Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

arkadaşlar pamuk prenses diye bir kısa film var türk yapımı, erkan can oynuyor. burada paylaşmayayım bir hayli müstehcen ama siz bulup izleyin bi ara a.s

Malice Salad Fingers altyazıları için sana nasıl teşekkür etsem azdır. hem bu diziyi senin sayende öğrendim ,hemde zorlanmadan türkçe altyazıyla senin sayende izleyeceğim. çok ama çok incesin teşekkür ediyorum bu diziyi keşfeden herkeste sana teşekkür edecektr eminim :))

pamuk prenses kısa filmini koy bence tatlım. uyarı yazarsın +18 müstehcen sahneler bulunur diye :)

Son düzenleme:
Jack-Jack Attack (2005)

Ana Tür : Animasyon
Alt Türler : Animasyon Kısa Film Macera Aile
Yönetmenler : Brad Bird
Senaristler : Brad Bird Teddy Newton Mark Andrews Rob Gibbs BoscoNg
Yapım : ABD
Süresi : 0sa.5dk.

Konusu:

The Parr's baby Jack-Jack is thought to be normal, not having any super-powers like his parents or siblings. But when an outsider is hired to watch him, Jack-Jack shows his true potential.

[youtube]Z1QNCB-Iy-E[/youtube]

uyumlu altyazısı : http://divxplanet.com/sub/s/29116/Jack-Jack-Attack.html

aiy rica ederim tatlım ne dimek yaa benim için en büyük mutluluk salad fingersın başkaları tarafından da keşfedilmesi olur asıl ben sana teşkür ederim zemuszemus ben şimdi daha önce bu sitede küfürlü bişey görmediğim için şimdi tutup küfürlü video koyarsam beni naaparlar diye bi düşündüm, sonra vazgeçtim gamyoncuiremsu çok güzel filmler biliyorum işte ama argo çok var içinde, en iyisi dediğin gibi +18 küfür ve şiddet içerir yazayım kırmızıyla hihoyyyt

UYARI: BİRAZDAN İZLEYECEĞİNİZ FİLM AĞIR ŞEKİLDE KÜFÜR VE ŞİDDET İÇERMEKTEDİR. BİLGİNİZE.. sonra yok efendim çok pis konuşuyolar burası kadınlar kulubü çarşı küfüre karşı gibi laflar duymayalım:))yine bir türk yapımı kısa film ile karşınızdayım.. benim çok beğendiğim bir film bu, aynı zamanda sin city tadında çekimleri var.. iyi seyirler..
Camgöz-Kan ve Vanilya
Yönetmen : Alper Çağlar
Senaryo : Alper Çağlar
Işık : Ramazan Özer
Sanat Yönetmeni :Uğur Kıral
Ses Teknisyeni : Tolga Akdoğan
Storyboard : Emre Sirel
Yapımcılar : Arif Çağlar,Alper Çağlar,Mahmutcan Tarzı

OYUNCULAR

Can Emre
Emir Benderlioğlu
Türkü Hazer
Bengü Özdoğan
Nil Dostoğlu
Haldun Boysan

ÖZET

Karanlığın hüküm sürdüğü ölümcül İstanbul...

Zalimlerin gece gevrek kahkahalar attığı, acizlerin sessizce ağladığı her daim leş sokaklar. Bir avuç zoraki kahramanın kötülüğün ve adaletsizliğin binbir yüzüne karşı verdiği umutsuz mücadele. Burası "Tamu Öyküleri", burada kimse güvende değil.

Tamu Öyküleri dünyanın ve Türkiye'nin bizim bildiğimiz hali ile varolmadığı, alternatif bir gerçeklikte geçen bir dizi hikaye olarak tasarlanmış bir sinema serisi. Toplam 10 öyküden oluşacak olan serinin tamamlanan ilk bölümü, "Camgöz" aynı zamanda serinin stili ile ilgili bir pilot niteliğinde.Bu karanlık hikayenin tadını çıkarın.
[youtube]evBEvwEUecE[/youtube]

Salad Fingers izledim sonunda :)

aksanıyla , çizimiyle tam olarak rahatsız edici ve mükkemmel animasyon. herkese izlettirmeliyim bunu...

