Kişiliğim hakkında???

Hurafe sells demek ki her zaman. Konu sahibi size yasaminizda mutluluklar dilerim.

Nomu bu fikre göre ben de kendimi tanıyorum sayılmaz çünkü şuna katlanamıyorum, şuna öfkeleniyorum, bu beni mutlu eder diye net konuşamam çünkü hepsi değişebiliyor bunların. İnsanın kendisi hakkında kesin konuşamaması da kötü yahu.

Beni de anlatsana, ikizler burcuyum arz ederim

Kişisel gelişim kitapları sana bu konuda yardımcı olur. Mesela hangi tür kitabı daha çok sevdiğini bile zamanla o şekilde anlarsın. Ben bu kitapları okumadan önce bana hoş gelen kitapları okurdum şimdi " polisiye gerilim" sevdiğimi net bi şekilde öğrendim. Denemesi bedava

İkizler eşim.. :)
Erkeği gerçekten çok uyuz bir burç canım.

Ama kadını için farklı fikirdeyim. :)

İkizler kadını aynen anlattığın gibidir keskin değildir. :)

Çok sevecen ve konuşkan olurlar.
Sıcakkanlı ve esprili oluşları ile ortamda aranılan insandırlar.

Mesela dostluklarında birine aşırı bağlılık, en yakınım, ölümüne kankam durumu oluşmuyor sanırım.
Kalabalık gruplu, pek çok kişiyle iyi vakit geçirebilme gibi güzel bir huyları var.
Bu sebepten ortam değişiklikleri, yeni yer vs onları çok etkilemiyor.
Kolay adapte oluyorlar.

Bir de kendilerini düşünme gibi güzel bir huyları var.
İlişkilerinde, yaşamın içinde kendilerini unutmazlar.
Kendi kıymetinizi biliyorsunuz yani. :)

Akrep nasıl ? Lütfen anlatır mısınız yükselenim yay

Benide yorumlarmisin merak ettim :) akrep

Hahahah kendime ek iş buldum ya
Bu astroloji fal ciddi kazanç kapısı yahuu.. Hemen meraklandınız.

Şaka bir yana benim bu konularda özel araştırmalarım yok.
Sadece tanıdığım insanların burçları üzerinde ortak noktaları alarak analiz sonuçları oluşturuyorum.
Genelde de tutuyor çünkü iyi gözlemlerim ve uzun bir zaman sonrasında fikir oluştururum.
Öyle bir iki olayla kimse hakkında karar vermem.

Neyse sizlere gelecek olursak.

Akrep kadınlarında dikkatimi çeken muhteşem gözler.
Genelde renkli ama renkli olmasa bile şekilleri itibari ile çok güzel gözlere sahip olur akrepler.

Fazlasıyla hassas, fazla düşünen, güçlü ama bir o kadar naif insanlardır.
İletişime kendileri çok dikkat verirler, karşı taraftan da aşırı özen isterler.

Liderlik ruhu var ama çat çat höt höt değil.
O kadar masum, o kadar iş bilir tavırlarıyla isterler ki çaktırmadan istedikleri oluverir.

Ve ben buna hayranım ne yalan diyim

Ahahahaha aynı ben yüreğine diline sağlık

Bayıldımmm evet evet o kesin benimmmm

Ayyhh aynı ben ayol

Tribimi yaptığıma göre teşekkürümü ederim nomu

Sana en öz hakiki falcı bacı adında bi marka yaratalım

Veya en güzeli tecrübe. Deneyerek , keşfederek ,kurcalayarak öğrenebilirsin. Tahammüllerini , sınırlarını karşı koyamadıklarını , sana neyin ters neyin tam kafana göre olduğunu. Zevkli bir iş olsa gerek . Uzun zamandır tanıyorum kendimi halâ gün yüzüne çıkan yeni yeni tanıdğım yanlarımda yok değil. Zamanla , yaşanmışlıkla ve yaşla değişiyor herşey.:)

Kendini tanımak bitmeyen bir süreç ve insan değişebiliyor o yüzden sınırlar arasına sıkışmamak lazım ..Sadece çok yüzeysel özellikleri öne çıkartabilirsiniz , neşeli, sinirli , merhametli, kıskanç, duygusal gibi..Onun dışında insan bir derya ..Başkası hakkında fikir sahibi olmak bana daha kolay geliyor ama kendimi asla tarif edemem çünkü mutlaka yanılırım gibi geliyor ..

nomucum bende beceriksiz bir akrep kadınıyım :) istediklerim hiç olmadı :)

nomunomuchua

Genellikle ergenlik caginda insan kendini bulmaya calisir. Once ergen sandim. Sonra hamileyim deyince yetiskin oldugunuzu varsayiyorum... Kendi kendinizi cok mu dinliyorsunuz acaba? Insan bazen kendi kendine takiyor, bir donem ben de takiktim. Surekli kendimin kusurlarini duzeltme, mukemmel insan olma cabalari, kendi kendimi analiz etmeler girlaydi... Cok bunaltici oluyor, sonra boyle kac yasina gelip "ben kimim, neyim" diye sersemliyor insan. Kafanizi kendinizle mesgul etmek yerine is, guc, hobi, sosyal cevreyle falan mesgul edin bence. Kendini bu kadar dinlemek ve irdelemek insana kafayi yedirtir cunku.

Yanlış anlamayın da dogdugun tarihle kişiliğin ne alakası var çok saçma.şu tarihte doğanlar şöyle olur o zaman aynı gün doğanlar hep aynı tek tip oylemi

Yanlış anlamayın da dogdugun tarihle kişiliğin ne alakası var çok saçma.şu tarihte doğanlar şöyle olur o zaman aynı gün doğanlar hep aynı tek tip oylemi

Asıl sizin bu görüşünüz çok saçma :)

Dünyada tek tip insan yok ki çeşit çeşit karakter özelliği var.
Ama burçlara göre kişiliklerde belirgin özellikler oluyor evet.

Mesela çok merhametli bir insan bana onun başak burcu olabileceğini düşündürür.
Çok alıngan birinin ise yengeç olduğunu.

Yüzde yüz budur değil elbette.
Genel olarak böyle oluyor ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…