48:
Ya sen nasıl bir tatlissin Allah razı olsun vallahi kuru fasulye islaticaktim konuya daldım unuttum hemen yapicam şimdi sana benden kocaman kocaman:KK200::KK200::KK200:

Hihh tamda anlatmak istedigim seydi bu esimin soylemek istedigi ne kadar pazar yeri ve kalabalik olsa bile herkes iyi niyetli degil kimisi sirf bu yuzden geliyor o yuzden sinirleniyor yani bunlarin oldugunu bildikleri halde niye bu kadar rahatlar demek istiyor..
Güvendıgın daglara kar yağar bacım aman dıkkat

Evet erkekler o kadar aldatir ve guvensiz oldularki boyle erkekler kalmadi zannediyorsunuz yada beni saf olmakla sucluyorsunuz evet benim esim namuslu bir erkek sizide inandirma cabamda yok

Konu çok uzadı ve sen anlamıyorsun ama yine de cevap yazayım son kez. Algılayamadığın nokta pazarda kimsenin senin kocişi taciz etmek gibi bir amacı yok. Bunu o beynin neden algılayamıyor? Kadınlar pazara alışveriş yapmaya gidiyor. Buraya gelip kocamı taciz ediyorlar, kocam çok namuslu, kocam mağdur, biz hariç herkes ahlaksız dersen kusura bakma da böyle cevaplar alırsın. Sen ve senin gibileri iyi bilirim. İçiniz iğrenç sapıklıklarla dolu ve bunu bastırmaya çalışıyorsunuz. Yav kadın size ne gençliğin halinden, size ne millet ne giymiş napmış? Zararsınız ya valla zarar. Bak mesaja ne kadar kibar başlamıştım yine delirdim. Kıskanmayın artık şu insanları. İstedğiniz hayatı onların yaşaması onların suçu değil. "Küçük, şizofrenik ve cık cık allah hidayet versin"li dünyanızda mutluluklar. Umarım kocanla hadsiz hadsiz millete hidayet dileyip gençliğin haline kafa yormak yerine, şöyle bi boy aynasından bakarsın kendine.

Konu çok uzadı ve sen anlamıyorsun ama yine de cevap yazayım son kez. Algılayamadığın nokta pazarda kimsenin senin kocişi taciz etmek gibi bir amacı yok. Bunu o beynin neden algılayamıyor? Kadınlar pazara alışveriş yapmaya gidiyor. Buraya gelip kocamı taciz ediyorlar, kocam çok namuslu, kocam mağdur, biz hariç herkes ahlaksız dersen kusura bakma da böyle cevaplar alırsın. Sen ve senin gibileri iyi bilirim. İçiniz iğrenç sapıklıklarla dolu ve bunu bastırmaya çalışıyorsunuz. Yav kadın size ne gençliğin halinden, size ne millet ne giymiş napmış? Zararsınız ya valla zarar. Bak mesaja ne kadar kibar başlamıştım yine delirdim. Kıskanmayın artık şu insanları. İstedğiniz hayatı onların yaşaması onların suçu değil. "Küçük, şizofrenik ve cık cık allah hidayet versin"li dünyanızda mutluluklar. Umarım kocanla hadsiz hadsiz millete hidayet dileyip gençliğin haline kafa yormak yerine, şöyle bi boy aynasından bakarsın kendine.
Ya nerden bılıyorsun ki
Belkı bey amca kendını tacız edılıyor hıssedıyor o kalabalık bana yürüyor sanıyorsa

Ya koca popolu koca memeli teyzeler oluyor pazarda. Onlar degincemi rahatsiz oluyor kocan :S siz ailecek iyi degilsiniz. Ozaman otobüste yanımıza yaşlı dedelerimiz otursa tacizmi diyelim. Bu nasıl bi fantezi yarabbi :confused:
Ondan rahatsiz oluyo tabi,sexy bi hatun degse niye rahatsiz olsun? O koca memeli teyzelerden bende cok muzdaribim. Hep memikleriyle itekliyolar. ellerini kollarını sallayarak geziyolar.totoma bi el geliyo"sapik vaarr" diye bagircam,bi dönüyorm pambik şekeri gibi bi teyze :KK70:

31 yaşındayım evet erkeklerin böyle pislikleri var ama pazarda hiç bir kadının bir erkeği taciz ettiğini duymadım gormedim fazla hayal kuruyorsun dediğim doğru ama kadınlar acısından kocan acısından degil

Helal olsun sinirden yazamadigim içimden geçen herşeyi yazmışsınız :)

Bence onlar yankesiciler. Firsat kolluyorlar.
Oyleleride var ama taciz edende var cunku benim basima da geldi adam takip etti baya ben duruyom o duruyo ben gidiyim o arkamdan devam elimde canta da yok
.. evet hirsizlikda oluyo ama taciz icin gelen pisliklerde var.. insan hissediyo pis baktigini

Sırf meraktan sorayım,kadınlar memelerinimi sergiliyor acaba,yada kaba tabirle kalçalarınımı sallıyor.
Demekki eşiniz göz ucuyla takip ediyor hatunları,bundan bu sonuç çıkıyor..

Esim memesi yada kıçı carpti diyecek basit bir insan degil bildigin carpisiyolar..bir gun pazardan geldi ve o kadar sinirliki sebebini sordum ya kadin devrecekmis benimkini esim diyorki carptigi kisi kotu niyetle yaklasirsa sonra o üzülecek

Back
X