- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Aynen öyle, eşin için, kendin için. Canını sıkıp, kafa yorduğuna değmez. Vesveselere kulak verme.Çocuğu 2 yaşında izindeydi işe başlayacak tekrar öğretmen.
Evet hesap işi hiç hoş olmuyor. Aslında eşim mutlu oluyor sırf o yüzden..
Benim ailen gelince de eşim elinden geleni yapar yemek vs olmasa . Eşim için yani
Haklısınız. Mesela dün poğaça yapıp buzluğa koydum. Akşam yaş pasta ve salata düşünüyorum yumurtalı yeşillikli. Bunlar abartı mı sizce
Haklısınız. Mesela dün poğaça yapıp buzluğa koydum. Akşam yaş pasta ve salata düşünüyorum yumurtalı yeşillikli. Bunlar abartı mı sizce
+1Beni yaptikladindan cok beni nasil karsiladigi onemserim
Mesela bi arkadasim vardi devamli makarna yemeye cagirirdi ama oyle icten severek yapardi sohbeti muhabbeti derken o makarna dunyanin en kiymetli yemegi olurdu benim icin
Baska gittigim bi yerde vardir ne zaman gitsem mutlaka ikramliklar falan hazirlar mutlaka kuru cay ikram etmez ama ne yazik ki bazen gidince pisman olmuslugum bile vardir yada aynisi gibi baskalarida var
Gittiginde yeneginden cayina hersey dort dortluk ama ev sahibinin yuzunu gorene ask olsun
Yemegi toplar bulasiklari yikar ocagina kadar siler cayi hazirlar toplar yikar
Yani o kadar isle gucle ugrasacagina sicak bi kuru cayla bi guler yuzu hos muhabbetini en iyi ikramliklara tercih ederdim
Eşim akşam için pikniğe gideriz dedi mangal falan o yüzden yapmayacağım akşam için.Bence akşam için bir şey yapmayın veya en fazla bir çeşit yapın. Pasta ve çay gibi. Bir dahakine akşam için hiçbir şey yapmayın bence. Az ikram ve bir arkadaşın dediği gibi güleryüz, hoş sohbet yapın yeter. Onların size yaptığının kat katı ikram yapınca size gösterilen değer artmayacak. Biraz kendi kıymetinizi bilin.
Eşim akşam için pikniğe gideriz dedi mangal falan o yüzden yapmayacağım akşam için.
herkes yapmak zorunda degil . zagen kadın side bi cayla göndermemiş . kahvaltılık simit varmısBen de bayılmıyorım mutfağı da sevmem. ama uzaktan geliyorlar sonuçta misafir yani
Şok et bence.hep senmi şok olacaksınHiç bişe yapmasan yine sen bilirsin dedi içinden geldiği gibi. O sorun olmax yani. Ama eminim şok olurlar sadece simit aldırıp çay demlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?