Sen kudurtma olur muArkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Yanlış anlamayın, çarpık bacaklı bir kadın olarak bir söylediğinizi küçük düşürücü buldum.Carpik bacaklilar kiskanmis
Pess Allah ıslah etsin ne denir başkaArkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Biz ölmüşüz aglayanimiz yok canimutanmasak paçalı don giyicez
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Butun yorumlari okudum pacali guzeldi beehBiz ölmüşüz aglayanimiz yok canimutanmasak paçalı don giyicez
Söylemek istediğim şey şu burayı takip edenlere. Burdaki kadınların zihniyetleri çok farklı olabilir. Herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Herkesin yorumunu boşuna kızarak falan okuyup kafayı yormamak lazım. Hakaretler, kabalıkların binlercesi. Sadece önem verilen kişilerin yorumları dikkate alınmalı.
merhabalar ,
Kafama takılan bir konu oldu. Başka fikirler de almak istediğim için yazıyorum. Ben bekar bir bayanım. Etrafımda 23-24 yaşında arkadaşlar var gözlemlediğim. Bir arkadaş grubu daha doğrusu. Daha 2 aydır birbirini tanıyan ve bizim yanımızda herkesle nasıl konuşuyolarsa birbirleriyle öyle konuşan iki arkadaş sevgili imiş. Aileleri tanıştırmışlar falan. Ben 2 ayda nasıl bu kadar ilerlenebileceğini anlayamıyorum. Güzdüzleyin hiçbir şekilde kendilerini belli etmeyen birileri olarak el atından bi anda aile tanışmasına varıncaya kadar ilerlenmesi çok çok acayibime gidiyor. Yeni nesil mi böyle.? Ben mi garip düşünüyorum. Çözemedim gitti valla bu kadın erkek ilişkilerini.
“Bu ne cesaret yarabbi, seni tanımak istiyorum yiğidim”Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Allah seni kahretsin, zihniyeti pis, yobaz seni. senin gibiler oldukça zaten kadınlar tecavüze de tacize de uğrar. ben istediğimi giyerim anladın mı, istediğimi ama hiç kimse bana giydiğim kıyafetten dolayı kendinde bir şey yapmayı hak göremez.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
cehalet ne güzel ya her şeyi biliyorsun.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Oooooo beyine gelArkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Ağırlık yapmıyor mu ?
O kafayı taşımak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?