Kisa boylu mu ne?

Benim boy takıntım yok ama boy takıntısı olanları da garipsemiyorum. Herkesin kriterleri farklı sonuçta. Fiziksel anlamda size çekici gelmeyen biriyle olmaz bu işler.

Fotoğraflarda yanındaki insanlara bakarak kısa olduğunu düşündüyseniz yanılıyor da olabilirsiniz. Adam başka ülkedeymiş. Yanındakiler çok uzun olabilir.
Hollandalıların normali 185-190 mesela. E adam 175 ise minicik durması normal.

Sosyal medya fotoğraflarında yanlarında başka insanlar olan fotoğraflar var mı? Ya da bir kapının önünde falan durduğu bir foto varsa, kapıların boyları standart oliyor aşağı yukarı kaç cm anlaşılır aslında :) etrafındaki objelere insanlara bakarak bir tahminde bulunulabilir

Evet, yanindakileri de dikkate aldim ama uyluk kismi da kisa duruyor.

Birkaç tane arkadaşım var aynı boyda oldukları erkeklerle evliler. Kendileri de maksimum 1.65tir yani maksimum. Topuklu giyememek dışında bir dezavantajını duymadım kısa boylu erkeklerin.

Erkegin yakisiklisi uzun boylusu olmaz serserisi olur efendisi olur bir Dilber koçarsalanli ata sözu

Hepsine baktim. Kisa boylu duruyor. Basima agrilar giriyor.

Boyum sizden uzun esime kadar nedense hep benden bir tık uzun erkeklerle ciktım kısalardı hala hoşlasirım nedense eşim 1.83 aslinda bizim soya göre bence kısa ama çokda önemli değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…