24 yasindayim... Bugune kadar babam asla ne anneme ne de bize (3 kiz kardesiz) hic karismadi... Bu yasima kadar istedigimi giydim, giyiyorum. Mini etek de giydim, tatillerde bikini de... Acikcasi herkesin babasi oyle saniyodum :)
Bir gun hic unutmuyorum ilkokul 5 e gidiyoruz. Uc arkadas disarda ip atliyoruz. Uzun kollu vardi uzerimizde, terledik; herkes evine gitsin degistirip gelelim dedik. Evlerimiz karsi karsiyaydi. O ikisi de kardesti zaten. Ben kisakollumu giyip geldim, dondugumde merdivenlerde oturuyolardi uzgun bir sekilde. Noldu dedim babamiz izin vermedi kisakolluya dediler... Cok sasirmistim.
Bundan 3 ay once ayrildigim bi sevgilim vardi. Yavas yavas kiyafetlerime karismaya baslamisti, kizimiz olursa 5 yasindan sonra asla mini etek giyemez vs.. Diyodu. Neymis o yastan sonra mini etegi cikaramazmisiz ustunden. Zihniyete bak! Yani tam ustte bahsettigim baba modeli. Daha neler neler... Ayrica kot pantolonuma laf ettigi icin bir sure sonra kot giydigimde herkes popoma bakiyo gibi gelmeye basladi, paranoyak oldum. Ve hem kendim, hem dogmamis kizim icin o adamdan ayrildim... Tek sebep bu degildi ama bu da cok onemli bir etkendi. Kizim, ilerde senin gibi bir baslik acsin istemezdim dogrusu.
Babam bana karismadi diye ciplak mi geziyorum ben... Nerde ne giymem gerektigini gayet de iyi biliyorum. Mesela su an yasadigim sehir muhafazakar, diz alti etek giyiyorum. Tatilde de mini etegimi giyerim.
Senin icin uzuldum konu sahibi, umarim esini kendine karismayan biri secersin...