yaşasınnn :lepi: salad fingers'ın çıkış hikayesi de şöyle diye biliyorum, bir gün david firth asidi öyle fazla kaçırır ki halüsiyasyonunda bu karakteri yaratır millet de beğenince çekip çekip yazmaya devam eder.. zaten salad fingers'ı seslendiren de kafası kıyakken bizzat kendisi. ama uyuşturucu çok kötü bişey tabi, siz bunları evde denemeyin :1ninca:

evet ztn küçük çaplı bir araştırma yaptım... nasıl psikopat bir şey öyle. psikoloji bozar aksanına bayıldım . bütün gün taklidini yapıp duruyorum annem yeter artık dedi

"hello . I like rusty spoons , I like to touch team. The feeling of rust, agaisnt my salad finger , is almost orgasmic ! " :)))

Son düzenleme:
prensesin.uykusu , paylaşım için teşekkürler kaydirigubbakcemile5 kısa filmleri keşfediyorum bu topik sayesinde , facebook ta bazen paylaşımlarda rastlarsam izlerdim sadece, az önce vincent'ı izledim, cok hoşuma gittiii, diğer paylaştıklarınızı da izliycem uygun vakitte kaydirigubbakcemile2

beğenmene çok sevindim canım benim. izlediklerin hakkında yorumunu beklerim ,seninde keşfettiklerin olursa mutlaka paylaş opuyorumnanaktan

Geri's Game
(1997)
Geri'nin Oyunu

Alt Türler : Animasyon Kısa Film Komedi Dram Aile Fantastik
Yönetmenler : Jan Pinkava
Senaristler : Jan Pinkava
Süresi : 0sa.4dk.

Konusu:

Parkta kendi kendine satranç oynayan bir yaşlı adamın hikayesi.Pixar imzalı bu kısa film 1998 yılında En İyi Animasyon ödülünü aldı.Bunun yanında 7 festivalden daha ödülleri var.Ek bir bilgi olarak filmimizin sevimli başrol oyuncusu Geri daha sonra Toy Story 2'de oyuncak tamir eden yaşlı amca rolüyle filme konuk oyuncu olarak katıldığını da hatırlatalım.

[youtube]Kgg9Dn2ahlM[/youtube]

Destino
(2003)
Kader

Alt Türler : Animasyon Kısa Film
Yönetmenler : Dominique Monfery
Senaristler : Salvador Dalí John Hench
Yapım : Fransa ABD
Süresi : 0sa.7dk.

Konusu:

1945 yilinda, Walt Disney ve Salvador Dali, "Destino" adindaki kisa bir animasyon film icin biraraya geldiler. 8 aylik bir calisma sonrasinda, 1946'da produksiyon durduruldu. Bir kisim bu ayriligin Disney'in finansal problemleri yuzunden oldugunu iddia ederken, diger bir kisimda Disney ve Dali ortakliginin yag ve su gibi olmasi nedeniyle yurumedigini iddia etti. "Destino" nun orjinal fikri Armando Dominguez'in ispanyol baladindan ilham almisti ve bu kisa filmin aslinda "Fantasia" gibi muzikal bir derlemenin parcasi olarak kullanilmasi amaclanmisti. 50 yil boyunca "Destino" dan kalan tek sey, 18 saniyelik bir animasyon ve John Hench'in cizimleriydi. (Dali'nin orjinal portfolyosu, film hazirliklarinin basinda calinmisti.) Walt Disney 1966'da, Dali 1989'da oldu ve50 yil sonra Disney'in yegeni Roy Disney, "Fantasia 2000" uzerinde calisi rlarken "Destino" yu hayata gecirmeye karar verdi. Film 150 kadar cizim, Dali'nin bazi resimlerindeki ikonlanmis imgeleri, ve Maya'yla modellenmis bazi parcalari iceriyor. Filmde bir balerini ruya gibi surreal bir mekanda dans ederken izliyoruz. Oscar'a aday gosterilen ve bircok odul alan bu film, Turkiye'de de "İstanbul’da Bir Sürrealist: Salvador Dali" sergisinde de gosterildi.

[youtube]UzzZa5o1q5k[/youtube]

le cafe yi cok severim ben harika bisi :))
ama The Resurrection i sevemedim.. cok donuk geldi acikcasi.. yine de basarili.. ama bana hitap etmedi.

Kiwi! (2006)

Alt Türler : Animasyon Kısa Film Aksiyon Macera Komedi Dram Gerilim
Yönetmenler : Dony Permedi
Süresi : 0sa.3dk.

Konusu:

Youtube'da 2006 yılının en sevilen vidyosu ödülüne layık görülen bu kısa animasyon, hayalini gerçekleştirmek için imkansızı başaran Kiwi'nin öyküsünü anlatıyor...

[youtube]sdUUx5FdySs[/youtube]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…