KISASA KISAS

istisnalar elbet vardir. ama anne baba ne ise cocuk da ole oluyo. esinin durumu bu. sapla saman ayirt edilmeli.

Cumartesi gittiğimde çok konuşmadım zaten sofraya yardım ettim kahve yaptım geçtim oturdum. baban bana surat astı dedim babam sana kıyamaz dedi. ama normalde kayınbabam gittiğimde öper surat astığı zamanlar öpmez :)))) gelde eşime bunu anlat

zaten dedim anneme bi daha en ufak bi destekte dahi bulunma. kadın yemeğimizi yapar yollar düşün ama yaramıyo

ben gittiğimde gelir misafir gibi oturup gider. zaten istemem de evimde öyle rahat rahat gezmesini. benim annem eşimin bu halleri yüzünden evime gelmez 3 aydır evliyim 2 defa anca gelmiştir onunda biri bayram da biri de teyzemi getirdi

tamam anlatsanda anlamayacak zaten kafa KIT anlamaz ,
sen benım dediğim gibi yap , git otur ama hiç konuşma nasıl iyiyim sen nasılsın , bu kadar daha fazla konuya girme bak valla kafan rahatlayacak , kıymet bile göreceksin bak dedi dersin.

zaten dedim anneme bi daha en ufak bi destekte dahi bulunma. kadın yemeğimizi yapar yollar düşün ama yaramıyo

Aynı benim annem. Annemin maddi manevi bir dünya emeği var bizde. Kızıma o bakıyor tek kuruş harcatmaz bana onun için. Geçen bir defa kv damacana su aldı evde yoktuk biz. Dönüşte direk kapıyı açtı ve 10 lira borcun var bana dedi. Bi de hamileyken anneme gidiyorum diye anneme diyorki seni bizden daha çok seviyor herhalde sürekli size gidiyor diyor :)

Gerçi ben takmamaya çalışıyorum. Dert etsem çok var da umursamıyorum Yaşlı diyorum, cahil diyorum geçiyorum. Ama genç olsa kavga çıkardı kesin :)

yaşı 56. annemde o yaşlarda. ama bizimki daha kocasına tavır yapar :)))

zaten burda okuduğum bi yazıdan sonra kesin olarak gitme kararı aldım. çünkü diğer açtığım konuda arkadaşlar gurursuz olma demişti. bunu da deneyeyim bakalım

Esinize ve ailesine sinir oldumm onu söyleyeyim icimde kalmasin
Esiniz kiymet bilmeyen biri sizin ailenizde esinizin ailesi gibi davransin...
Ailenizden donerken araba ile gelmeyin, para almayin, arabayi istemeyin bosverin siz düşüneceginize o düşünsün...
Kv evine caniniz isterse godin istemezse gitmeyin..

o zaman biz prensesiz :))) bende dedim anneme yapma diye. hala kızım evine şunu alayım ben şunu aldım ama al senin olsun der bırak dedim yapma bakalım nasıl olsa kıymet bilmiyo adam

Aynen oyle soyleyin annenize verme deyin, esiniz zorlaninca ailesinden istesin bakalim
Sonucta annenizde yapmak zorunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…