Kız şunu her sayfaya koysana yaaa
Yazık bu erkeklereçok zor durumdalar konu sahibi ne yapmaya çalıştığın ortada
Çorapsiz mi. Hangi ulkedesin
☺Cok usudugumden ben yapamiyorum. Utanmasam kadife pantolonun altina kulotlu corap giyicem.Yapana da saygi duymak lazim.
Yazık bu erkeklereçok zor durumdalar konu sahibi ne yapmaya çalıştığın ortada
ben dışarıda yürümediğim için sıkıntı olmuyorBu akşam dışardaydik. Diz ustu etekle ciplak bacak dolanan kadin gordum, yuruyorlardi.Dikkat cekip cekmemesi beni baglamaz ama deniz kenari ve feci soguktu benim ellerimde parmak uclarim acidi soguktan Onlar nasil dayaniyorlar merak etmiyor degilim. Bunun sirrini bulsam karda motosiklet sürerdim.
Hazırda bekliyorum böyle saçma konulara bu yakışır sfsssKız şunu her sayfaya koysana yaaa
Sanane.
Size ne onlar üşümüyor demek ki! Polemik olsun diye açılan bir konu bir kibliyeyim
Konuya gel haanımmm
Milletin bacağı seni niye gerdi
Baslik bile buram buram eril dil kokuyor. Size ne bundan?
Tam üstüne geldi, ben de giydim bugünHerkesin kendi tercihi kimseyi ilgilendirmez ki
ben dışarıda yürümediğim için sıkıntı olmuyor
hayır kışın gördüğü bacakla yazın gördüğü bacak arasında ne fark var onuda anlamış değilim
merakımı mazur görün dışarda yürümüyorsunuz, koşuyor musunuz?ben dışarıda yürümediğim için sıkıntı olmuyor
iron woman lık ister :))Yani. Arabaya binip kapali bir mekana gecilecekse cikincada arabaya binilecekse tabiki insan üşümez ama yuruyuşe giderken etek giyip o sogukta donmamak düşünduruyor.Saglam bunye lazim.
özel jet le gidiyorum işemerakımı mazur görün dışarda yürümüyorsunuz, koşuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?