- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
ay asmiiiiiiinnnnn the cat piano nasıl bişey öyle yaaa bayıldımm, tüylerim diken diken oldu adamın org çaldığı o kedi çığlıklarında. baylıyorum şöyle şiirsel anlatımlara, edgar poe ve tim burton karışımı bişey olmuş mükemmel tek kelimeyle!
edit: zilyon tane ödül almış zaten -.-
ya ben de oylesine gezerken kesfettim ama harika bisey demi kimin aklina gelir yani.. ben de hic bole bisey cikmasini beklemiyordum sahsen.
Fallen Art / Sztuka spadania
Ana Tür : Komedi
Alt Türler : Komedi Animasyon Kısa Film
Yönetmenler : Tomek Baginski
Senaristler : Tomek Baginski
Yapım : Polonya
Süresi : 0sa.6dk.
Ödüle doymayan 5 dk 45 saniyelik Tomek Baginski kısa filmi . baştan sona mükemmel , eleştirisel, komik . mutlaka kaçırmayın
web-site : Platige Image Presents: Fallen Art
[youtube]F7HMz1WKkso[/youtube]
sinan çetin- mutlu ol bu bir emirdir harika bir kısa film izlemenizi tavsiye ederim
bebegim geri sayfalarda kaldigi icin goremiyorum ben o yuzden yeniden ekliyorum kusura bakma..
Kanojo To Kanojo No Neko / She and Her Cat / O ve Kedisi
Yönetmen : Makoto Shinkai
Senaryo : Makoto Shinkai
Genç bir kız yağmurlu bir günde bir kediyi sahiplenir. Zeki, güzel ve yalnızdır. Ve kedi ona aşık olur..
5 centimeters per second (saniyede 5 santimetre) isimli filmi ile tanınan shinkai makoto'nun erken dönem eserlerinden birisi. Bilgisayar destekli el çizimleriyle oluşturulmuş, tamamen siyah-beyaz, duygusal bir kısa metraj anime.
İzlemek İçin;
View Overstream: 'she and her cat'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?