- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Sanırsın ki prenses.. okadar prensessen eğer seçimin prenses gibi yaşatacak adam olmalıydı. Arabası yok adamın ama prenses onu seçmiş. Anne evinde yapsada yapmadım sanıyor işi. Ya onlarda eşinin annesi babası senin annen baban yaşında sana hiZmetmi etsinler? Senin annen geline hizmet etse "bizim gelin şöyle iş yapmaz,böyle bilmemne diye yeni konu açarsın!! İğneyi kendinize batırın önce. Bunlar zorunuza gidebilir ama malesef gerçek"konu sahibesi"
Sanırsın ki prenses.. okadar prensessen eğer seçimin prenses gibi yaşatacak adam olmalıydı. Arabası yok adamın ama prenses onu seçmiş. Anne evinde yapsada yapmadım sanıyor işi. Ya onlarda eşinin annesi babası senin annen baban yaşında sana hiZmetmi etsinler? Senin annen geline hizmet etse "bizim gelin şöyle iş yapmaz,böyle bilmemne diye yeni konu açarsın!! İğneyi kendinize batırın önce. Bunlar zorunuza gidebilir ama malesef gerçek"konu sahibesi"
Kayınvalide değil,gelinim. Gidişata bakarsakta kayınvalide olmayacağım bi kızım var henüz 11 aylık o kadar yeni gelinim yani :)
Herkesin aynı özveride olmasını bekleyemezsin. Senin ailen öyle davranıyor diye onlarda öyle olmak zorunda mı? Erkekler kim nekadar iyi davranıyora bakmazlar,kendi aileleri en kötü bile olsa en kıymetli onlardır.
Arabanızın olmaması onların değil sizin probleminiz. Kimse size şöförlük yapmak zorunda değil. Bukadar zorunuza gidiyorsaalırsınız bi araba,bu konuda kimseden beklentiye girmezsiniz.
Tarzınız belli,o yüzden benim mantığımla düşünebilme kısmı sizi aşar. Arabaları var diye şöförlük yapmak zorunda değiller. Abiniz,anneniz vs hepsi çok iyi olabilirler,sizi eve bırakabilirler,eşinizi şehrin bir ucundan alıp diğer ucuna götürebilirler. Aileniz böyle diye karşıdanda aynı olmasını bekleyemezsiniz. Bilmem anlatabildim mi ?lütfen daha alakalı şeyler yazın. prenses olsam sizin mantığınızla düşünüp arabası olan brisiyle evlenirdim. demek ki makul bi insanım ki arabasının olmaması beni çokta bağlamamış. ama oğluna bize niye gelmiyosunuz diyebiliyosa e bi zahmet gittiğimizde kıymet versinler. anne evinde iş yapmamak insanı prenses yapıyosa 24 yıl prensesler gibi yaşadım o evde. iş yapmak prenses yapmıyosa iş yapanların vay haline. benim abim yeri geliyo eşimi olduğu yerden alıyo sizce eşim prens mi oluyo bu durumda? annem kv min bana yaptıklarının onda birini gelinine yapsa hepimiz tepkimizi koyarız. annem ne kadar iyi olursa gelini o kadar iyi olur. en basiti ablamın düğününden bir gün önce abimin sevgilisine alışverişe çıktık bak bu kız bizim gelinimiz değildi ama yaptık. iğneyi kendime batıralı çok oldu
Tarzınız belli,o yüzden benim mantığımla düşünebilme kısmı sizi aşar. Arabaları var diye şöförlük yapmak zorunda değiller. Abiniz,anneniz vs hepsi çok iyi olabilirler,sizi eve bırakabilirler,eşinizi şehrin bir ucundan alıp diğer ucuna götürebilirler. Aileniz böyle diye karşıdanda aynı olmasını bekleyemezsiniz. Bilmem anlatabildim mi ?
