Kişiliğim hakkında???

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
Sizlere bi konu hakkında fikir danışmak istemiyorum.. Epeydir kafamı kurcalayan Bi konu var . konu ; kişiliğim.... Ben Nasıl bir kişiliğe sahibim sınırlarım neler vs bilmiyorum kendimi tanımadiğımı farkettim ... bunu öğrenmek için kendimi daha iyi tanıyabilmek adına ne yapabilirim önerisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum

Neleri sevip neleri sevmedigini listele mesela ?
Sabırlı mısın , tez canlı mı?
Hoşlandığın davranışlar vs yaz tek tek bunları aklina geldikçe.

Çok ilginç sahiden.
Kaç yaşındasın?

Ben düşünüyorum da ortaokuldayken bile sınırlarımı falan bilirdim.
Kendimi çok net tanırdım.

Sizi rahatsız eden şeyler nedir?
Katlanamıyorum dedikleriniz, kolay öfkelendikleriniz vs bunlara bakarak kişiliğinizi tanımlayabilirsiniz aslında.

O da olmadı.
Burcunu söyle sana seni ben anlatayım

Koç:))

Aslanlarla çok iyi anlaşırsın.

Çok eğlenceli ve renkli bir kişiliksin.
Sevenin bu nedenle çoktur.
Konuşkan ve gezmeyi çok seven birisin.
Özgürlüğüne düşkünsün.

Kolay bağlanırsın ama pek belli etmezsin.
Çok gülen ama acısını içinde yaşayan insanlardansın.

En önem verdiğin şey saygıdır ve geniş bakabilen insanlarla
vakit geçirmekten hoşlanırsın.

Hediyeleşmeler, küçük sürprizler seni çok mutlu eder.

Valla doğruu

Ne tarz kitaplar okuyorsun? Onemli olan o.
Dünya klasiklerinin bir çocuğunu okudum Türk edebiyatında okuduğum sevdiğim yazarlar var popüler kültür yazarlarında da sevdiğim Bi kaç yazar var dini kitaplar da okurum .. Zamanında çok fazla kişisel gelişim kitapları da okudum ama Bi faydasını görmediğim için bıraktım diyebiliriz.. Şu anda hamileyim Bebek'le alakalı kitaplar okuyorum

Kisisel gelisim kitaplari cop zaten, okuma. Rus yazini oku, bilim oku. Boylece hayati anlarsin, hayati anladikca kendini tanirsin.

ikizler olsan bile ne sevdiğini, neye kızdığını bilir.
her şeyden önce sınırlarını bilir.
illa ki bir dünya görüşün, dini inancın vardır. insan sınırlarını bunlara göre belirler.

bebek bekliyormuşsun, sen bir anne olacaksın ve bu topluma faydası olan bir birey yetiştirmelisin.
sana çocuk psikaytri prof.dr. kemal çakmaklı'nın kitaplarını öneririm. doğru kişileri okursan kendini de tanıma ve doğru şekillendirme fırsatı bulursun. böylelikle çocuğunu da temizce yetiştirirsin.
bugün neredeyse bütün konulara yazdım.
bilinçlenin.

Sevgili konu sahibi böyle birşeyle ilgilenmeniz çok güzel. Birçok insan kendisini tanımadan yaşıyor ve ölüyor. İç farkındalığın artması çok önemlidir. Kendinizi gözlemleyin. Davranışlarınızın altındaki sebepleri düşünün. Sizi mutlu eden üzen şeyleri belirleyin. Diğer insanlardan hangi yönlerden farklı olduğunuzu düşünün. Bolca düşünün gözlemleyin ve okuyun.

Vallahi ben :))) koç burcunun özeti.. bi de çabuk sinirlenip sönüveririz

Ç
Tamam çok teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…