KISASA KISAS

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
merhaba kızlar.. geçenlerde de bi konu açmıştım kv ile ilgili olan sorunlar için.
ben sürekli düşünüp takıntı haline getirenlerdenim. şimdi taktığım şey de ben eşimin ailesine gitmiyorsam o da gelmiyor. ama bir düşünün arabaya ihtiyacımız olur annem verir paraya ihtiyacımız olur annemden isteriz bize gidildiğinde annem tek bi sorundan bile bahsetmez kimse eşime laf sokmaz bu nedenlerden dolayı bizden çıktığımızda kavga etmeyiz gayet mutlu oluruz ki bizi evimize kadar bırakırlar.
eşimin ailesine gittiğimizde benden hep bi iş beklenir kp geçen gittim surat asmış. bunu eşime söylüyorum hemen savunmaya geçiyor çünkü sen şunu yaptın çünkü bunu yaptın. ulan karşımda ki insan bişey yapmıyoda ben herşeyi kötülüğümden mi yapıyorum? hep bi laf sokma var. huzursuz oluyorum. evleri de çok uzak kimse de aman sizi eve bırakalım demez yarım saat yol yürür dolmuşa bineriz 45 dk da yol gideriz. gitmeyince eşim sorun ediyor bıktım iyice.
şimdi ben onun ailesine gitmeye başlayınca eşimde benim aileme gelmeye başlayacak ki annemin en nefret ettiği şey budur. biz bişey yapmadan bizi bu duruma getiriyor der. ben ne yapayım? vallaha iyice bunaldım.

Mesele kv olunca her şey göze batıyor değil mi?ama annenizde oturup,yemeği çayı bekliyor muyuz? hayır aslında belki sorun hizmet de değil,sadece huzursuzluk ama eşinizde kendi ailesinde mutlu ,şimdi nasıl işin içinden çıkacaksınız,bilmiyorum,herkes birbiri hatırına bir şeylere katlanmalı bence!yoksa o insanları komşu,eş dost akraba olarak belki de asla hayatınıza sokmazdınız değil mi?

annemde hiç iş yapmam ki ben.. kızım sen otur der. ama kv hadi kalk şunu yap bunu yap. görümcem hastaymış yatıyomuş aramız bozuk. git bi geçmiş olsun de diyo. yahu o bana hoşgeldin dedi mi? hasta yatan birini uyandırıp geçmiş olsun demek onun egosunu tatmin etmek nedir

annem zaten der kızım sorun değil gelmesin. bak hiç gelmese eyvallah ama ben gidersem gelir gelme dediğim halde gitmezsem gel desem de gelmez. adam inat inat

Katlanmak zor olabilir,eşiniz misilleme yapıyor;eğer bu durumdan rahatsız değilseniz ki konuyu açtığınıza göre rahatsızsınız,çözümü biliyorsunuz!Ailenize gelip gitmesinin ortamın huzuruyla alakası olmadığını tamamen başlıkta da belirttiğiniz gibi kısasa kısas olduğunu biliyorsunuz.....Ben görüşmek istemesem ve eşim misilleme yapsa çok umursamazdım şahsen......

Gecen gun ki konuda barışmayı düşünüyordunuz anlamadım barıştınız mı? zaten kusmemis miydiniz? yoksa kusmediniz ama yinede barismak mi istiyosunuz? kafam cok karisti

Gecen gun ki konuda barışmayı düşünüyordunuz anlamadım barıştınız mı? zaten kusmemis miydiniz? yoksa kusmediniz ama yinede barismak mi istiyosunuz? kafam cok karisti

hemen özet geçiyorum. ben son bi kez daha orda her ne kadar gurursuzmusun denilse de evliliğim için kalktım yemeğe gittim. şimdi ben gittim ya eşim de ben anneme giderken gelecek. ama ben bi gitmeyeyim o da gelmez. ben bu adamı napıyım nasıl olacak bu iş hiç bilmiyorum. aslında kendimi de çok net ifade edemiyorum