Burdaki konuda beni tırmalayan nokta buydu ve söyledim. Değer görmüyorsanız oturun konuşun eşinizle. Şu şu sebeplerden değer görmediğimi düşünüyorum o yüzden bende gittiğimizde hizmet vs yapmak istemiyorum dersiniz.eşiniz onaylarsa ne ala.. onaylamazsa asıl değer vermeyen kim onu düşünürüz.bakın sorun araba değil. sorun bi türlü değer verilmemesi. diğer açtığım konuya bakarsanız neden bu konuda böyle düşündüğümü az çok anlarsınız
Allah herkesi benim kadar prenseslikten yoksun etsin :)tarzım mı belli sizin kadar (kendinizce) zeki düşünemiyorumdur. ama siz de şu yaşadıklarımı yaşamadan asla benim neden bunları sorun ettiğimi anlayamazsınız. siz bi prenses olamayabilirsiniz ama görünüşe bakılırsa ben bi prensesmişim
konu sahibi ben annemde mutluyum seni anlıyorum ancak bayramdan bayrama ziyarete git.kocanda gelmezse gelmesin annene boşver.evinde kocanla mutlu isen onun sülalesi sürekli tepene çökmüyorsa gerisi önemli değil.sevgi yoksa saygı payı yeter onlara.
Ne annemde bisey yapiyorum ne k.validemde. bana gelende bende bi is yapmasin odeselim bu sekilde. Kimse kimseye hastalik harici hizmet etmek zorunda degil, gelinine guvenerekmi misafir agirliyor k.validen, ya da annen evli kizina guvenerekmi bisey yapiyor. Yapmasinlar o zaman efendim, bende kimseye guvenip misafir cagirmiyorum gucum varsa cagiriyorum. Esinize gelince gelmesin keyfi bilir, siz gidin annenize rahatca ohhh. Annenizede tembihleyin ne para versin ne araba. Beyfendi gitsin kendi ailesinden istesin zorlandiginda
amaan boşver benim kocamda gelmiyor."annecim napıyorsun iyimisin iyi "o kadar muhabbetleri.benim kpeder.parama göz koyduğundan beri gitmiyorum.kvaldemle büyük bir sorunum yok ama sonuçta onun karısı yani onla aynı şekilde düşünmeyen kadının onla ne işi var o da altan altan fiştiklemekte gibi bir şey. onlardan uzak durmak en iyisi benim için.gerçekten sadece yaşayanlar halden anlar. yok bak gönülleri olsun diye gidiyorum ama konu eşimin kısasa kısas yapması. benim ailem kötü olsaydı ki nişanlılık döneminde ailemin birçok şeyi beni rahatsız ettiği için onlarla kavga ediyodum. sorun eşimin bunu yapmaması. kavga etsin demiyorum ama iki aileyi de görüyosun neden hala sen gelmezsen bende gelmem kafasındasın demi ama?
amaan boşver benim kocamda gelmiyor."annecim napıyorsun iyimisin iyi "o kadar muhabbetleri.benim kpeder.parama göz koyduğundan beri gitmiyorum.kvaldemle büyük bir sorunum yok ama sonuçta onun karısı yani onla aynı şekilde düşünmeyen kadının onla ne işi var o da altan altan fiştiklemekte gibi bir şey. onlardan uzak durmak en iyisi benim için.
kayınvalide falanmısınız? yorum yapmadan önce anlayın ki aileler kıyaslanıyor!! kendi ailemin yaptıklarını onların yapmadığını söylüyorum! bu durumda benim ailemin yaklaşımı daha olumluyken eşimin bu tavrını anlamadığımı ifade ediyorum!!!! umarım yaptığım bu açıklama yeterli olacaktır. ha ben allah nasip ederse de kv olursam evimin önünde araba dururken yürütmem kimseyi
eşiniz ne olursa olsun ailesini seviyor ve hatalarını görmek istemiyorhemen özet geçiyorum. ben son bi kez daha orda her ne kadar gurursuzmusun denilse deevliliğim için kalktım yemeğe gittim. şimdi ben gittim ya eşim de ben anneme giderken gelecek. ama ben bi gitmeyeyim o da gelmez. ben bu adamı napıyım nasıl olacak bu iş hiç bilmiyorum. aslında kendimi de çok net ifade edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?