- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Evet basket iyi fikircocuk surada kendi ike alakali yazilanlari okusa ne yapar acaba?? Cocuklari yaptirdik kk olarak baskete bile yolladik
Boya takılmayı çok mantıksız buluyorum her şey istediğiniz gibiyken üstelik. Ki sizin de boyunuz uzun değil yani sizden uzunsa mesele nedir anlamadım
Asıl sorun sadece bu mu bi de? Mesela uzak mesafe de büyük sorun bence
Karsilikli anlasiyorsaniz ne alaBir proje nedeniyle yurt disinda. Sonbaharda donecek.
Sanmıyorum ya erkeklerde 1.75 bile çok kısa duruyor fotoğraflarda. Çocuk Türk mü?
Erkekler için boy o kadar da önemli değil bence
Sizden kısa değilse sorun yok:) tabi sorunu sadece boy olarak görüyorsaniz..
Sorarsanız buraya yazın çok merak ettim
Sosyal medya fotoğraflarında yanlarında başka insanlar olan fotoğraflar var mı? Ya da bir kapının önünde falan durduğu bir foto varsa, kapıların boyları standart oliyor aşağı yukarı kaç cm anlaşılır aslında :) etrafındaki objelere insanlara bakarak bir tahminde bulunulabilir
Benim boy takıntım yok ama boy takıntısı olanları da garipsemiyorum. Herkesin kriterleri farklı sonuçta. Fiziksel anlamda size çekici gelmeyen biriyle olmaz bu işler.
Fotoğraflarda yanındaki insanlara bakarak kısa olduğunu düşündüyseniz yanılıyor da olabilirsiniz. Adam başka ülkedeymiş. Yanındakiler çok uzun olabilir.
Hollandalıların normali 185-190 mesela. E adam 175 ise minicik durması normal.
Karsilikli anlasiyorsaniz ne ala
Erkegin yakisiklisi uzun boylusu olmaz serserisi olur efendisi olur bir Dilber koçarsalanli ata sözuBu aralar biriyle gorusuyorum. Profesyonel bir platformda tanistik, facebook'ta eklestik. Tipi, kariyeri, yazismalari falan uygun. Adam yurt disinda ve ancak yazin buraya geldiginde yuz yuze gorusebiliriz.
Her sey iyi de ben bir seye takildim. Boyu kisa gibi. Uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum ben halbuki. Illa ki bir puruz cikacak zaten.
Ben kisa (1.63), o kisa, ne olurdu uzun olsa?
Sosyal medya fotoğraflarında yanlarında başka insanlar olan fotoğraflar var mı? Ya da bir kapının önünde falan durduğu bir foto varsa, kapıların boyları standart oliyor aşağı yukarı kaç cm anlaşılır aslında :) etrafındaki objelere insanlara bakarak bir tahminde bulunulabilir
Sizde kısasınız napalımsandim ki boyun en az 1.70
Birkaç tane arkadaşım var aynı boyda oldukları erkeklerle evliler. Kendileri de maksimum 1.65tir yani maksimum. Topuklu giyememek dışında bir dezavantajını duymadım kısa boylu erkeklerin.
Hoşlan hoşlan ama hobi olarak hoşlan şaka şaka olabilir tabi ama sırf boyu yuzunden de iyi birini reddetme benceAsk olsun. Uzun boylu erkeklerden niye hoslanmayayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?