Kış günü bacak şov yapanlar

Sen o buz gibi zihniyeti taşırken nasıl üşümüyorsan,onlar da üşümüyor işte.....
Kış mevsimi etek giyenleri düşünene kadarrrr,kış günü giyinemeyenleriiiiiii düşünnnnnn,hayvannnnnları düşün,evi olmayanları düşünnnnn,aileni düsünnn siyaset düşün,uzayı düşün meselaaaa
Yok ille deee bunu düşüncemm diyosannn içinden düşünnnnnnnnnnn

O bakmamaya çalışan erkekler (nasıl bir durum gözümde canlandıramadım ,yoksa siz de mi onlardansiniz?) kot pantolon giymiş liseli / üniversiteli kızlara da öyle bakmamaya çalışarak yolda / durakta sarkıntılık ediyorlar. Siz bunu dert edinin

siz önce kendi kocalarınıza sahip çıkın hadi annecim. bizim de sevgilimiz var ailemizde erkekler var aklımın ucundan geçmez bakacağı. o kadar aşağılık değil çünkü. engelleyemezmiş. ulan zaten engelleme hakkını sana kim veriyor? seni niye ilgilendiriyor?

bu forumda hiç kimseye sövmedim daha ama sınırda geziyorum şuan birine düz gitmemek için.

Bence konuya yorum yazıp konuyu üstte tutmaya değmez, konu arkadaki sayfalara düşüp kendini imha etsin..

Valla bende kışın mini etek ve şort çok giyerim hele opak çoraplar ve çizmeler ile oldukça şık duruyor
Ben corapsiz giyemezdim, giymeyeni de düşünmek bana düşmez, malum kış hava buz koştur koştur eve\işe gidiyoruz milletin baldirini bacağını ne görüyorum ne de düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…