Kisa boylu mu ne?

1. 70 hocam, uygun mudur

Neden gözünde minyon canlandim acaba

Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine

insanın gözünün yükseklerde olmasıyla sevgilisinin boyunun uzunluğu arasındaki bağlantıyı tek cümle ile özetleyebilir misin?

Buradaki tartışma bir erkek için saç baş yolmalı kavgalara benzemiş .Biri uzun erkekler bizi tercih ediyor demiş ,diğeri kıvrımlı kadinlara bakıyor onlar demiş. Ülkede erkek kıtlığı mi var ,ne bu çekişme ? Ayrıca seçenler olalım kadınlar olarak ,seçilenler değil. İyi günler.

Valla kilom 92 den 63 e düştü ama sen bilirsin ahahaha

kadınların koruma içgüdülerinden dolayı uzun erkeklere yatkınlığı ayrı bir şey 30 küsür yaşında kadının ille de uzun olsun diye tutturması ayrı bir şey 35'den sonra doğurganlık düşüyor bu da erkekleri daha genç kadınlarla olmaya itiyor o kadar araştırırken bunu unutmuşsunuz herhalde yazık.
bu kadar isteyen bulsaymış zamanında diyorum kadın düşmanlığı ne alaka? bunu anca bir erkek mi diyebilir? siz erkekleri nasıl konumlandırıyorsunuz yahu? hiç bir yakın erkek dostunuz arkadaşınız olmadı? nasıl sosyal yaşamlarınız var? erkeklerin hepsi de kadın düşmanı değil dediğiniz gibi çok şükür yoksa herkese kadın düşmanı demekten kadın dostu kalmadı sayenizde. şu sokakta bir hemcimizi dövseler kimse gidip ayırmaz sonra başıma bir iş gelir diye.

ülkenize olan cehalette gözümü yaşarttı değil 24 19-20 yaşlarında koşa koşa evlenen pek çok kız var. evlilik yaşı 30'a dayanırken gençken okumayıp etmeyip koşa koşa kocaya giden bir yığın da var. gidin biraz ülkenizi araştırın belli ki kısıtlı bir çevrede yaşıyorsun açıyı genişlet.

Ne sig bir bakis aciniz var. Her konuda ayni seyleri yazip yazip duruyorsunuz. Amaciniz ne gercekten?

Beni de çıtı pıtı, minyon bir hatun olarak hayal eden bir üyeyi hayal kırıklığına uğratmışım bir topikte yazmıştı, o aklıma geldi

insanın gözünün yükseklerde olmasıyla sevgilisinin boyunun uzunluğu arasındaki bağlantıyı tek cümle ile özetleyebilir misin?
Daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama adamın boyu ne kadar uzunsa kadın o kadar yukarı bakar. Yani gözü yükseklerde olur.

Şu köşede bayılabilirsiniz, ortam soğuduysa battaniye de var, tşk

Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine
ben de 1.57 yim.uzun da kocam var.sassy nin yakasını bırak da az da benle uğraş.bak vallahi kızmammmmm sanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…