- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi Renas miran
-
ay heryerde onlar heryeryerdeeeee burunlarını sokmadıkarı yer yok. bacım kış hazırlığı ne ki nerdeyse şeye bile karışcak yüz bulsa töbe bismillahBie kvsever dahadomatis biber konusuna kv nerden karıştırdın kız, patlıcan nasıl yapılıyor ararken kvye rast geldim yine
Buyrun gelin hep bir elden sizede yapalımPffffffff oraya gelir yerim hepsini
Ooohh ne güzell.ben de yaptım bir şeyler.görünce kuduracakeşim de beğendi biberi tadımlık attım güzel oldu gecen yıl kv yapmıstı bı kılo acuı bıber koyduyennmedı bu yıl ben yaptım o yapmadan herseyımı yaptım
Icinde bakteri uruyormus galiba. Onlar da pek kontrol etmemisler kokusunu falan. Ayni aileden 5 kisiydi yanlis hatirlamiyorsam.Oha nasil öldülersok oldum
Babagannuc da olur kiymali hemi dePatlican buzluga konur hem de cok guzel olur. Parlicanlari kozleyip soyun posetlere koyup buzluga atin. Kullanicaginiz zaman cikarin cozulmesinii bekleyin ya da mikro dalgada cozdurun. Zeytin yagi sari.sak ve limonla harika salatasi olur. Begendi yaparken de kullanabilirsiniz. Hatta mayonezli yogurtlu salatasi da olur cok da guzel olur. Biz yillardir buzluga atariz patlicani.
Neye güldü nasıl yapacagini bilmediginemi :)Pazarda sordum kadın güldü bana. :) Utandım bende . tamaam ağızlar aşağı bakacak :)
Sen ban yiye yiye cok kıskanç olmussunYapan arkadaşlar var konularıda var konunun yeri burasımı maşşallah 23 sayfa olmuş biz sağlıkla ilgili bişey açsak hemen kapatılır
Banane kapatilsın bananeSen ban yiye yiye cok kıskanç olmussun
"Nasıl kuratacağım" dedim "bayaa "dedi. yani nasıl dedim güldü. :)Neye güldü nasıl yapacagini bilmediginemi :)
Bizimki görünce biz yapamadık demekki dediOoohh ne güzell.ben de yaptım bir şeyler.görünce kuduracak
O ne demek,anlamadım.yani beni begenmiyor musun mu diyor?Bizimki görünce biz yapamadık demekki dedi
Valla ben 3 aydır Güneydoğu da yaşıyorum. Kurak bi bölge. Burada bile en az 1 haftada kuruyor. Benim kV iki hafta terasta çamaşır iplerindr bekletti de anca oldu. Sizinki ada yani nem var. 2 günde mümkün değil.Peki istanbulda hıc kurumaz bozulur mu yoksa gec mı kurur ?
Merhaba arkadaşlar kış için hazırlık yapmaya başlayan var mı neler yaptınız neler yapabiliriz ben daha yeni başlıcam konserve falan yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?