- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Beni de çıtı pıtı, minyon bir hatun olarak hayal eden bir üyeyi hayal kırıklığına uğratmışım bir topikte yazmıştı, o aklıma geldi
ben senin daima marstan gelen bir kadın olduğunu düşünmüşümdürrrrBeni minyon hayal eden var mı ki, en azından hayal eden? Biriniz de beni hayal edin ya.
Ya naptın böyleEnini yazmayı unutmuşsun tirsi. Boyunu yazmış ama kilonu eş geçmişsin kıyamam.
Sende de varmış baya ego yani, arkadaşa bilenmeden önce boyunla beraber kilonu da yazsaydın da biz de senin adına karar verseydik mükemmel zayıf erkekleri hakediyor musun diye.
Adamlara üzüldüm şimdi bak, senden zayıf olan adamlar mükemmel kadın profili ile cinsellik yaşayamadığı için hakikaten çok üzücü buldum durumu :)
İnşallah eninden de kilo verir de mükemmel erkek profilinle daha rahat seks yaparsın, amin.
Elle tutulur bir boyun var evet ama elle tutulur kilonu da deseydin keşke agsvavvs
Öyle bir yazmışsın ki biri de beni hayal etsin istedimBeni minyon hayal eden var mı ki, en azından hayal eden? Biriniz de beni hayal edin ya.
Ohoo omzu geniş olsun dersen evde kalırsın daha çok ağlarsın (!) akdklfştiyBen de 176yim ama 170 bi adamla evlenirim. Yalniz genis omuzlu olsun hahaha
evde kalmak deyimi de ayrı bir olay zatennn.annem zamanlarında kız kurusu deyimi de varmışşş evlerden ırakkkk nitelemelere bakkkkkOhoo omzu geniş olsun dersen evde kalırsın daha çok ağlarsın (!) akdklfştiy
Önceki nickin neydi, belki hayal etmişizdir de tanıyamıyoruzdurBeni minyon hayal eden var mı ki, en azından hayal eden? Biriniz de beni hayal edin ya.
Ohoo omzu geniş olsun dersen evde kalırsın daha çok ağlarsın (!) akdklfştiy
evde kalmak deyimi de ayrı bir olay zatennn.annem zamanlarında kız kurusu deyimi de varmışşş evlerden ırakkkk nitelemelere bakkkkk
Ya ama gerçekten adam uzun olunca yukarı bakıyorsunDaha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama adamın boyu ne kadar uzunsa kadın o kadar yukarı bakar. Yani gözü yükseklerde olur.
Şu köşede bayılabilirsiniz, ortam soğuduysa battaniye de var, tşk
Bir arkadaşımın yaşadığı olay aklıma geldi.20 yıl oldu.o zaman 20 yaşında falan..internette biriyle tanışmış,buluşmaya gitmiş.başlamış beklemeye otobüs durağında..sonra birisi ona seslenmiş.kafasını çevirmiş ,bakmış bakmış kimse yok..sonra aşağı bakmış..Hepsine baktim. Kisa boylu duruyor. Basima agrilar giriyor.
Beni de çıtı pıtı, minyon bir hatun olarak hayal eden bir üyeyi hayal kırıklığına uğratmışım bir topikte yazmıştı, o aklıma geldi
sayfalarcaaaa amma yazışmışsınızzzz.çekilin yahuuuuu en uzun kadın da benimm en güzel kadın da benimmm her şeyi hakeden kadın da benimmmmmm.dağılabilirizzzzzzAa ben de öyle hayal ettim hep.
ben senin daima marstan gelen bir kadın olduğunu düşünmüşümdürrrr
sayfalarcaaaa amma yazışmışsınızzzz.çekilin yahuuuuu en uzun kadın da benimm en güzel kadın da benimmm her şeyi hakeden kadın da benimmmmmm.dağılabilirizzzzzz
bir yerlerden güzel olduğuna dair duyum almıştımmm.napıyımm kıskançlıktannn bari aynı gezegen de yaşamazsak rakip te olmayız diye şeyettiydimmmmYeşil mi hayal ettin beni naptın?
Zirvedeki yalnızlık diyosun :))Ya ama gerçekten adam uzun olunca yukarı bakıyorsun. Sevgilimle aynı boyda olmaya ve kız arkadaş grubumda da hep en uzun kız olmaya o kadar alıştım ki yolda uzun boylu adam görünce yukarılara bakmak tuhaf geliyor. Son sevgilimde de öyle hissetmiştim, bana ağaç gibi geliyor uzun boylu erkekler Hava nasıl oralarda diyesim geliyor
Önceki nickin neydi, belki hayal etmişizdir de tanıyamıyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?