- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
Evet ya bide arzuluyorum filan demiş ben öyle adamı arzulamak bir yana yanında nefes alamam be ıyy elini bile tutmam yaişyerim, evim, arkadaşlarımın evi, eski sevgilimin evi... bir sürü kişinin evinde diş fırçam kendi kutusunda duruyor bir yere giderken külot ve diş fırçası koyuyorum külot bulamazsam geçerken alıyorum adım başı mağaza... bilemedim sabah sabah mide bulandırıcı bi konu
Valla ben kulak deliğine kadar bakıyorum adamın aşırı titiz biri değilim ama bunlar önemli benim için dokunamam anında soğurum çok yakışıklı olmasına gerek yok temiz olsun yeterhijyen çok önemli bir konu. ben kişisel bakım yüzünden yakın zamanda gayet düzgün, işi gücü yerine, ince düşünceli birini reddettim mesela. konuşuyoruz ediyoruz her şey gayet hoş, cimri falan da değil ama gel gör ki o tırnaklar leş gibiydi. bakın sadece tırnak diyorum, diş falan değil. ben nasıl ki mis gibi gidiyorsam, temizsem, tırnaklarım, dişlerim, üstüm, başım, saçım temizse, parfüm kullanıyorsam, güzel görünmeye ve güzel kokmaya özen gösteriyorsam karşımdaki de aynı şekilde gösterecek. bunlar sonradan öğrenilebilen bişey değil bence. arzuluyorum demişsiniz vallahi helal olsun, benim midem bulanırdı, arzulamama engel olurdu böyle konular.
ben de aşırı titiz değilim ama dikkat edilmesi gereken konular bunlar.Valla ben kulak deliğine kadar bakıyorum adamın aşırı titiz biri değilim ama bunlar önemli benim için dokunamam anında soğurum çok yakışıklı olmasına gerek yok temiz olsun yeter
evet bunlar çok önemli faktörler.Arkadaşlar nacizane bir sorum ve hayatımdan minik bir kesit paylaşıcam umarım okuyan herkes yorum yapar. Çünkü ikilemdeyim ya devam edicem ya kendi haline bırakıcam.
8 aylık bir ilişkim var yaşlarımız 27 29, ikimiz de çalışan düzgün işi ailesi çevresi olan insanlarız. ona güveniyorum onu seviyorum gelecek düşünebiliyorum fakat düşündüren hususlarım var.
- Yazın doğum günümden 1 gün önce sevgili moduna girdik fakat doğum günümü minik bir pastayla dahi kutlamadı çünkü işlerinin yogunlugundan unutmuş.
- sevgililer günüyle ilgili bir konu açmıştım, ilk özel günümüz oldugu için çiçek göndermesini ( uzak ilişki) beklediğimi fakat göndermeyip hafta sonu yanıma geldiğinde getireceğini ben sitem etmemiş bile olsam aklında oldugunu söyledi, fakat haftasonu yanıma geldiğinde eli boştu, telafi etmesini bekledim etmedi. Ben hediye almıştım ben de vermedim, ama mağazada gezinirken ona yakıştırdığım bi poları aldım ona.
- Veee kilit noktalar ! sigara içiyor bolca kahve içiyor ve bugune kadar 4-5 kez haftasonlarımız birlikte geçmesine rağmen diş fırçasını unuttuğunu söyledi en son ben almıştım tekrar unutur kesin diye aa ben yeni aldım al sen kullan canım diyerek verdim.
- kişisel temizlik olarak temiz kıyafetler, deodorant, parfüm evet mis kokar ama bazı bölge temizlikleri konusunda beni soğuttu. ( açık yazmak istemedim linç yemek de istemiyorum ama )
- ve sonuncusu onu çok beğeniyorum, arzuluyorum ama o nasıl davranması nasıl dokunması öpmesi gerektiğini pek bilmiyor bu öğretilecek bişey zaten değil ama evlenince nasıl olur bu durum diye düşünüyorum.
Bunlar çok önemli faktörler mi yoksa ben mi büyütüyorum ? Onu sevdiğimi ve onun beni sevdiğini düşünerek yorum yapın lütfen amacım ayrılmak değil, soru işaretlerimi cevaplandırmak.
İşin kötüsü bu türün kadını da var şehir dışında bir arkadaşın düğününe gitmiştim arkadaşım ve tüm akrabaları günde 3 kere diş fırçalamama kafayı takmıştı bide uyumadan yıkanmak isteyişime gecenin 4 ünde eğlenceden sarhoş gelmişim ama yine de yıkanmışım dişimi fırçalamışım ne tuhafmışım vallaÖğretemezsin, benimkine kavga dövüş sabahları zor yüz yıkatıyorum, 400-500 liralık parfümleri var sıkmıyor unutuyorum diyor, 3 sene oldu ancak dışlayarak bi şeyler yaptırıyorum ay ne pissin bilmemne diye. Çocukken öğretmemişler annem hiç demezdi ki bana sabah git yüzünü yıka diye diyor. Deliriyorum bazen.
Ben anında bitiririm ikinci görüşmem olmaz net.ben de aşırı titiz değilim ama dikkat edilmesi gereken konular bunlar.
benim de olmadı zaten. ilk ve sondu.Ben anında bitiririm ikinci görüşmem olmaz net.
işyerim, evim, arkadaşlarımın evi, eski sevgilimin evi... bir sürü kişinin evinde diş fırçam kendi kutusunda duruyor bir yere giderken külot ve diş fırçası koyuyorum külot bulamazsam geçerken alıyorum adım başı mağaza... bilemedim sabah sabah mide bulandırıcı bi konu
Bi şey alışkanlık edinilmişse otomatik yapılıyor halbuki farkında değiller, ben akşam duş alıp kremlenmeden vs uyuyamam bu tipler evde dolaştığı kıyafetle yatağa giriyor üstelik ne hikmetse kişisel bakımını yapmaya üşeniyor. Sarhoş da olsam hasta da olsam o diş fırçalanacak temizlik yapılacak ama gel de bazılarına anlat...İşin kötüsü bu türün kadını da var şehir dışında bir arkadaşın düğününe gitmiştim arkadaşım ve tüm akrabaları günde 3 kere diş fırçalamama kafayı takmıştı bide uyumadan yıkanmak isteyişime gecenin 4 ünde eğlenceden sarhoş gelmişim ama yine de yıkanmışım dişimi fırçalamışım ne tuhafmışım valla
Çok katıldığım bir yorum oldu.Daha ilişkinin başında böyle özensiz gelen adam evliliğin rahatlığıyla ne hale gelir bilemedim.
Benimde aklima ya manyagin birisi kullanirsa ihtimaliya yalnız ben kimsenin evinde diş fırçamı bırakamam. Aklıma hep ya bana sinirlenip fırçamı klozete sokarsa düşüncesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?