Kış günü bacak şov yapanlar

Ekşi'yi foruma çevirmediniz mi zaten, daha ne buralarda takılıyorsunuz acaba?

Aynı başlığı orda da açabilirsiniz.
Aynen baslik da buldum hatta:
Kis gunu sort giyen kadinin amaci
Orada senin gibi les zihniyetli erkekler var konu sahibi, sabaha kadar cucuk beyinlerinizle analizler yaparsiniz.

Yahu uğraşma. Ne kapalı ne açık, bunların derdi erkeği aklamak.
Kocası yaptığında tükürülecek birilerini bulmak...

Ne demek bu? Lütfen bu zihniyette olan herkes kendine gelsin, insanlar kıyafetlerine göre yargılanamaz kimsenin haddine değil.Biz kadınlar da eğer " açık kıyafet giyersek tabi erkekler zihniyetini bozar, hakkıdır erkektir yapar !"dersek bizim ilerde dünyaya gelecek olan kızlarımız napacak bana söyler misiniz? Gün geçtikçe zaten hayatta kalmamız zorlaşıyor iyice zorlaştırmayın sizlerde

Beddua etmek bana yakışmaz giy istediğini banane ben sadece ülkenin zihniyeti kötü insanlarla dolu olduğunu demek istedim farkindaysaniz

ülkeyi zihniyeti kötü insanlarla dolduran onları yetiştirenlerdir.
bir anne oğluna sizin dediklerinizi derse o oğlan kendinde hak görür tecavüzü.
azıcık kendinize, cinsiyetinize saygınız olsun..

İşte sizin gibilerin yetiştireceği erkek çocuklardan oluyor asıl tecavüzcü..

Yahu uğraşma. Ne kapalı ne açık, bunların derdi erkeği aklamak.
Kocası yaptığında tükürülecek birilerini bulmak...

Ondan değil, Allah korusun başına böyle bir tecavüz/taciz olayı gelse onu hiçbir erkek savunmayacak. Yine savunacak olan bizleriz. Kanıma dokunuyor böyle kadınlar.

Allah seni kahretsin!

Köpeğe tecavüz eden o. Çocukları geldi aklıma. Acaba uçkuru aklına gelmesin diye köpeklere çarşaf mi giydirsek ya da Allah tüm sapık zihniyetli pislikleri helak etsede sağlıklı düşünceleri olan insanlar rahat rahat yaşasa.
Lütfen çocuklarınızı düzgün yetiştirin. Tecavüz kapanmakla önlenseydi İran gibi ülkelerde hiç yasanmazdı.

Ondan değil, Allah korusun başına böyle bir tecavüz/taciz olayı gelse onu hiçbir erkek savunmayacak. Yine savunacak olan bizleriz. Kanıma dokunuyor böyle kadınlar.
İşte o zaman dank edecek.
Yine de bu dediklerine rağmen var gücüyle arkasında olacak Kadınlar.
Bakın o haberi hatırlayan bir tane erkek bulamayız, ki kapısının önünde orayı burayı gözlerken ki hali gözümün önünde.

Ümraniye’de öldürülen zavallı kadının can çekişmesi, hangisi hatırlayacak...

Yazık bunlara yazık...

Evet evet kadınlar yüzünden her şey ortaya çıkıyor mesela senin gibi kadınlar yüzünden çıkıyor, anne oluyorlar pis zihniyette çocuk yetiştiriyorlar sonra da suçu kadınlara atıyorlar ama haklısın tabi senin gibi kadınlar yüzünden çıkıyor her pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…