- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
Neye gel diyormus pardon, tesetturluyum ama emin ol mini etek giyen kadinlarin daha cok kendnini bildigini düsünüyorum . Gel demek ne demek ?ee geldim hadi bi de yüzüme söyle?
Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum.
bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum
Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz d
Sen o buz gibi zihniyeti taşırken nasıl üşümüyorsan,onlar da üşümüyor işte.....
Kış mevsimi etek giyenleri düşünene kadarrrr,kış günü giyinemeyenleriiiiiii düşünnnnnn,hayvannnnnları düşün,evi olmayanları düşünnnnn,aileni düsünnn siyaset düşün,uzayı düşün meselaaaa
Yok ille deee bunu düşüncemm diyosannn içinden düşünnnnnnnnnnn
Aynen oyle.Söylemek istediğim şey şu burayı takip edenlere. Burdaki kadınların zihniyetleri çok farklı olabilir. Herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Herkesin yorumunu boşuna kızarak falan okuyup kafayı yormamak lazım. Hakaretler, kabalıkların binlercesi. Sadece önem verilen kişilerin yorumları dikkate alınmalı.
tamam eksibilimSöylemek istediğim şey şu burayı takip edenlere. Burdaki kadınların zihniyetleri çok farklı olabilir. Herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Herkesin yorumunu boşuna kızarak falan okuyup kafayı yormamak lazım. Hakaretler, kabalıkların binlercesi. Sadece önem verilen kişilerin yorumları dikkate alınmalı.
Amaci kendini oyle guzel hissediyo oyle mutlu oluyo oyle yakiatiriyo giyiyoSelamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.
Söylemek istediğim şey şu burayı takip edenlere. Burdaki kadınların zihniyetleri çok farklı olabilir. Herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Herkesin yorumunu boşuna kızarak falan okuyup kafayı yormamak lazım. Hakaretler, kabalıkların binlercesi. Sadece önem verilen kişilerin yorumları dikkate alınmalı.
Söylemek istediğim şey şu burayı takip edenlere. Burdaki kadınların zihniyetleri çok farklı olabilir. Herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Herkesin yorumunu boşuna kızarak falan okuyup kafayı yormamak lazım. Hakaretler, kabalıkların binlercesi. Sadece önem verilen kişilerin yorumları dikkate alınmalı.
Yazık bu erkeklereTamam dusun ama dusuncelerini kendine sakla. Zira onemsenecek bir dusuncen yok.
Iste bu bir dramdir.
Ben tahmin edemedim mesela. Sizce amaci ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?