- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Summer-girl
-
1. 70 hocam, uygun mudurYaban boy versene, merak ettim. Ülen niye benim hayalimde minyon kadın olarak canlandın acaba?
Yanlış anlamayın üyeleri öyle hayal etmiyorum ahajdha işte yorumlar konular, aklımda bi karakter canlanıyor fizik-yüz de canlanıyor filan.
Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine
Boyu asla önemsemiyorum dersem yalan olur ama ben de pek uzun değilim karakteri iyiyse sorun etmiyorum :)Sevgili oldugunuza gore sorun etmediniz siz boyu.
1. 70 hocam, uygun mudur
Neden gözünde minyon canlandim acaba
Neyse biz uzun boylu onlar da at gibi ve kadinsi olmadigimizi ogrenmis olduk
OooovvvYa senin gibi evli bekar ayırt etmeyen birinin kimseyi kapamamiş olması ilahi adalet midir nedir, bilemedim.
At gibiye doyduk bugün Gangsta sağolasın.Maşallah at gibi karısınız hanfendi.
Bilmem ki niye minyon canlandın, öyle oluşturmuş kafa
Valla kilom 92 den 63 e düştü ama sen bilirsin ahahahaEnini yazmayı unutmuşsun tirsi. Boyunu yazmış ama kilonu eş geçmişsin kıyamam.
Sende de varmış baya ego yani, arkadaşa bilenmeden önce boyunla beraber kilonu da yazsaydın da biz de senin adına karar verseydik mükemmel zayıf erkekleri hakediyor musun diye.
Adamlara üzüldüm şimdi bak, senden zayıf olan adamlar mükemmel kadın profili ile cinsellik yaşayamadığı için hakikaten çok üzücü buldum durumu :)
İnşallah eninden de kilo verir de mükemmel erkek profilinle daha rahat seks yaparsın, amin.
Elle tutulur bir boyun var evet ama elle tutulur kilonu da deseydin keşke agsvavvs
Valla kilom 92 den 63 e düştü ama sen bilirsin ahahaha
hicbi kadin icinde bu kadar kadin dusmanligi beslemez, kabak gibi erkeksin cok belli oluyor. neyse.
konu disi yorum yapiyosunuz zaten. kadin uzun erkek istiyor, isteyebilir. herkesin begendigi tip farklidir. ki kadinlar genelde korunma ihtiyaci icgudusunden dolayi uzun erkeklere daha cok meyilliler, bilimle kanitlanmis bi sey bu. git arastir. konuyu da alakasiz seylerle (yas ne alaka erkekler ne alaka) mesgul etme .
ayrica 24 gibi evlenen hatunlar nerde evlilik yasi zaten 30a dayanmis ne anlatiyorsun 2021den selamlar 1980de yasiyor gibisin.
kadınların koruma içgüdülerinden dolayı uzun erkeklere yatkınlığı ayrı bir şey 30 küsür yaşında kadının ille de uzun olsun diye tutturması ayrı bir şey 35'den sonra doğurganlık düşüyor bu da erkekleri daha genç kadınlarla olmaya itiyor o kadar araştırırken bunu unutmuşsunuz herhalde yazık.
bu kadar isteyen bulsaymış zamanında diyorum kadın düşmanlığı ne alaka? bunu anca bir erkek mi diyebilir? siz erkekleri nasıl konumlandırıyorsunuz yahu? hiç bir yakın erkek dostunuz arkadaşınız olmadı? nasıl sosyal yaşamlarınız var? erkeklerin hepsi de kadın düşmanı değil dediğiniz gibi çok şükür yoksa herkese kadın düşmanı demekten kadın dostu kalmadı sayenizde. şu sokakta bir hemcimizi dövseler kimse gidip ayırmaz sonra başıma bir iş gelir diye.
ülkenize olan cehalette gözümü yaşarttı değil 24 19-20 yaşlarında koşa koşa evlenen pek çok kız var. evlilik yaşı 30'a dayanırken gençken okumayıp etmeyip koşa koşa kocaya giden bir yığın da var. gidin biraz ülkenizi araştırın belli ki kısıtlı bir çevrede yaşıyorsun açıyı genişlet.
Ay ne bilim sülalem çok uzun175 boy kisa mi oluyor ki ya?
Bence ideal. Allah mesut etsin
Ay ne bilim sülalem çok uzunbabaannem 178 diyim. Babam iki metre.
Beni de çıtı pıtı, minyon bir hatun olarak hayal eden bir üyeyi hayal kırıklığına uğratmışım bir topikte yazmıştı, o aklıma geldiYaban boy versene, merak ettim. Ülen niye benim hayalimde minyon kadın olarak canlandın acaba?
Yanlış anlamayın üyeleri öyle hayal etmiyorum ahajdha işte yorumlar konular, aklımda bi karakter canlanıyor fizik-yüz de canlanıyor filan.
Nasıl yani öyle değil misin zatenBeni de çıtı pıtı, minyon bir hatun olarak hayal eden bir üyeyi hayal kırıklığına uğratmışım bir topikte yazmıştı, o aklıma geldi
Daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama adamın boyu ne kadar uzunsa kadın o kadar yukarı bakar. Yani gözü yükseklerde olur.insanın gözünün yükseklerde olmasıyla sevgilisinin boyunun uzunluğu arasındaki bağlantıyı tek cümle ile özetleyebilir misin?
Boydan foto isteyenler vardı, kadraja sığmıyorum diyemedimNasıl yani öyle değil misin zaten
ben de 1.57 yim.uzun da kocam var.sassy nin yakasını bırak da az da benle uğraş.bak vallahi kızmammmmm sanaaaaaOna lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?