Kisa boylu mu ne?

Ya naptın böyle Dövsen daha iyiymiş

Ohoo omzu geniş olsun dersen evde kalırsın daha çok ağlarsın (!) akdklfştiy
evde kalmak deyimi de ayrı bir olay zatennn.annem zamanlarında kız kurusu deyimi de varmışşş evlerden ırakkkk nitelemelere bakkkkk

Daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama adamın boyu ne kadar uzunsa kadın o kadar yukarı bakar. Yani gözü yükseklerde olur.

Şu köşede bayılabilirsiniz, ortam soğuduysa battaniye de var, tşk
Ya ama gerçekten adam uzun olunca yukarı bakıyorsun . Sevgilimle aynı boyda olmaya ve kız arkadaş grubumda da hep en uzun kız olmaya o kadar alıştım ki yolda uzun boylu adam görünce yukarılara bakmak tuhaf geliyor. Son sevgilimde de öyle hissetmiştim, bana ağaç gibi geliyor uzun boylu erkekler Hava nasıl oralarda diyesim geliyor

Hepsine baktim. Kisa boylu duruyor. Basima agrilar giriyor.
Bir arkadaşımın yaşadığı olay aklıma geldi.20 yıl oldu.o zaman 20 yaşında falan..internette biriyle tanışmış,buluşmaya gitmiş.başlamış beklemeye otobüs durağında..sonra birisi ona seslenmiş.kafasını çevirmiş ,bakmış bakmış kimse yok..sonra aşağı bakmış.. konuştuğu adam...kız 165 boyunca adam da 150 falan herhalde..o kadar kisa yani başlamadan bitmiş..

Zirvedeki yalnızlık diyosun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…