Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

ya ben de oylesine gezerken kesfettim ama harika bisey demi kimin aklina gelir yani.. ben de hic bole bisey cikmasini beklemiyordum sahsen.

Son düzenleme:
ay ben de salad fingersa bayılırım. kahramanım o benim. eklediğiniz filmlere bakamadım arkadaşlar ama elinize sağlık. inşallah ilerde vaktim olursa bakacağım. ben de eklemek isterim bir iki şey.

"skhizein" için çok teşekkür ediyorum "prensesin.uykusuyum" arkadaşıma. Sıradışı ve yaratıcı bir senaryo olmuş. Paylaşımlarını merakla bekleyeceğim.

Fallen Artı ben eklemiştimmmmmm daha önceki sayfalarda var asminim hiç bakmıyorsun ki ne var ne yok diye :dilcikar:

Son düzenleme:
Kanojo To Kanojo No Neko / She and Her Cat / O ve Kedisi

Yönetmen : Makoto Shinkai
Senaryo : Makoto Shinkai

Genç bir kız yağmurlu bir günde bir kediyi sahiplenir. Zeki, güzel ve yalnızdır. Ve kedi ona aşık olur..
5 centimeters per second (saniyede 5 santimetre) isimli filmi ile tanınan shinkai makoto'nun erken dönem eserlerinden birisi. Bilgisayar destekli el çizimleriyle oluşturulmuş, tamamen siyah-beyaz, duygusal bir kısa metraj anime.

İzlemek İçin;

View Overstream: 'she and her cat'

aaa cok sevimli yaa..boshayallersmile

Fumiko’s Confession {2009} eh istelik olmus.. cok da sevmedim ama komik..

magic box zeki cocouuuukkk :)))

oktapodi coook guzel.. ama beyaz evler nerenin evleriydi ya hangi ulke orasi bilen var mi acep?

this side up guzeeel :))

alarm harika ya... izlerken uykum geldi o derece..

Father and Daughter

muzikler super...

kendisi de super... asik oldum buna resmen..

[youtube]BZ2An5BGgNs[/youtube]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…