O zaman şöyle soyleyeyim; eşimin ailesi bana o kadar saygısızlık yaptı ki neler cektim bi allah birde tanık olanlar bilir sizin ki inanin az kalir yanında.. Kendimi ezdirmiyordum da lafimida esirgemezdim yinede adamlar bi susmazdi surekli saka maksatli laf sokarlardi.. Evime habersiz gelip haftalarca kalirlardi. Yeni evliyken bile kahirlarini cektim onlarla yasadim aylarca yuzsuzlerdi çünkü neyse bende bir sabrettim iki sabrettim ucuncude oyle bi patladim ki simdi kafa dinliyorum
Yokluklarinida hic hissetmiyorum bu zamana kadar yoklardi simdide ruhumu yipratip enerjimi emeceklerse olmasinlar dert degil
sevmek zorunda degilsin onun ailesini esin istediği kadar sevebilir. onlar yokmus gibi davranabilirsin. Seninle gelmezse gelmesin. Bu senin psikolojinden daha mi degerli..

Kimse sizi evinize bırakmak zorunda değil. Zor geliyorsa toplu taşımaya binip yol yürümek söylersin kocana alır bi araba. Kayınvalidemler bizi eve bırakmaz demek çok çirkin. kayınvalide olunca herşey batar zaten,ama siz bu zihniyetteyken onlarada hak vermek lazım..

Kesinlikle katılıyorum yoruma ek olarak yok iş yapıyorum gittigmde kullanıyolar falan nekadar ayıp ne yani koca koca insanlar hizmetmi etsin size ben kv kp ve eşi haklı buluyorum

Kesinlikle katılıyorum yoruma ek olarak yok iş yapıyorum gittigmde kullanıyolar falan nekadar ayıp ne yani koca koca insanlar hizmetmi etsin size ben kv kp ve eşi haklı buluyorum
Sanırsın ki prenses.. okadar prensessen eğer seçimin prenses gibi yaşatacak adam olmalıydı. Arabası yok adamın ama prenses onu seçmiş. Anne evinde yapsada yapmadım sanıyor işi. Ya onlarda eşinin annesi babası senin annen baban yaşında sana hiZmetmi etsinler? Senin annen geline hizmet etse "bizim gelin şöyle iş yapmaz,böyle bilmemne diye yeni konu açarsın!! İğneyi kendinize batırın önce. Bunlar zorunuza gidebilir ama malesef gerçek"konu sahibesi"

Annesine gidincede bişey yapmazmış annem yaptırmaz bana yazmış bir yorumda

kayınvalide falanmısınız? yorum yapmadan önce anlayın ki aileler kıyaslanıyor!! kendi ailemin yaptıklarını onların yapmadığını söylüyorum! bu durumda benim ailemin yaklaşımı daha olumluyken eşimin bu tavrını anlamadığımı ifade ediyorum!!!! umarım yaptığım bu açıklama yeterli olacaktır. ha ben allah nasip ederse de kv olursam evimin önünde araba dururken yürütmem kimseyi

tabi ki haklı bulabilirsiniz ama neden gidince yapmak istemediğimi daha önce açmış olduğum konuya bakarak anlayabilirsiniz. biri gelip size hakaretler etsin kınanız düğününüz burnunuzdan gelsin ve siz onun evine gidince sizden gelinlik beklesin.. yok bu benim için imkansız

Kayınvalide değil,gelinim. Gidişata bakarsakta kayınvalide olmayacağım bi kızım var henüz 11 aylık o kadar yeni gelinim yani :)
Herkesin aynı özveride olmasını bekleyemezsin. Senin ailen öyle davranıyor diye onlarda öyle olmak zorunda mı? Erkekler kim nekadar iyi davranıyora bakmazlar,kendi aileleri en kötü bile olsa en kıymetli onlardır.
Arabanızın olmaması onların değil sizin probleminiz. Kimse size şöförlük yapmak zorunda değil. Bukadar zorunuza gidiyorsaalırsınız bi araba,bu konuda kimseden beklentiye girmezsiniz.

Ayni benim esim iyyyyy valla bende biktim ne dediysem adam olmadi bi hafta sonumuz var hep ordayiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…