- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Malice Salad Fingers altyazıları için sana nasıl teşekkür etsem azdır. hem bu diziyi senin sayende öğrendim ,hemde zorlanmadan türkçe altyazıyla senin sayende izleyeceğim. çok ama çok incesin teşekkür ediyorum bu diziyi keşveden herkeste sana teşekkür edecektr eminim :))
pamuk prenses kısa filmini koy bence tatlım. uyarı yazarsın +18 müstehcen sahneler bulunur diye :)
Salad Fingers izledim sonunda :)
aksanıyla , çizimiyle tam olarak rahatsız edici ve mükkemmel animasyon. herkese izlettirmeliyim bunu...
yaşasınnn :lepi: salad fingers'ın çıkış hikayesi de şöyle diye biliyorum, bir gün david firth asidi öyle fazla kaçırır ki halüsiyasyonunda bu karakteri yaratır millet de beğenince çekip çekip yazmaya devam eder.. zaten salad fingers'ı seslendiren de kafası kıyakken bizzat kendisi. ama uyuşturucu çok kötü bişey tabi, siz bunları evde denemeyin :1ninca:
prensesin.uykusu , paylaşım için teşekkürler kaydirigubbakcemile5 kısa filmleri keşfediyorum bu topik sayesinde , facebook ta bazen paylaşımlarda rastlarsam izlerdim sadece, az önce vincent'ı izledim, cok hoşuma gittiii, diğer paylaştıklarınızı da izliycem uygun vakitte kaydirigubbakcemile2
ilk türk filmimiz de benden olsun.. The Resurrection yönetmen: Halit Atkı
[youtube]snhEFMyPajY[/youtube]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?