- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 103
- 36
Beddua etmek bana yakışmaz giy istediğini banane ben sadece ülkenin zihniyeti kötü insanlarla dolu olduğunu demek istedim farkindaysaniz
aynen fark ettik, çocuk, hayvan, kadın, erkek damacana,ördek,araba tecavüzcüsü kaynayan ülkede; istediğini giyen masum kadınları suçluyorsunuz, zihniyetiniz ve vicdanınız pırıl pırıl güle güle kullanın.Beddua etmek bana yakışmaz giy istediğini banane ben sadece ülkenin zihniyeti kötü insanlarla dolu olduğunu demek istedim farkindaysaniz
ooo çevir kazı yanmasın, diyorsun. aptal mı var karşında, gayet de mini etek giyerseniz tecavüzü hak ediyorsunuz, dedin. ülkenin zihniyeti kötü insanlarına bir örnek de sensin.Beddua etmek bana yakışmaz giy istediğini banane ben sadece ülkenin zihniyeti kötü insanlarla dolu olduğunu demek istedim farkindaysaniz
Siz kirmadiniz ben ayip etmisim şöyle bir düşününce cok hak verdim. Kisa boyluyum diz üstü cizme hic yakışmaz ama mini etek altina diz üstü cizme giyen kadınlarda cok hos duruyor ben giyemiyorum. Bana da bu sekilde soylense hos olmazdi. Empati yaptim kötüymüş. Tekrardan kusuruma bakmayin:)Yok estağfurullah olur mu, sadece düzeltmek istedim kırdıysam ben de özür dilerim..
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Yağ var bir kere depoladım o yağları nasıl üşüyeyim
Senin gibi insanları da gerçekten Allah ıslah etsin, zavallı. Sokakta, evinde tecavüze uğrayan, öldürülen kaç tane tesettürlü kadın haberi gösteririm sana onlar da mı "orasını burasını açtı"? O ölmüş kadınların namusuna attığınız iftiralar gün gelir sizi vurur. Lafınızı bilin de konuşun. Sorsan Allah korkun vardır, korkusu olan insan şu lafları diyemez. Ben yine de senin gibi değilim, Allah sana göstermesin bu dediklerini.
Yok yok guzeldi hosuma gittiniye kiz eskiden külotmu vardi tangami vardi özümüze dönelim. Bunu ben dediysem dünyanın sonu geldi demektir
Bu kadin aklima geldi ama ismini animsayamadim bir turlu, tesekkurler Astoria.Fatma Nur Çelik'ten utan. Evine internet bağlayacağız diye gelen, kafayı iki yıldır kıza takmış bir sapık tarafından tecavüz edilip katledilerek öldürüldü. Kafayı takma sebebini de söyleyeyim mi sana? Askerdeyken yanlış numara çevirmiş, Fatma Nur'la konuşunca kızın sesini duyup kafaya takmış ruh hastası. Tesettürlüydü, o da mı orasını burasını açtı? Al sana haberi, belki okur da utanırsın. S serkubra
http://www.haberturk.com/gundem/haber/795992-yanlis-numarayla-gelen-olum
Ben g¤tüm acik istiklâl caddesinde gezdim sabahlara kadar hic tecavüze uğramadım. Tecavüz kadının suçu değil !!!Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Kuduran her turlu kuduruyor. Damacana nin bacaklari mi var ? Bu ulkede hayvanlara tecavuz ediliyor farkinda misiniz hanimefendi.
Bu kadin aklima geldi ama ismini animsayamadim bir turlu, tesekkurler Astoria.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?