Kış günü bacak şov yapanlar

Sen kudurtma olur mu

Valla ben bakarım off bacağa bak şeklinde değilde oha bu soğukta bacağa bak şeklinde :)) hatta kocamada gösteririm. Sonra kanadalı heralde der güleriz. Millet bacağını şov yapmak iÇin açıyorsa bizde seyirci oluruz sapık değil.

Pess Allah ıslah etsin ne denir başka

Ring ring, 2018 arıyor açın isterseniz.

Bu da başka bir konundan burada da milletin flörtüne sevgilisine takmışsın. Açıkça yazacağım "manitasızlık" başına vurmuş senin. Kusura bakma.

“Bu ne cesaret yarabbi, seni tanımak istiyorum yiğidim”

Saldıran tecavüzcüleri savunuyor wowowowow

Kuduran her turlu kuduruyor. Damacana nin bacaklari mi var ? Bu ulkede hayvanlara tecavuz ediliyor farkinda misiniz hanimefendi.

Ağırlık yapmıyor mu ?
O kafayı taşımak.

Allah seni kahretsin, zihniyeti pis, yobaz seni. senin gibiler oldukça zaten kadınlar tecavüze de tacize de uğrar. ben istediğimi giyerim anladın mı, istediğimi ama hiç kimse bana giydiğim kıyafetten dolayı kendinde bir şey yapmayı hak göremez.

Herkez degil herkes. Sen once Turkce yazmayi ogren de edep dersin eksik kalsin..

cehalet ne güzel ya her şeyi biliyorsun.

Oooooo beyine gel kelimeler kifayetsiz kaldı pes nasıl bu kadar cahil kalabildiniz bilgi iletişim çağinda tebrik ediyorum sizi ve sizin gibileri umarım soyunuz tükenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…