Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

ay ben anlamadim o halati niye bagladi niye uctu?

Elleri olmadığı için sadece ayakları ve gagasıyla çivi yardımıyla ağaçları uçurum kenarında tıpkı bir yer yüzeyiymiş gibi yerleştiriyor ve uçurumdan atladığında ağaçlar altında olduğu için kendini uçuyormuş gibi hissediyor. sadece o duygu için ölümü göze alıyor asminim :/

ay hic sorma bitti ama nerdeyse yorumlarini yaziyorum :))
ay cok etkilendim simdi bundan ben ya hele de gozunden yas dusuyo ya (
kiyamam (senağlama

şakkıdı helal olsun sana asminim

benide çok etkiledi ,son zamanlarda izlediğim en duygusal animasyon herhalde ya ben ilk defa görüyorum biliyormusun bu kuş türünü akannehir sen görmüşmüydün daha önce ?

[youtube]r4JmeXXRmZg[/youtube]

enteresan bisi.. pek cozemedim ben.. siz ne anlicaksiniz bakalim,,

J'attendrai le suivant | Sonrakini Bekleyeceğim

2004 Avrupa Film Festivali En İyi Kısa Film ödülünü almış bu yapıtı alkışlamak gerektiği düşüncesindeyim. Fİlmin konusu çok manidardır. evde daha doğrusu metroda kalmış ve yaşı geçkin fransız kızlarına çarpıcı hayat dersleri vermektedir.

Alıntıdır.

[youtube]wXA0i6Z8NQA[/youtube]​

ay asmiiiiiiinnnnn the cat piano nasıl bişey öyle yaaa bayıldımm, tüylerim diken diken oldu adamın org çaldığı o kedi çığlıklarında. baylıyorum şöyle şiirsel anlatımlara, edgar poe ve tim burton karışımı bişey olmuş mükemmel tek kelimeyle!
edit: zilyon tane ödül almış zaten -.-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…