- 26 Ocak 2023
- 59
- -20
- 1
- Konu Sahibi bebegim hasret
Ben bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Ben henüz 3 yaşındayken annem babam başka biriyle evlendiler ben babaannem de kaldım 2. Sınıftayken eve g bueldiğimde babaannemi ölmüş olarak buldum daha o yaştayken evde tek başıma korkarak uyurdum amcam bana hiç sahip çıkmadı yengem ise bana işlerini yaptırıp para verirdi her gün yumurtadan başka bişey yemezdim ben7.sınıfa başladığımda evde TV izlerken elektrik kesildi ve arkadaşımın abisi bana tecavüz etti korkup kimseye diyemedim 1 yıl sonra başka birileri tarafından tecavüze uğradım en sonunda arkadaşımdan destek alarak polise şikayette bulundum devlet korumasına alındım yaşım 18 olunca çıktım eve geri geldim aile yakınlarım beni para karşılığı sattılar ben buna dayanamadım ve kaçarak evlendim evliliğim bozulursa gidecek kimsem Yok eşim herşeyi bildiği halde benle evlendi ama ailesi bile bu konuyu bilmiyorlar beni bakire olduğumu sanıyorlar evlendikten sonra ben psikolojik olarak kötü olduğum için eşim bana 3 ay dokunmadı bile şimdi baskı altında kalmış ve asker psikolojisi anlamanız gerek kim ister ki bu hayatı yaşamak